Moja Crvena Zvezda
Клупска дешавањаРукомет

Рукометашима одузета два бода због дуговања

После само пар месеци ова слика је давна историја РК Црвена звезда

Редови Рукометног клуба Црвена звезда свакодневно се осипају. Након Марка Чаваљуге, Милана Вукаса, Петера Пуцеља, Милана Косановића, Божидара Надовезе, Немање Суџума и Милана Иванчева, црвено-бели рукометни колектив је почео да се осипа и на бодовном плану.

Наиме, Војислав Андрић је применио принудно извршење Регистрационе комисије Рукометног савеза Београда и нашем клубу одузео два бода услед неизмирених дуговања према некадашњем играчу Бојану Томићу. РК Црвена звезда је требала до 16. децембра да уплати четврту рату дуга пема поменутом играчи, а пошто се то није догодило уследила је примена казне. Да подсетимо, наш клуб је и претходне сезоне доживео исту судбину, међутим тренутно стање је теже и од тадашње ситуације.

Међутим, у мору лоших вести стигла је и једна позитивна. Словеначки интернационалац, голман Јуре Јерај, који је претходних дана помињан, као готово сигурно већ бивши играч црвено-белих, поручио је:

– Остајем у Црвеној звезди. Летос сам потписао двогодишњи уговор и сигурно не напуштам Београд. У Београд долазим 9. јануара на почетак припрема.

 

Повезане вести

5 comments

Anka јан 9, 2012 at 15:15

Smesta da Butulija i Perunicic napuste RK Crvena Zvezda. Na mesto predsednika dovesti zvezdino dete bivseg najboljeg pivota sveta Skrbica, a za trenera Jovicu Cvetkovica, finansijeri da budu provereni sponzori koji su u okviru sporskog drustva Crvena Zvezda i zaljubljenici u rukomet, a da na dovodjenju sponyora porade predsednik naseg sportskog drustva Skundric zajedno sa Skribcem, i najbitnija stvar vratiti rukometnu skolu zvezdi nama je rukometna skola potpuno unistena!!!

Reply
Dark дец 29, 2011 at 10:35

Boze, hocemo li stici zivi?!

Reply
marakana дец 28, 2011 at 22:54

ako se nastavi sa odlascima i oduzimanjem bodova mi cemo iz lige da ispadnemo ! kolektivna katastrofa, iz atletskog kluba otisla dva najbolja pojedinca u komsiluk, u kosarci nam najbolji igrac ode u sred sezone, u fudbalu menjamo ceo tim…ima li kraja losim vestima !

Reply
proka delija дец 28, 2011 at 22:00

Ako budemo zadnji u seha ligi sta ce se desiti?Jel mozemo da je neigramo sledece sezone ili ima neka liga ispod?Najbolje bi bilo da je ni neigramo jer pored toga sto puno kosta mi ispastamo jer zbog umora gubimo bodove u ligi u kojoj i ovako jedva cekaju da nam na bilo koji nacin iste oduzmu.

Reply
delijaBt дец 29, 2011 at 00:35

seha ligu igramo u narednih 3god.

Reply

Leave a Comment