Moja Crvena Zvezda
ВажноКошаркаНајновијеРегионална лига

Радоњић брани Скорцанитиса

Грчки центар Софоклис Скорцанитис према мишљењу већинe навијача не пружа на почетку сезоне очекиване партије.

Ипак, шеф струке Дејан Радоњић не дозвољава критике на Софов рачун, обзиром да је Грк имао и здравствених проблема због којих му је и минутажа била умањена.

„Морамо да знамо да је пре меча са Олимпијом примио инфузију и нормално да је и то условило колико ће минута провести на терену. А ако погледамо његову минутажу у претходним клубовима и сезонама, онда је она и код нас на том нивоу“, изјавио је Радоњић за „Спорт“.

Повезане вести

2 comments

Miljko окт 21, 2015 at 17:32

G.Radonjicu,ako je sve ovako kako kazete onda sam ja jednostavno shokiran time!!! Doveli ste Nastica koji igra 2.min po utakmici. Doveli ste Sofoa koji je,kako sami kazete, na minutazi kao i u prethodnim klubovima za koje je nastupao,sto znaci nekih desetak minuta. G.Radonjicu,ja se sada pitam a siguran sam i 90% nas koji disemo za nasu Crvenu Zvezdu,kako ce se sve gore pobrojano odraziti na Cirbesa??? Covek tek sto je izasao iz povrede radi koje je propustio EP, opterecen je preko svake mere. Sezona je duga i preduga.Ako se oslonimo samo na Maika pod obrucima, nece biti dobro. Ni za njega samog, ni za zacrtane ciljeve u tekucoj sezoni. Ja se iskreno i od srca nadam da cete probuditi Sofoa i da sav teret pod obrucima nece morati da nosi samo Maik Cirbes.Pretesko je to breme samo za za jednog coveka. ABA Liga, EL, domace prvenstvo,domaci kup. Mi pod hitno moramo imati u timu igraca koji ce rasteretiti Cirbesa. Taj igrac mora biti njegovog kalibra,zelje,zalaganja. Nikako igrac kome je svega preko glave i koji samo ceka da se utakmica zavrsi i da otrci pod tusheve.Ko razume,shvatice. Sportski pozdrav!

Reply
pera окт 21, 2015 at 17:07

Bravo Radonja držite se vi zajedno i biće ovo bolja sezona nego prošla. Nemate li vi izmedju sebe poverenje kako ćemo mi jadnici koji ne znamo ni delić istine vezane za tim. Podrška.

Reply

Leave a Comment