Moja Crvena Zvezda
ВажноКошаркаНајновијеРегионална лига

Радоњић: „Квинси путује у Ваљево“

Кошаркаши Црвене звезде Телеком настављају такмичење у АБА ј.т.д лиги, утакмицом 7.кола и гостовањем екипи Металаца у Ваљеву, у понедељак 26. октобра у Хали Спортова, од 21 час.

Металац на почетку текуће сезоне у АБА ј.т.д лиги, има по три победе и пораза, а у последња два кола остварили су исто толико победа, укључујући и победу над Цибоном у Ваљеву, али и Крком у Новом Месту. Управо из тог разлога тренер Радоњић и екипа морају максимално концентрисано ући у овај дуел, иако су и даље присутни проблеми са повредама.

„За нас је увек било тешко гостовање у Ваљеву. У овом тренутку Металац је у добром расположењу, након победе у Новом Месту. Свесни смо потенцијала екипе из Ваљева, али и неизвесних утакмица које смо тамо играли. Желимо да остваримо победу, и знамо да нам је за њу потребно да зауставимо све њихове предности, спречимо добар напад, и одиграмо добро, како би дошли до бодова“ рекао је тренер Дејан Радоњић, и додао да ће одлука о дебију најновијег појачања Квинсија Милера, бити донета пред саму утакмицу:

„Квинси ће путовати са нама у Ваљево. Одрадио је лекарске прегледе, одрадиће и тренинг пред овај меч, али треба узети у обзир и његов умор након дугог пута из Чикага, али и временску разлику између два континента, пошто је у Београд стигао у суботу увече. Одлуку о његовом наступу, донећемо непосредно пред почетак утакмице“ рекао је Дејан Радоњић.

Тренер Радоњић и даље не може да рачуна на Немању Дангубића, коначна дијагноза тежине повреде Луке Митровића биће позната наредних дана, док се Марко Тејић вратио у тим у Мадриду, након вишенедељне паузе због повреде зглоба.

Дерби 7.кола АБА лиге ј.т.д, и мали српски дерби игра се од 21 сат у Ваљеву.

Повезане вести

1 comment

zoki čačak 1 окт 25, 2015 at 19:19

Valjda nam nije neophodan za Metalac Radonjiću?

Reply

Leave a Comment