Moja Crvena Zvezda
ПрипремеФудбал

Просинечки и Вешовић након утакмице са Таковом

Евандро
Евандро

Шеф стручног штаба Црвене звезде Роберт Просинечки, након утакмице са Таковом био је задовољан резултатом и игром својих изабраника.

Задовољан сам игром, дали смо четири гола, а промашили десет шанси. Био је стварно прелеп амбијент, драго ми је што је толико људи дошло и што толико људи воли Црвену звезду, а посебно ми је драго што смо увеличали славље Такова – рекао је Просинечки.

Марко Вешовић, који је данас одиграо добру утакмицу, такође је искористио прилику да домаћину честита јубилеј.

– Честитам клубу овај редак јубилеј, јер права је реткост да неки клуб доживи стогодишњицу. Ово је била прилика за све резервисте и играче који су мање играли да се покажу. Задовољан сам резултатом, мислим да је била лепа утакмица и леп амбијент на трибинама. Задовољни се враћамо у Београд – истакао је Вешовић.

Повезане вести

9 comments

MILAN KG окт 6, 2011 at 01:51

nazalost Josife upravu si ali mnogo ima zaludjenih ljudi jedno je biti zaludjen i zanesen a drugo biti realan i objektivno gledati na stvari cim je neko protiv uprave odmah je neprijatelj kluba lupaju minuse ko blesavi cim neko napise da igramo lose i cim se dotakne pitanje odgovornosti prosineckog i njegove strucnosti svaka njemu cast kao igracu tu nema price ali kao trener on je pocetnik mozda izraste u vrhunskog stucnjaka ne moze se uciti na zvezdi to nas je i dovelo tu gde smo sada trenirali su nas pocetnici jankovic,janevski,kristic,prosinecki mi smo pod robijem odigrali nekoliko dobrih utakmica a daleko od toga da igramo dobro da imamo igru ta dominacija je jalova dzaba posed o kom robi toliko prica a kad nam neka ekioa izadje visoko mi ne znamo gde udaramo koja crna dominacija protiv rena na marakani smo igrali tridesetak minuta u drugom poluvremenu nismo mogli da im pariramo u nijednom segmentu igre to i lud vidi najvise mi je krivo sto se igraci ponasaju ko p… treba da se stide oni ne zasluzuju onakvu podrsku sa tribina treba navijaci da im ulete na trening kao pre par godina da im objasne neke stvati nije im to javorlii bsk to je ZVEZDA!!!!!!!!! strasno je ko sve danas nosi taj sveti dres oni se samo kurce preko novina prete a na terenu ko babe.

Reply
Bane окт 5, 2011 at 23:38 Reply
gile окт 6, 2011 at 00:19

kolko puta mi moramo da sutnemo da bi dali gol….ccc mora realizacija da se popravi podhitno

Reply
sinisa окт 6, 2011 at 00:59

Ovaj Mezenga daje golove samo kada nemaju nikakav znacaj!

Reply
Joksa окт 6, 2011 at 12:35

U pravu si, ako citas ili gledas povrsno. Najbolje da dodjes na utakmicu i obratis paznju. Mezenga ne dobija loptu ili je dobije kada ista vec nema upotrebnu vrednost za gol, za razliku od Kaludjerovica. To „cimanje“ dobodi do nesigurnosti centarfora u retkim prilikama za realizaciju. U prijateljskim utakmicama je naravno opusteniji. Dodji na utakmicu, posmatraj, pa ces videti o cemu pisem. Vidi se, veruj mi.
A zasto je to tako i da li postoji namerni bojkot je pitanje za nekoga drugog, a ne za tebe i mene. Ali, reci cu ti da su takve stvari vec vidjene u proslosti, ne tako dalekoj.

Reply
miljan окт 5, 2011 at 19:34

Citam Zvezdaske sajtove ovih dana i mogt samo jedno reci… VI GOSPODO **STRUCNJACI** STO PLJUJETE ROBIJA MOGU DA VAM PORUCIM DA MOZETE DA PRIHVATITE DA MU P**** K****! I onako ste mu dotle, ne mora se saginjete. Uh, e sad mi je lakse! 🙂

Reply
josif окт 5, 2011 at 19:23

Mi samo ovakve amatere i mozemo da pobedimo,protiv svih superligaskih ekipa se brukamo,oni misle da smo zaboravili na bruku protiv radnickog a cujem i protiv amatera Takova su imali problema,crvene kartone,promasene zicere jednostavno bruka.Pozz.MKD

Reply
Теша_Делија!!! окт 5, 2011 at 18:27

Stisnite „Read site in english“, znate kakvo vristanje 😀 😀 😀 😀

Reply
Marko окт 5, 2011 at 17:10

Robi ti sledeci put razmisli pre nego sto pustis Borhu ! Stavi ga malo na klupu da razmislja malo…. Vesovica u prvu !

Reply

Leave a Comment