Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноДомаћи шампионатНајновијеФудбал

„Аренаспорт“ најавила наставак домаћих фудбалских такмичења

Пред празним трибинама стадиона „Рајко Митић“ фудбалери Црвене звезде 14. марта одиграли су последњи првенствени сусрет. Био је то меч 26. кола Супер лиге Србије, а пулени тренера Дејана Станковића славили су против крушевачког Напретка резултатом 3:0, а у листу стрелаца су се уписали Антонио Мендеш Томане, Жељко Гаврић и Мирко Иванић. Одмах након тог сусрета услед добро познатих ствари фудбалска такмичења су суспендована и свих ових више од месец дана спекулише се на који начин, када и да ли ће у опште такмичење бити настављено.

Сходно чињеници да ограничавајуће мере узроковане пандемијом вируса COVID-19 полако попуштају све се гласније прича и о повратку фудбала у нормалне животне токове. Поводом тога и телевизија „Аренаспорт“ која има екслузивно право на преносе мечева домаће Супер лиге, истакла је да ће се лопта широм српских стадиона закотрљати 18. маја када би требали да се одиграју мечеви 27. првенственог кола, а екипе би могле да започну са тренинзима и мини припремама већ 4. маја.

Треба подсетити да након 26 одиграних суперлигашких утакмица наши фудбалери заузимају лидерску позицију са 11 бодова више од другопласиране екипе Партизана. Новосадска Војводина је трећепласирана са 55 бодова, четврто место држи најпријатније овосезонско изненађење екипа ТСЦ-а са 50, док је Чукарички тренутно петопласирани са 47 освојених бодова. У наредном 27. колу црвено-бели гостују на бањичком стадиону „Краљ Петар I“ фудбалерима Рада, а до краја прве фазе такмичења угостиће сурдулички Радник и новосадски Пролетер, док би у предпоследњем колу гостовали у Сенти екипи ТСЦ-а.

До званичне информације ипак ћемо морати још мало да сачекамо и видимо да ли ће се тврдње телевизије „Аренаспорт“ и обистинити.

Повезане вести

Leave a Comment