Moja Crvena Zvezda
ДербиДомаћи шампионатФудбал

Фримпонг: „Ђурђевић је играо руком!“

Један од најпозитивнијих утисака на 153. вечитом дербију оставио је Абрахам Фримпонг.

Звездин штопер је, иако је играо свој први вечити дерби, показао сталоженост и сигурност, и своје задатке урадио је веома добро.

— Заиста је све указивало да ћемо уживати у дербију. Пун стадион, публика је била одлична, атмосфера је баш била добра. Што се самог меча тиче, као да нисмо били сконцентрисани последњих 20 минута, а они су и даље играли и дали су нам гол. Пре тога смо играли солидно, жао ми је, наравно, што нисмо победили. Међутим, бодовна разлика је и даље остала иста, надам се да ћемо већ у следећем мечу да победимо — каже Фримпонг.

Звездин штопер је међу првима рекалмирао играње руком у ситуацији када је Звезда примила гол.

— Да, да, била је рука, то сам видео одмах на терену. Наравно, изгледа да судија није видео, иначе би реаговао. Такве ствари се једноставно дешавају у фудбалу. Шта да се ради, идемо даље. Што се мене тиче, већ сам фокусиран на утакмицу коју ћемо да играмо у среду. Не бих се више враћао на детаље са дербија — рекао је Фримпонг.

Повезане вести

5 comments

kastiljo мар 5, 2017 at 19:53

Ma sve i da je u narucju odneo loptu u gol smesni ste….Ovakav partizan mora da se trese kao slina…Vec u drugom kolu kvalifikacija ce nam doci ekipe koje su tu negde po kvalitetu s partizanom,po mom misljenju u tu grupu ili barem jako blizu i valeta spada…I sta cemo onda? Nije glup onaj ko je rekao da danas svi igraju fudbal,nije ovo vise 2000.godina kad smo se sprdali na racun nekih madjara,danaca,norvezana,bugara i ostalih…Iz godine u godinu ista prica…“ Bicemo jaci u godinama koje dolaze „. Smesno,ko vise veruje u te fore,dokle vise da gledamo mrcvarenje po surdulicama sa preplacenim strancima koje niko nece…Da je neko hteo mucenog Letaleka otisao bi on vec letos,nas verovatno najbolji igrac,Donald,je vrlo ogranicen igrac ustvari kad se bolje pogleda,vrlo nekompletan i nekonstantan tokom meca…Dajte lepo da pogledamo istini u oci,zadrzimo 3 igraca iz ovog kadra,ovo ostalo rasprodati ko hoce da kupi,ako niko nece raskinuti ugovore i na stetu kluba ako treba i furati omladince narednih 5 godina sa 2-3 iskusnija igraca koji kolko-tolko nesto vrede.Zadrzati ove omladince pri prvom timu + 2-3 igraca koji su trenutno tu u prvih 11 i narednih 5 sezona da se bude tu negde u plej ofu ali da se klub stabilizuje.Ovako se vecito se presipa iz supljeg u prazno,taman kad krene neko da igra i dize formu biva prodat jer je klub u nikad vecem s.anju sto se para tice,a niko se vise ni ne pita ko je odgovoran za dug od 40miliona…Gde su te pare nestale,zasto niko ne sprovede detaljnu istragu?! Da hoce odgovorne za ovakvo finansijsko stanje bi nasli za 2 dana maximum…Nekome ocigledno odgovara bedna Zvezda.

Reply
kastiljo мар 5, 2017 at 19:58

Da se nadovezem samo. Treba uzeti kao primer KK,setimo se reci Trinkijeri : Ova Zvezda je pocela da postaje ovo sto jeste pre 3-4 godine…Setimo se tada ekipe,bio je tu Lazic,Simonovic,Mitrovic uz par iskusnijih igraca poput Rakoca,Katica itd…Secam se sta smo tada pricali za ovu prvu dvojicu a pogotovo Lazica koga sad dizemo u nebesa…Te amateri,te ovakvi te onakvi,a evo danas imamo najboljeg odbrambenog igraca evrope i jednog od najboljih krila i to sve zbog toga sto smo ih istrpeli kad je projekat stvaranja velike i mocne zvezde poceo!!! Da smo ih tada sve najurili i dovodili preplacene strance na njihova mesta danas bi bili 10. u ABA ligi…
Tako da kad se podvuce crta,moramo da progutamo taj famozni poriv da budemo prvi ako zelimo u nekoj relativno skoroj buducnosti (narednih 5-6-7 godina) da gledamo jednu zaista mocnu zvezdu koja ce biti stalni ucesnik nekog evropskog takmicenja.

Reply
Otpisani101 мар 5, 2017 at 17:11

E moj frimpong…nije bitan gol rukom…bitno je da po igri nismo ni zasluzili pobedu…ne znam cime su komsije zasluzile ovoliki respekt i toliko bojazljivu zvezdu…u evropi nas ocekuju mnogo ozbiljnije ekipe nego sto je partizan i posle se cudimo zasto nam sasuolo izgleda ko real madrid…fizicki totalno nespremni za zadnjih pola sata…jedva ste stajali na nogama i niste znali sta ce te sa loptom…partizan je prosecan klub koga grof dva puta ove sezone vraca u zivot,svojom kukavickom taktikom…i ono sto sve navijace iritira-grofe,,,dokle vise sikimic???vreme je da grof pakuje kofere…

Reply
dusan мар 5, 2017 at 23:24

grofu ne treba kondicioni trener, on SAM sprema ekipu. momci ne mogu na nogama da stoje. svi ovi pasovi i katastrofalne greske su posledice katastrofalne fizicke spreme. vodis sa 1-0, 87. minut vulicevic dobija loptu na 40 metara od gola partizana, vuce je 20 metara, centrira na peterac, lopta leti pet minuta, balon, tamo se nalaze tri nasa i tri njihova igraca! dovedite kondicionog trenera, dovedite im tim za ishranu. pos*rem vam se na ovaj dilentatizam i ovaj „sarm“ na konferencijama za stampu.

Reply
kastiljo мар 5, 2017 at 23:33

Eno ga u italiji famozni „mocni“ sasuolo,ne moze da se sastavi,zacementiran u donjem domu.

Reply

Leave a Comment