Moja Crvena Zvezda
Клупска дешавањаКошарка

Човић:“Одлазак Недовића није у интересу ни Звезде, ни српске кошарке“

Небојша Човић

Након изјаве Давора Ристовића, коју смо већ објавили, поводом сада евидентног останка Немање Недовића у црвено-белом дресу, током послеподнева кошаркашкој и спортској јавности обратио се и први човек КК Црвена звезда Небоша Човић:

– Истина да је постојало интересовање Литванаца за довођење Недовића, а чуо сам и предлоге са разних страна. Обавио сам бројне разговоре са тренером Пешићем, Недовићем и његовим менаџером и донео одлуку, уз пуну подршку људи из управе клуба, да одлазак Недовића из Црвене звезде није у интересу клуба и српске кошарке. Потпуно је јасно да нигде не постоје бољи услови за рад и бољи тренер од Светислава Пешића за развој играча са потенцијалом који поседује Немања Недовић. Недовић ми је чврсто обећао да је спреман да издржи сва искушења уз помоћ своје породице и менаџера. Сви ми у клубу га у томе потпуно подржавамо, као и што подржавамо све наше младе играче.

Повезане вести

13 comments

Mile јан 13, 2012 at 02:58

VRACAJ INTERVJU SA PESICEM 😀

Reply
Jovan јан 13, 2012 at 00:34

Covica za predsenika FKCZV 😀

Reply
Doctor јан 12, 2012 at 23:35

Nesto sam zaboravio da kazem, sto se tice ove teme.. 😀 Nedovic ce da bude nas glavni igrac za 5,6,7 kola.. Pazite sta sam rekao, a ovde neki spominju njegov odlazaka stvarno smjesno (msm. na ljude koje su to plasirali)! Pesic tacno zna kolko on moze i sta moze, e pazite sad ovo…
-Pesic nije zadovoljan Nemanjinim ponasanjem i do sadasnjom igrom na terenu… (Za neke od “nas“ koji mislimo da je to perfektno kako on igra, dobro ptianje?)
Pa kakva ce onda “masina“ da bude kada Pesic bude zadovoljan!!

Reply
Alex Krycek јан 12, 2012 at 22:43

Човић и Пешић су као мама и тата 🙂 обојица су добри педагози, с тим што је један мало строжи(ји), а други жели све да реши кроз разговор

Reply
Vanja јан 12, 2012 at 21:35

Ne daj boze da je Nedovic otisao. Naravno, bezrezervna podrska za Pesica ali odlazak Nedovica bi mi ubio volju skroz, ovako kada Kari od njega napravi profesionalca bice to bek za NBA ali prije toga mora sa Zvezdom da uzme titulu.

Reply
Nenad14 јан 13, 2012 at 02:55

Nikad on nece biti bek…

Reply
Cnenadc јан 12, 2012 at 21:16

Čisto i jasno čovjek je rekao šta je istina od svega.Ovako treba da se ponaša i ophodi prema javnosti jedan predsjednik kluba.Uz njega i stručnjak kao Kari i ne treba da brinemo o budućnosti kluba.A koliko jutros sam čitao komentare kako je krenula rasprodaja igrača,kako se nekim drugim igračima pravi mjesto,kako je naš klub izdao očekívanja navijača itd(sve najgore).Valjda sada ti ísti ljudi uvidjaju da ne treba íshitreno donositi sud o nekim stvarima.Potrebno je samo malo strpljenja i pameti.NAPRED ZVEZDO!!!

Reply
DNL јан 12, 2012 at 20:46

Човић је велики стручњак и показао је то у сваком послу који је радио..
Он је човек са ставом . Са неким бившим играчима ФМП-а није остао у добрим односима ,
али је увек истерао своје и бранио интерес свог клуба.
Требао је што раније да уђе у наш кошаркашки клуб, али бројне интересне групе и појединаци који „желе добро“ нашој Звезди су га спречили..
Син му није толико лош колико га пљују неки овде.. Могу мислити који терет носи.. Он је пре свега добар ТИМСКИ ИГРАЧ..
Због лоше косе , неупућени мисле да је неки маторац , а не схтватају да са своје 23 године има још простора да се поправи..
Надам се да ће Недовић остати човек , да се као Делија подреди Звездином тиму и систему који се ствара..
Није све у сјајним продорима и његовим поенима, већ у победама екипе..
Мора да схтави да ни један Гуровић није могао да носи цео тим Звезде…Губили смо иако је давао по 35кошева..

Reply
kalu јан 12, 2012 at 20:45

Dnas imate gostovanje GOSPODINA Svetislava Pesica kod onog FEGETlije koliko mi taj covek ide na ja*a.Svaka cast i nemanji sto je odlucio da ostane i svi zajedno u nove pobede!Ako moze nekako da se sve utakmice igraju u zelzeniku yj do zavrsetka aba lige jer je atmosfera bila odlicna,a najaci su bili likovi koji su vredjali cedu vitkovca.:D

Reply
fox јан 12, 2012 at 20:23

Konacno Zvezda ima GAZDU !!!

Reply
Марко ЦЗБГ јан 12, 2012 at 20:13

Није у интересу српске кошарке али такође није у интересу породице Човић да мали Филип не игра а да Недовић игра.
Будимо реални, Недовић је Џордан за ове папане.

Reply
Djolle јан 12, 2012 at 20:10

Bravo Nemanja, tako treba. Svaka čast i za Čovića, fascinantno mi je to sa kakvom lakoćom čovek otrese sve aždaje koje vrebaju.

Reply
Gorcilo јан 12, 2012 at 19:56

Bravo,presednice tako se brane interesi klubu jos jednom BRAVO

Reply

Leave a Comment