Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноДруги пишуНајновијеФудбал

Лалатовић: „Убеђен сам да ћу поново да седим на клупи Звезде“

Црвена звезда је велика љубав Ненада Лалатовића. Једну сезону седео је на клупи српског гиганта, нада се да ће опет имати прилику да предводи клуб у којем је фудбалски проходао, освајао трофеје и афирмисао се.

– „Убеђен сам да ћу поново да седим на клупи Звезде. Био сам њен тренер у периоду кад је клуб кубурио са бројним проблемима, на стадиону није било струје, а највећа плата играча била је две или три хиљаде евра. Данас је у просеку десет пута већа. Допринео сам стабилизацији црвено-белих. Указао сам поверење тада млађанима Луки Јовићу, Михаилу Ристићу, Ву-кашину Јовановићу, Марку Грујићу, Предрагу Рајковићу… Сви они су још тада постали ослонци игре, а клуб је од њихове продаје могао да живи. Жеља ми је да у наредном мандату са Звездом освајам трофеје, као што сам на Маракани успевао као играч“ – нада се Лалатовић.

Четрдесетдвогодишњи Ненад Лалатовић током играчке каријере наступао је поред Црвене звезде и за домаће екипе ОФК Београд, Раднички из Крагујевца, београдски Милиционар и Земун, док је интернационалну каријеру провео у украјинском Шахтјору из Доњецка и немачком Волфсбургу. Тренерску каријеру је започео 2011. године у екипи Срема из Сремске Митровице, а затим је са клупе предводио новосадски Пролетер, Вождовац и Напредак из Крушевца. У сезони 2014/15 предводио је Црвену звезду, да би након свог клуба водио и чачански Борац, Војводину, Чукарички и нишки Раднички. Био је и селектор У-20 и У-21 репрезентације Србије.

(извор: zurnal.rs)

Повезане вести

1 comment

Delije Sever Ns мај 1, 2020 at 02:01

Dok si bio normalan bio si ok,koji ćeš nam sad.

Reply

Leave a Comment