Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноДруги пишуКошаркаНајновије

Четири случаја корона вируса у КК Црвена звезда мтс

Четири позитивна случаја коронавируса појавила су се након последњег тестирања у Кошаркашком клубу Црвена звезда мтс, незванично сазнаје „Mozzart sport“.

Како се преноси, нико од четворице заражених не осећа симптоме, а у питању су два играча и два члана стручног штаба.

Звезду у четвртак очекује дуел са Жалгирисом у оквиру Евролиге, а у понедељак имају сусрет са Крком у АБА лиги. После тога следи пауза због обавеза у Купу Радивоја Кораћа, а Евролига се наставља од 18. фебруара. Тако има довољно времена да се заражени опораве и ставе на располагање пред наставак сезоне.

Подсећамо, Џордан Лојд је већ прележао коронавирус и како је истицао, осећао се добро све време и недавно се вратио на паркет.

Повезане вести

2 comments

Звездаш феб 3, 2021 at 15:58

„Тако има довољно времена да се заражени опораве и ставе на располагање пред наставак сезоне.“

Од чега треба да се опораве када нису болесни и немају симптоме? То што се ПЦР тест злоупотребљава за детектовање неке короне је позната ствар.
Утакмице треба да се играју редовно и то са публиком, а играчи који имају симтоме прехладе и грипа нека се одмарају. Осим привреде, уништавају се туризам, култура и спорт.

Reply
MILOS RANKOVIC феб 2, 2021 at 22:15

KAZETE LEPO KORONU IMAJU VOLDEN I NOKO,STA SE TU KRIJE NIJE MI JASNO,PITANJE DAL I IMAJU KORONU POSTO TI TESTOVI VISE NIKO I NEVERUJE,AKO ONI IMAJU ONDA U KUPU TESKO NESTO MOZEMO URADITI,SA KUZMICEM KAO JEDINOM PETICOM CRNO NAM SE PISE,KAD POGLEDAS I MALO RAZMISLIS SIMPTOMI POCINJU POSLE CETRI PET DANA OD DOBIJANJA,MI SMO IGRALI SA ASVELOM U PETAK,JASNO JE I OD KOGA SMO DOBILI,KO ZNA DAL SE I KAKO TESTIRAJU

Reply

Leave a Comment