Moja Crvena Zvezda
Домаћи шампионатПрипремеФудбал

Дмитровић одлази на позајмицу

Марко Дмитровић

ФК Црвена звезда при првом тиму има тренутно четири голмана. Поред неприкосновеног Бобана Бајковића, за позицију међу стативама још конкуриши Александар Кировски, Милош Весић и Марко Дмитровић.

Уз популарног Бајка, претходне јесени прилику су добијали Кировски и Весић, док је Звездино дете Дмитровић већи део сезоне провео због болести ван терена. Управо је то и разлог због којег је тренер Роберт Просинечки данас одлучио да на пролеће управо Марко Дмитровић оде негде на позајмицу како би имао прилике да брани у званичним мечевима. О таленту Дмитровића непотребно је говорити, али је свакако за обе стране добро да млади голман на шест месеци промени средину. Тиме би Звезда растеретила број голмана у сениорском погону, док би Дмитровић могао да брани и стекне искуство са којим би се већ у јуну вратио на Маракану.

Још увек није познато где ће Марко Дмитровић отићи на позајмицу.

Повезане вести

35 comments

adams јун 25, 2022 at 01:47

ПОНУДА КРЕДИТА

Да ли вам је потребна помоћ око финансирања? покренути сопствени бизнис или проширити свој посао? Да ли су вам потребна средства за отплату дуга? Пружамо кредите заинтересованим појединцима и компанијама које траже кредите у доброј намери. Потребан вам је озбиљан хитан кредит, са каматом од 2% од захтева, контактирајте нас. Е-пошта: (адамссалмалоанфрим@гмаил.цом)

Reply
micheal murray мај 27, 2020 at 14:33

Добар дан свима, да ли тражите хитан зајам, ако да, молимо контактирајте ову добру приватну кредитну компанију где сам добио свој зајам, саветујем свим тражиоцима кредита да се јаве овој компанији, путем е-маила:
merkeljorasfundingfirm@gmail.com
    ВхатсАпп: (+16026073029)

Reply
Andrea Antonio мар 21, 2019 at 02:50

ПАЖЊА

Да ли вам је потребна хитна или брза услуга? Пријавите се одмах и хитно узмите кредит уз свеобухватно кредитирање!
Пружамо финансијску помоћ људима који траже кредите. Кредитно финансирање и обртни капитал за покретање новог посла или проширење постојећих активности. Кредити су понудили кредит са флексибилном и повољном каматном стопом од 2%. Заинтересоване стране треба да нам се јаве следећим е-маилом за више информација:
Емаил: инфоцлфундинг@гмаил.цом
ВЕБСИТЕ: хттпс://инфоцлфундинг.виксите.цом/вебсите
НАПОМЕНА: Одговорите са брзим одговором на доле наведене информације,
Бест респецт
Андреа Антонио.

Reply
simon нов 22, 2018 at 05:52

КСМАС ЈЕ ОТВОРЕН !!! !!!, НЕ ЛИ СЕ ИЗЛАЗИТЕ, ПРИМЕРИТЕ ЗА СВЕ ВРСТЕ КРЕДИТА СА САД ДАНАС !!! КСМАС БЕСПЛАТНИ ДАРОВНИ ПАКЕТ ТАКО ДОСТУПНО ЗА ЗАТВОРЕНИ КЛИЈЕНТИ.

Добијање легитимног зајма одувек је био огроман проблем За клијенте који имају финансијски проблем и требају рјешење за то. Питање кредитног резултата и колатерала је нешто што клијенти увек брину о томе када траже кредит од легитимног зајмодавца. Али … направили смо ту разлику у кредитној индустрији. Можемо договорити кредит од распона од $ 5,000.00 УСД до $ 5000000.00 УСД ниже као 2% каматне стопе Молимо Вас да одмах одговорите на ову е-поруку: (симонфиннлоан.инц@гмаил.цом) …

Reply
Mrs. Alvaro ,artinez дец 15, 2017 at 00:36

Алваро Мартинез Здраво, тражите легитимног и поузданог финансијског зајма? Да ли је потребан кредит? Да ли вам је потребна хитна финансијска помоћ? Да ли вам је потребан хитан кредит да бисте платили свој дуг или требали капитални зајам како бисте побољшали своје пословање? Нудимо све врсте кредита по 2% камате до приватних и корпоративних клијената на јасан и разумљив начин. Нудимо кредите на било којој висини до било ког одредишта, па нас молимо да нас контактирате данас како бисте добили тренутни кредит данас. Контактирајте нас преко е-маила: (сафелоанглобалцомпани@гмаил.цом)

