Moja Crvena Zvezda
ВажноКошаркаНајновијеРегионална лига

Звезда се жалила на суђење

Црвена звезда је у недељу поражена од Цедевите у Загребу, колико због својих грешака, свакако и делом због неколико погрешних судијских одлука.

Након утакмице наш тим је поднео жалбу на суђење, пре свега због другог слободног бацања Бабића пар секунди пре краја када лопта није дотакла обруч, али и због последњег напада нашег тима који је морао да почне са половине Цедевите обзиром да је Радоњић претходно тражо тајм-аут.

Жалбу је потписао капитен Лука Митровић.

Повезане вести

4 comments

Darko Valjevo окт 12, 2015 at 10:01

Tako je,ono sinoc je bila klasicna povreda pravila i ocigledno navlacenje za domacina.

Reply
bugi vugi окт 12, 2015 at 12:23

nije ono povreda pravila,ja bi Radonjicu putio zadnja 3 4 napada Gaja Mekela,to je povreda pravila,neka mu neko istetovira na celo da nema ROLING!!! decko van svake pamet pravi 4 puta gresku koja nas kosta poraza,treba g kazniti finansijksi zato sto nije fokusiran….jednu mesecnu platu da vidis kako nece vise roling da radi!!

Reply
pera окт 12, 2015 at 14:56

Ne pričaj gluposti. Samo neko ko nije igrao košarku može ovako olako da daje kvalifikacije. Prijatelju košarka je sport gde se neki pokreti rade navežbano i prema situaciji. Do juče je bilo jedno pravilo sad je odjednom drugo i po meni nelogično i antikošarkaško jer ubija kreaciju i lepotu u sportu čija je to najlepša strana. Što se tiče zadnjeg napada lopta je pogodila tablu što znači da nije ispunjen uslov da pogodi koš te su sudije napravile materijalnu povredu pravila igre i Zvezda je morala tih 2,6 sekundi da odigra iz polja napada. Što ne znači da ne bi pogodila iz tog napada. Mislim da smo još neuigrana ekipa sa mnogo potencijala. Jedino što mi se ne svidja što mi ne znamo da koristimo Sofoa u reketu jer i dalje nameštamo dodavanja kao za Bobija visoko sa telefonom. Problem je što nema vremena za trening inače bi ovo Radonja ispravio odavno. Dobro je što je Rajan pogodio par puta da razbije maler. Ne valja što zbog straha od greške ne ide jako do kraja na koš a to mu je glavna karakteristika. I još nešto kako znamo moramo da realizujemo svaku tranziciju ne smeju igrači tu da gledaju svoj koš količnik. Što jednostavnije to bolje. Tejić definitivno nedostaje inače i ovako neuigrani nemamo konkurencije u ABA ligi.

Reply
bugi vugi окт 12, 2015 at 20:12

ja nisam igrao profesionalno kosarku,ali je gledam celi zivot…i fudbal i rukomet i vaterpolo i svaki sport gde igra Zvezda….ne kazem da je Mekel los igrac,znam da je dobar pokaze vreme,ali lik pravi 4 greskle zaredom,srlja kad imamo kontru 2 na 1 kad se lomi utakmica..samo mi nije jasan Radonjic sto forsira kad ga nece…pa menjaj brate nisi corav…mekel je igrac poput Radiovjevica kad se lomi tekma saplice se,pada,pravi korake,nije on za velika dela,MO Wilijams npr decko ima muda i gaca kad treba,a ne kad vodimo 20 kosa protiv tajfun i simonovic gadja trice 3 od 3 a kad se lomi tekma 0 od 10….

Reply

Leave a Comment