Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКошаркаНајновијеРегионална лига

Питање за црногорске медије – Да ли вас је и мало срамота?

Кошаркаши Црвене звезде мтс по добро познатом рецепту који се годинама у назад примењује у подгоричкој дворани „Морача“ поражени су у четвртом сусрету финалне серије плеј-офа регионалне АБА ј.т.д. лиге. Након ко зна које крађе у режији оних који то годинама раде, наш клуб је издао саопштење за јавност које смо током данашњег дана пренели у целости, а врло брзо црногорским медијима стигло је и саопштење клуба из Подгорице у којем по очекивању нити једном речју нису поменута спорна дешавања са јучерашњег сусрета, већ је у само једној реченици изнета фраза у којој „безгрешни“ клуб на само њима знан начин кривицу пребацује на неког другог (у овом случају наш кошаркашки колектив), у стилу „лопов виче, држ`те лопова“.

У саопштењу КК Будућност ВОЛИ из Подгорице стоји:

– „Нема коментара. Не желимо да будемо дио прљаве игре, сав фокус је усмјерен на терен“

Истовремено, црногорске „Вијести“ већ данас на посебан, сраман начин најављују мајсторицу финалне серије:

– „Мајсторица финала АБА лиге игра се у петак у дворани „Александар Николић“, а већ се спрема атмосфера као 2019. године, када су виђене сцене за које смо се надали да се никада неће поновити.

Али, чини се да је нови круг пакла почео…“

Уз све наведено морамо истаћи да су црногорски портали затрпани коментарима подгоричких „љубитеља кошарке“ у којима се уз оркестрирано вређање Кошаркашког клуба Црвена звезда мтс и председника нашег клуба Небојше Човића, бесрамно вређа и држава Србија и руководство ове државе.

Оно што је у овом моменту важно, ми добро знамо да ће све ово само додатно мобилисати и мотивисати све у нашем клубу, а спортски ривал који се плаши атмосфере из 2019. године, за коју свако реалан зна да је потекла управо са паркета и трибина „Мораче“, треба да зна да се догађања из 2019. године лако могу поновити, али само и једино у резултатском смислу када је наш клуб славио са по 30 и 40 поена разлике…

Повезане вести

2 comments

ĐOLE BARI 91 мај 25, 2021 at 22:37

ZGAZI ZVEZDO NAJVEĆU OLOŠ I GAMAD KOJA SE IKADA OKOTILA NA KUGLI ZEMALJSKOJ

Reply
Aleksandar 89 мај 26, 2021 at 00:56

DJole Bari 91 zgazicemo ih isto kao pre dve godine u sezoni 2018-2019

Reply

Leave a Comment