Moja Crvena Zvezda
АрхиваДомаћи шампионатДруги пишуФудбал

Stižu pojačanja iz Bratislave?

Detalj sa utakmice Crvena zvezda-Slovan Bratislava

Kako prenosi dnevni sportski list „Sport“, na Marakani se narednih dana očekuje jedno, a postoji mogućnost dolaska i dva pojačanja iz Bratislave. U pitanju su Mario Božić i Kornel Salata, fudbaleri koje smo dobro upoznali letos u kvalifikacijama za Ligu Evrope, kada su sa ekipom Slovana eliminisali našu Crvenu zvezdu.

Mario Božić, Srbin iz Bosne i Hercegovine nikada nije krio naklonost prema

Mario Božić

našem klubu. Rođen je u Tuzli i do sada je zabeležio dva nastupa za reprezentaciju Bosne i Hercegovine. Igra na poziciji zadnjeg veznog i zadužen je za kvarenje protivničke igre. U dosadašnjoj karijeri nastupao za Loznicu (2001/03), Radnički Stobeks iz Klupca (2003), Milicionar (2003/04), Fehervar (2004/08), Ujpešt (2008/09) i Slovan Bratislava (2009/10). Kako se nezvanično saznaje Božić i Crvena zvezda su se sve dogovorili oko uslova transfera i ostaje da se tokom naradne nedelje usaglase i stavovo sa Slovanom iz Bratislave.

Kornel Salata

U paketu sa Božićem na Marakanu bi mogao i Kornel Salata, reprezentativac Slovačke na SP u Južnoj Africi. Salata igra na poziciji štopera i bio bi idealno rešenje za upražnjeno mesto u poslednjoj liniji crveno-belih. Kornel Salata je posebno dobro odigrao prvu kvalifikacionu utakmicu između Crvene zvezde i Slovana u Beogradu kada je bio i strelac za slovački klub.

Повезане вести

3 comments

Comments are closed.