Moja Crvena Zvezda
Други пишуКлупска дешавањаФудбал

Петковић паузира десет дана

Када се повредио једини десни бек у екипи на мечу против Доњег Срема, сви су са нестрпљењем чекали да спадне оток са колена, како би могле да се изврше детаљне анализе. Анализа је извршена и уочено је натегнуће лигамената због којег га очекује кратка пауза. Ситуацију је за Моцарт спорт појаснио сам Марко Петковић.

– Добро сам прошао. Управо су завршени прегледи. Лигаменти су само натегнути, а дошло је и до пуцања влакана мишића изнад колена. Важно је да нису пукли лигаменти, тога смо се сви највише плашили. Речено ми  је да ћу морати да паузирам са тренинзима десет дана, а за то време ћу примати терапије. Верујем да ћу бити спреман за Суботицу, сад ми је много лакше – рекао  је Петковић.

Оваквој вести се сигурно највише обрадовао тренер Стојановић који  је поред повреде десног бека, имао проблема и са левим, али је Мијаиловић издржао цео меч у Новом Саду, за шта је добио похвале и од тренера. Остаје само да се види да ли ће против Вождовца Печник поново играти на месту бека или ће Стојановић ту поставити неког од дефанзиваца.

Повезане вести

2 comments

Rajko Delija мар 24, 2014 at 18:14

Dobro je da nije mnogo ozbiljno ali treba biti oprezan i vratiti se zdrav na teren,nesme se ponoviti greška sa Lazovićem. Jedino mi nije jasno i neće mi nikad ni biti šta je to naša uprava radila . Nakupila onoliko napadača koje smo skupo platili a sad šta sa njima. Od bekova nemamo pravu zamenu ni levo ni desno a igrači koji su mogli to igrati nema ih na spisku pa Pečnik igra beka .Doveli Cilinšeka koji nije igrao godinama i na kraju nismo ga ni registrovali. To je velika neozbiljnost.

Reply
delija_101 мар 24, 2014 at 16:06

Ne vracati ga skoro na teren. Tako je bilo i sa Lazovicem pa smo bili svedoci sta se desilo!

Reply

Leave a Comment