Reply
Djape јан 19, 2012 at 01:20

Bajkovica bih odmah prosledio prvom zainteresovanom, a Dmitrovica ostavio u konkurenciji za tim. Takodje bih onom nesretnom Vesicu dao kartu u jednom pravcu, ko li ga dovede… Kirovski jeste grobar ali takodje mislim da je i profesionalac i da bi branio odlicno, posao je posao. A Dmitrovic je jedan od najtalentovanijih ako ne i najtalentovaniji srpski golman, svakako bi mu trebalo dati sansu.. Mada ako ide samo na pozajmicu i to je dobro. U svakom slucaju poenta price je Dmitrovic, Kirovski > Bajkovic, Vesic.

Reply
Мићко јан 18, 2012 at 21:43

Верујте ми да су Бобан Дмитровић и Вилсон Цаковић два голмана која ће решити Звездин проблем са чуварима мреже на један дужи период. Вилсон је тренутно на позајмици у Балкану из Миријева где је проглашен за најбољег играча утакмице на чак 5 мечева у јесењој полусезони. Иначе, момак је 100% Србин, рођен је у Горњем Милановцу, а у Звезду је дошао када је имао 12 година. Необично име му је дала сестра због неког америчког глумца који јој је био омиљен пре две деценије, чисто да не буде забуне.
Александар Кировски је окорели Гробар из земуна, човек је био бар 30 пута на југу да бодри Партизан, тако да не видим како он може да „погине“ за Звездин дрес када буде стајао на голу против Партизана.
Никада ни ни под којим условима нећу моћи да оправдам довођење Партиановаца у Звезду – Јована Крнете и Кировског.

Reply
M.V.P јан 18, 2012 at 21:49

*Marko Dmitrovic 😉

Reply
Mićko јан 18, 2012 at 22:07

Boban Bajković i Boban Dmuitrović mi bili u glavi 🙂 Hvala na ispravci

Reply
Shmickey јан 19, 2012 at 02:40

Da nije Oven Vilson u pitanju!? 😀

Reply
Mladjen јан 18, 2012 at 20:22

Da li negde ima prenosa El Clasico?

Reply
Boki јан 18, 2012 at 20:27

Da, na sportklub-u u 22h

Reply
Mladjen јан 18, 2012 at 20:38

jbg nemam sportk klub…bar da je an areni…imas neki link?

Reply
Raka Delija јан 18, 2012 at 21:15

Brate probaj ovde ima sigurno 🙂

http://www.jedan-nula.com/uzivo-prenosi

Reply
Alex Krycek јан 18, 2012 at 19:53

Са Бајком је проблем у глави. Прошле сезоне је био замена, па се тешком муком изборио за место првог голмана. Ове сезоне је било пре почетка познато да ће бити први голман, па верујем да се због тога опустио и да зато брани лошије

Reply
Dante јан 18, 2012 at 19:38

Izvinjavam se sto nema veze sa temom, ali ima li ko dobar livestream za vecerasnji Clasico? Pozdrav Delije!

Reply
MILAN KG јан 18, 2012 at 20:09 Reply
Dante јан 18, 2012 at 20:12

Hvala!

Reply
aleksa јан 18, 2012 at 19:14

Skim igramo sl mec

Reply
... јан 18, 2012 at 19:01

Bas mi je zao, nije mu pruzena sansa. Verujte, on jedva ceka da ode u inostranstvo jer nije dobio priliku. Ispred njega su anonimus kiksara Vesic i grobar aca kirovski.

Reply
Његош јан 18, 2012 at 19:34

Читаш ли ти ово или ти треба преводиоц??? Човјек иде на позајмицу…имамо 4 голмана, на љето сигурно Бајковић олази, и ту му је шанса да се докаже, а то што кажеш да једва чека да оде-и ја мислим, сигурно га тамо чекају раширених руку, не млати молим те!

Reply
... јан 18, 2012 at 22:56

Ne pricam napamet. Znam ga. I znam da je pozajmljen, ali se to pricalo i za Causica, ne? Znas koliko pozajmljenih se nikad ne vrati?

