Moja Crvena Zvezda
Клупска дешавањаКошарка

Радивојевићу следи операција

Црвена звезда од старта сезоне биће силно ослабљена. Вук Радивојевић, један од најискуснијих играча мораће да паузира пар месеци. Због проблема са левим коленом искусни бек приморан је да се подвргне хируршкој интервенцији.

– Од почетка припрема видели смо да постоје проблеми. После веома напорних тренинга имао сам оток и јављао се бол. У консултацијама са тренером Пешићем, нашим медицинским тимом и Управом клуба дошли смо до заједничког закључка да је најбоље да одем на операцију и тако санирам повреду – почео је причу Радивојевић и додао:

– Нисам желео да дођем у ситуацију да за мој вољени клуб не могу да пружим 100 одсто својих могућности, да не тренирам у пуном ритму и да не будем потпуно спреман за све напоре који Звезду очекују ове године. Уз велику подршку свих људи у клубу мислим да смо донели најбоље је решење, а то је да операцију обавим ове сезоне. На тај начин ћу пре свега помоћи себи, јер ћу потпуним опоравком сигурно продужити каријеру, а дефинитивно ћу помоћи и Звезди када се потпуно спреман будем вратио на паркет.

Иако неко време неће бити на терену, Радивојевић ће свим срцем бити уз саиграче и тим:

– У то нема никакве сумње. Екипа ће имат моју максималну подршку. Операција је на Бањици код професора Станојковића заказана у понедељак. Предвиђено је да у болници будем десетак дана, а онда ћу целокупну рехабилитацију спровести у клубу – истакао је Радивојевић.

Повезане вести

2 comments

as сеп 27, 2011 at 16:28

rakocevic se nije dogovorijo sa sijenom trazio milion evra platu sijena davala pesto hiljada.

Reply

Leave a Comment