Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноЕвропска такмичењаНајновијеФудбал

Навијачи Интера бакљадом дочекали Дејана Станковића

Тренер српског шампиона Дејан Станковић остао је у добром сећању половини града Милана, па су га навијачи његовог некадашњег клуба Интера дочекали пред реванш меч шеснаестине финала УЕФА Лиге Европе између Милана и Црвене звезда који је на програму у четвртак 25. фебруара.

Провео је у Милану године и године, можда и најбољи део своје фудбалске каријере. Најтрофејнији сигурно, јер је у дресу Интера освојио све што је хтео и могао. Зато је Дејан Станковић љубимац навијача тог клуба. Бескомпромисни борац на средини терена данас је још једном добио подсећање на то колико га црно-плави део града воли. Дочекан је бакљадом! Навијачи Интера су Дејану Станковићу приредили организовани шоу, музику и бакље, уз поруку на српском језику. Ћирилицом је на огромном транспаренту писало „Добродошао Дејане, твоји људи те поздрављају“, а навијачи су му на поклон дали дукс.

Због овог необичног „одбора за дочек“, Станковић је зауставио аутобус са експедицијом Црвене звезде. Тренер шампиона Србије изашао је из њега како би провео неколико минута са људима који су годинама уживали у његовим партијама.

Очекивано, ово није могло да протекне ни без увреда на италијанском за великог Интеровог ривала – Милан, против кога ће црвено-бели у четвртак од 21 час играти на чувеном „Сан Сиру“.

Како су навијачи Интера дочекали свог некадашњег фудбалера и љубимца, можете погледати на следећем линку:

https://mondo.rs/Sport/Fudbal/a1440003/dejan-stankovic-inter-milan-liga-evrope-fk-crvena-zvezda-docek-navijaci-bakljada.html?jwsource=cl

(извор/фото: mondo.rs)

Повезане вести

Leave a Comment