Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноВечити дербиДомаћи шампионатКлупска дешавањаНајновијеФудбал

Јованчић спреман за дерби

Вечити фудбалски дерби 159. у низу све је ближи и ближи. Како дани пролазе кристалише се и ситуација када је играчки кадар у питању на који ће тренер Владан Милојевић моћи да рачуна пред предстојећи сусрет. Како се сазнаје, тренер Милојевић ће имати главобољу када су у питању два фудбалера, али свакако стигла је и једна добра вест.

За предстојећи вечити дерби шеф црвено-белог стручног штаба неће моћи да рачуна на левог бека Милана Родића и универзалца Марка Гобељића. Док је ситуација са везним фудбалером Душаном Јованчићем знатно боља и он ће моћи да се стави на располагање за дуел са црно-белима.

Када је у питању позиција левог бека, новајлија из Бордоа Милан Гајић је показао завидну форму у дуелима са Војводином и Радником и сигурно ће представљати достојну замену Звездином репрезентативцу.

Повезане вести

1 comment

ПОВЛАШТЕН феб 26, 2019 at 21:56

Прибојавам се дербија из простог разлога што смо задњи добар дерби одиграли с грофом Божовићем кад смо побиједили 3 1.Не знам шта се тада деси играчима.Нешто ми говори да ће мо дати гол из слободњака ,не памтим када смо у дербијудали из слободњака.Надам се да су већ договорени тројица топ појачања за јуни мијесец.Волио би дуплу круну без пораза у првенству

Reply

Leave a Comment