Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Црвено-бели у петак играју против Вашаша

Фудбалери Црвене звезде марљиво тренирају на другом делу припрема у Термама Чатеж и спремају се за нове припремне мечеве који ће уследити у Словенији.

Тренер актуелног шампиона Србије, Ненад Лалатовић смањио је интензитет претрчаних километара, али сада кроз уигравање линија тима и кроз рад на тактици поново од својих изабраника тражи максимум на сваком тренингу, што играчи потпуно усвајају. Капитен Ненад Милијаш и другови без поговора извршавају све задатке како на терену тако и у теретани. У среду и четвртак та два сегмента рада су била комбинована. После рада на терену у Брежицама у среду, црвено-бели су у четвртак пре подне радили у теретани подељени у две групе под надзором Александра Стајковца.

Наредни ривал најтрофејнијег српског клуба на припремама биће мађарски Вашаш. Меч се игра у петак од 17 часова и 30 минута у Шентјуру, малом граду поред Цеља, уз присуство гледалаца. Након тога комбиновани тим ће у Кршком одмерити снаге са НК Кршко 28. јула од 18 часова, а само дан касније први тим Звезде очекује веома озбиљна провера против немачког Хановера. Овај сусрет ће бити одигран и Птују са почетком у 18 часова и 30 минута.

Последњи противник на летњим припремама биће турски Генчлербирлиги, а место и време одигравања ове утакмице биће накнадно одређени. На позив селектора омладинске селекције Србије, Вељка Пауновића, млади фудбалер црвено-белих, Милан Јокић придружиће се својим вршњацима на Европском првенству у Мађарској.

Повезане вести

3 comments

Vopi јул 24, 2014 at 22:44

Molim urednika sajta da postavi anketu ko je za dolazak Milosa Bosancica u nas FK. Ovo je vise stvarno neverovatno. Sumnjam da neki krimosi sa severa koce transfer vec da neko ovde tvrdi pazar iz uprave kluba. Mora se izvrsiti pritisak da potpisu coveka koji je raskinuo ugovor na svoju stetu i sad ga neko ovde zajebava. I neka se taj sever vise oglasi da cujemo njihovo misljenje dali oni zaista ovo koce i koji su to oni poimenice. Na sta vise ovo lici.

Reply
selektor јул 24, 2014 at 22:06

ajmo da vidimo koliko ima pravih zvezdaša koji nikad ne bojkotuju svoj klub.

neka primer miloša bosančića to pokaže.

http://www.peticije24.com/hoemo_miloa_bosania_u_zvezdi

Reply
nokia c5-03 јул 24, 2014 at 20:02

Ocekujem laganu pobedu.
09.08.2014. svi na Marakanu ❗ ❗ ❗
Srbija ceka novu titulu ❗ ❗ ❗
ZVEZDA ❗ ❗ ❗

Reply

Leave a Comment