Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКошаркаНајновијеРегионална лига

Лазаревић: „Мој задатак је да саиграчи стекну поверење у мене“

Кошаркаши Црвене звезде мтс били су убедљиви против некадашњег европског шампиона на старту нове сезоне регионалног такмичења. Запажену партију у уводном сусрету приказао је Стефан Лазаревић коме је ово други мандат у клубу са Малог Калемегдана.

Након сусрета Лазаревић је изјавио:

– „Са неке стране сматрам да је мој задатак ове сезоне да саиграчи стекну поверење у мене и у оно што ја могу да допринесем на терену. Стварно ми је драго што имам подршку стручног штаба и екипе. На мени је само да радим и да се трудим“, рекао је он, после меча са Сплићанима.

На утакмици је, остварио учинак од 13 поена чиме је био други стрелац екипе:

– „Помало неочекивано, ушао сам у игру. Били су отворени шутеви, узео сам их. Ушли су и то је то. Ипак. постоје ствари на којима требам да радим и којима нисам задовољан, наравно поени су увек лепи.“

Затим се Лазаревић, осврнуо на старт Евролиге, против Фенербахчеа, и дуел са Будућношћу из Подгорице:

– „Пре свега јако је битна ствар на који смо начин отворили сезону. Такође врло је битно да смо сви меч завршили без повреда пошто имамо доста проблема у претходном периоду. Желим пре свега да се саиграчи што пре опораве и врате на паркет. То је у овом моменту најбитније, да заједно радимо ка испуњењу циљева, пре свега здрави“, закључио је Лазаревић.

Повезане вести

Leave a Comment