Reply
Nenad14 јан 18, 2012 at 18:21

Sta ste najali na nasu decu, kao da su jedina na svetu, pa vi mislite ako je nase dete da je najbolje na svetu…

Reply
Dragan Kg јан 18, 2012 at 18:16

Ma samo vi lupajte minuse, a macka neka idalje istrcava kao u derbiju i protiv Vojvodine, neka prima onakve golove, i neka se razmece sa izjavama i sve ce biti OK! Samo ako vec daje izjave onda bi trebalo i da ispostuje to sto kaze, a svi znate sta je rekao!!!

Reply
MILAN KG јан 18, 2012 at 19:28

moj sugradjanin je rekao istinu svidelo se to nekome ili ne BAJKOVIC je cirkusant kiksara kakve golove prima strsno izlece bez potrebe koliko smo golova primili zbog njega nije on slucajno bio treci golman kod svih prethodnih trenera prosinecki ga je izvadio iz naftalina i forsira ga a kirovski i mikic su grobarcine to svi znaju milivojevic je veliki ZVEZDAS!!!!! provereno

Reply
CZovac јан 18, 2012 at 20:38

Ok, da je Bajko primao bzv golove jeste, nepotrebno istrcavanje i po neki dribling, to jeste cinjenica, ali je isto tako cinjenica je da covek branio kao ludak, sve i svasta!
Sto se tice Mikica i Kirovskog, ako oni daju 110% za Zvezdu a neki „veliki zvezdas“ se vucara kao prebijena macka po terenu koga treba da postujem i cenim?

Reply
CZovac јан 18, 2012 at 20:49

Dmitrovic je mlad, i mozda bi bilo preveliko breme da stane odmah na gol prvog tima, bilo bi mi zao da nekim slucajem dodjemo na korak do titule a on napravi kiks i izgubimo, to bi ga „ubilo“ samo tako!
Bolje da BRANI negde polusezonu, i na leto najozbiljnije konkurise za golmana br 1!
Bilo bi lepo da se sa Bajkom produzi ugovor, i proda, u za njega neki dobar klub gde ce braniti i zaraditi para, a nama doneti takodje neku zaradu!

Reply
PeYa21 јан 18, 2012 at 18:11

A da vi date „Bajka“ na pozajmicu a pustite ovog decka da brani? Za promenu…

Reply
rille83 јан 18, 2012 at 18:02

Ja se nadam da kada s eon bude vratio sa pozajmice to ce biti to,staje medju stative na duze vreme a bajka trenutno robi drzi jer je pozitivan i napaljen,mada kad pogledas golman je potreban ali svi su oni tu istog kvaliteta kada kazem svi mislim na vecinu golmana. A dMITROVICU BI PREPORUCIO,MISLIM BILO BI DOBRO AKO POSTOJI VARIJANTA da ide u Napredak iz Krusevca ali da bude prvi golman da ga Kristic i bina forsiraju a i odlucili su da ove godine gaze sve u drugoj ligi!

Reply
Dragan Kg јан 18, 2012 at 17:51

„neprikosnovenog Bobana Bajkovica“- S T R A S N O !!! Covek toliko kikseva ima, i da imamo normalnog trenera on duze vreme ne bi stao na gol. Ali nema veze, bitno da je on, kako ga ovi klinci zovu – Bajko macka, a to sto ne zna gde je supalj to je za neku drugu pricu.

Reply
PeYa21 јан 18, 2012 at 18:13

E vala, svaka ti je Njegoseva! Slazem se sa svim izrecenim

Reply
Nenad14 јан 18, 2012 at 18:17

Ume da kiksne…
Ali…
Jedan je Bajko macka….

Reply
El Grande јан 18, 2012 at 17:48

Жао ми је што овај дечко нема места међу стативама пре свих, ипак је он још једно Звездино дете. Већ могу да видим следећу вест за неколико дана – ДМИТРОВИЋ НА ПОЗАЈМИЦИ У РАДУ, па за једно пола године-годину – ДМИТРОВИЋ ПРОДАТ РАДУ, јер тренутно неможемо да му гарантујемо стартно место у тиму! И онда тако укруг, као што су случајеви били са Јагошем Вуковићем и сл. фудбалерима!

Reply
Tomo Karadza јан 18, 2012 at 18:11

Ne mraci, decko!

Reply

Leave a Comment