Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноДруги пишуКлупска дешавањаНајновијеТрансфериФудбал

Леви бек Лација стиже на „Маракану“?

Чињеница да је пред Црвеном звездом пета узастопна европска јесен, али и одбрана дупле круне на домаћој сцени, утицала је да руководство клуба поново узме у разматранеје опцију довођења левог бека и тако растерети Милана Родића, а у актуелном моменту највише пажње у Љутице Богдана привлачи Димитрије Каменовић, овосезонско појачање Лација.

Према сазнањима „Mozzartsporta“, дефанзивац који је овог лета дрес римског клуба задужио преласком из Чукаричког уз обештећење од 3.000.000 евра, избио је у први план црвено-белих који озбиљно разматрају опцију једногодишње позајмице. Играч поникао на Бановом брду, тако би значајно растеретио Милана Родића, бека чија је једина алтернатива у актуелном моменту Марко Гобељић којем узгред позиција уз леву аут линију није примарна.

Предност при евентуалном ангажману Каменовића била би и чињеница да дефанзивац рођен 2000. године испуњава услове бонуса, те би на домаћој сцени заоштрио конкуренцију након трансфера Жељка Гаврића у Ференцварош и тако донео Дејану Станковићу опцију више поред Марка Лазетића, Страхиње Ераковића, Николе Крстовића и Милоша Гордића. Са друге стране, Каменовићев евентуални долазак у Београд представљао би добру опцију и из перспективе Лација, с обзиром на то да би дефанзивац стекао минутажу и додатно искуство пред важну улогу у Серији А, за коју је пројектован.

Дефанзивац који је у сениорске воде упловио под командом Сима Крунића,афирмисао се у Чукаричком током мандата Александра Веселиновића, а за клуб са Бановог брда је одиграо 57 утакмица и постигао два гола уз три асистенције. Током стажа у редовима бело-црних Каменовић је демонстрирао да се добро сналази и на позицији штопера те би евентуалним доласком у Звезду значајно повећао опције у ротацији.

Питање левог бека дуго је отворено у Љутице Богдана, а пре младог репрезентативца Србије потенцијално решење представљали су Александар Коларов и Хоан Мохика. Након што преговори са некадашњим капитеном Србије нису успешно реализовани фокус је био на Колумбијцу из Елчеа, али је Мохика каријеру наставио у Ђирони, која је за његову слободу платила 1.500.000 евра.

(извор: mozzartsport.com)

Повезане вести

4 comments

Miki авг 16, 2021 at 18:20

Ovo je dno dna šta radite. Ja za ovog sad čuo. A da je pojačao Lacio, ne bi dolazio u Zvezdu.

Reply
Delije Sever Ns авг 15, 2021 at 09:39

Pitam se dal je ovo normalno!Neverovatno šta se kod nas dešava,svaki dan neko novo iznenađenje i razočarenje.Dali je moguće da takav gigant od kluba nemože da proizvede levog beka!Dal je moguće da toliki silni skauti nemogu pronaći levog beka!Ako ga nemaju trebali su Ibanjeza registrovati i ako baš zatreba kad Roda nemože nek ga odmeni i garantujem da bi bio bolji i ostavljo bi srce na terenu od mnogih drugih!Dal je moguće da ćemo mi tog dečka razigrati,dati mu šansu i on će posle godinu dana kad se isforsira otići u drugi klub a ti Zvezdo opet kupuj,pozajmljuj i stvaraj novog igrača za budućnost!Dal je moguće da ćemo mi plaćati i tog dečka i davati mu šansu a nije naš kao i Dionija i ostale barabe!Šta je sa našom decom iz Grafičara i Omladinaca koji igraju levog beka,njima ste odma ugasili i volju i želju za uspehom kad svojima nedate šansu a tuđe vam je bolje!Dal je moguće da čuka proda levog beka za 3 miliona a mi nemožemo da prodamo našu,decu i igrače ni zašta!Šta se ovde dešava…Ko je ovde lud…Ovo mi na ništa neliči!Daj bože da se ja varam ili da nevidim dobro!

Reply
BokiBgd авг 14, 2021 at 21:10

I Čukarički proda igrača za 3.000.000 eur samo doktor ne može da „uvalja“ nikoga ni za dva.Gavrić je više vredeo dok je bio u Grafičaru,kako su samo srozali klub …

Reply
dusan авг 14, 2021 at 20:59

kad su ovog nasi super skauti ispratili? mars iz zvezde mars iz zvezde

Reply

Leave a Comment