Moja Crvena Zvezda
КошаркаТрансфери

Ode Golub u Bešiktaš

Petar Popović
Petar Popović

Vladimir Golubović neće pojačati Crvenu zvezdu u narednoj sezoni. Nakon otvaranja opcije sa Petrom Popovićem, naše rukovodstvo je navodno umanjilo ponudu Goluboviću, koji se odlučio za Bešiktaš.

Goluboviću će u Turskoj na centarskim pozicijama društvo praviti Zoran Erceg, dok će Popović pojačati konkurenciju u Crvenoj zvezdi, te zaigrati u crveno-belom dresu po treći put.

Popović je u karijeri, pored Zvezdinog, nosio i dresove Hemofarma, Benetona, Huventuda, Spartaka..

 

 

Повезане вести

9 comments

kari-cvetvovic сеп 16, 2011 at 10:30

nemojmo se iznenadjivati ,svi ti igraci o kojima se prica vise su ekonomisti nego kosarkasi narocito se to odnosi na goluba,taj igra za dolar vise bez obzira na zemlju,klub ili bilo sta drugo vazan mu je iskljucivo taj dolar vise.isto je i sa rakocevicem do poslednjeg momenta ce cekati neku ponudu koja je za dolar visa u odnosu na zvezdinu i tek ako ne stigne onda ce potpisati ,otuda to razvlacenje.sve ovo ne treba da nas brine jer je klub trenutno u najboljim mogucim rukama karija pesica tako da bez nerviranja imamo najboljeg trenera danasnjice,mlade perspektivne igrace pa ako neko moze da napravi nesto to je kari.

Reply
delija86 сеп 16, 2011 at 10:09

Kako je moguce da igrac koji je vec potpisao ugovor sa jednim sad potpise ugovor sa drugim klubom,voleo bi da mi na ovo pitanje odgovori sveznali forumas bloods

Reply
losmi сеп 16, 2011 at 09:17

pa kad ce vise predstavljanje popa i drugih pojacanja?dolazi li rakoc?nemojte misliti da mracim al stvarno vise 16 je septembar treba se to uigrati,ne znam sta se vise ceka za rakoca se prica 20 dana samo sto nije potpisao i jos uvek nista.ajde neko ko ima pouzdane informacije neka kaze sta se desava ,na ovom sajtu je napisano da ce do 18 sve biti poznato,dajte neke preciznije informacije.

Reply
Zvezdas сеп 16, 2011 at 08:14

Ljudi, nemojte da neko s nama manipulise… Samo se nagadja o nekim nazovi pojacanjima, a niko od njih ne potpisuje ugovore! TO SU NOTORNE LAZI. Rekli su ranije da je Rakocevic vec potpisao, te Askrabic, Golubovic, a od toga nista… Sezona je na samom startu, a osim Morisona nikog nismo doveli. A posle ce da bude prica, a nismo se uigrali, nemamo para i tome sl. Dakle, stalno radimo u 5 do 12, to je strasno…

Reply
koco сеп 16, 2011 at 08:19

pa sta? bas imamo dobra i mlada ekipa!! treba im pruziti sansu! A bice sigurno jos 3 pojacanje! znaci rakocevic, popovic i jos jedan amerikanac!

Reply
Blade_DS сеп 16, 2011 at 09:58

Немој се ти мени нервирати и правити паметан…..има ко о томе да размишља….и без тебе.

Reply
zvezdas сеп 16, 2011 at 13:01

Ajde jadan ne tvrdi pazar… ko si ti da se tako osorno ponasas??? Ja imam pravo da pitam i da dam misljenje, nema toga ko mi to moze uskratiti… E hvala ti bas kad se brines o mom zdravlju, prhhhhhh

Reply
Nikola сеп 16, 2011 at 10:21

Nema ko da prica nismo se uigrali,RAkocevic trenira sa ekipom od starta priprema,Popovic se prikljucio pre 10-tak dana,Morison je vec sa ekipom…MIslim da sto se tice pojacanja je jos Rakocevic ostao da potpise i to je to,i eventualno neki amerikanac.Videcemo!Nema razloga dovoditi akkrabica,vec iammo NIkolca,Popovica i Ilica…

Reply
Nebojsa сеп 16, 2011 at 11:35

Dobro bi nam dosao Askrabic, on igra na poziciji 4 a po potrebi na 5, i bio bi dobra opcija, uz naravno jos jednog stranca na toj poziciji.

Reply

Leave a Comment