Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновије

Ваљевци поручили – “На целом свету само Црвена звезда”

После једног дана паузе Црвена звезда је наставила свој велики летњи караван у оквиру којег обилази градове наше земље. Дестинација коју је црвено-бела експедиција данас посетила је Ваљево, град који се налази на непуних 100 километара удаљености од Београда. Овај град је познат као дом навијача Црвене звезде.

Као и претходне године на градском тргу је постављена црвено-бела фан зона у којој су изложени пехари, а највећу пажњу је као и увек привукао трофеј Купа европских шампиона.

Од 18 часова је стартовало дружење у нашој фан зони, а самим тим су и навијачи решили да се обавежу на верност свом вољеном клубу, тако што су се учланили и постали део звездашке армије. Доста навијача је продужило чланство, а затим је уследило и традиционално форографисање. У Ваљеву је владала сјајна атмосфера, а осмеси на лицима су били видљиви како код најмлађих тако и код искуснијих навијача.

Изнад наше фан зоне је постављен и транспарент са натписом “На целом свету само Црвена звезда”, што је само још један доказ да је Ваљево звездашки град. Навијачи који поседују сезонске карте су такође истицали да је то веома битна ствар, као и да на тај начин може да се обезбеди редован долазак навијача на стадион.

Након данашње сјајне атмосфера, црвено-бела делегација наставља свој пут, а караван се већ сутра сели у Ивањицу када ћемо обрадовати звездаше из тог места. Позивамо вас да будете део црвено-беле фан зоне сутра од 18 до 21 час.

The post Ваљевци поручили – “На целом свету само Црвена звезда” appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

1 comment

Aleksandar јун 16, 2022 at 17:43

Zasto ne dolazite u Sabac ove godine?

Reply

Leave a Comment