Moja Crvena Zvezda
Клупска дешавањаРукомет

Бутулија и Перуничић се састали са Боричићем

Руководиоци РК Црвена звезда, Ненад Перуничић и Игор Бутулија, састали су се са председником УО Спортског друштва Александром Боричићем и разговарали о решењу финансијске кризе која потреса наш клуб већ готово две сезоне.

„Ово је био само први у низу састанака. Тема је била ситуација у клубу и изналажење начина како Спортско друштво да помогне у превазилажењу кризе у коју је запао наш клуб. Драго ми је што Спортско друштво жели да помогне, рукометни клуб Црена звезда је један од најтрофејнијих колектива у Спортском друштву и заслужује да се врати на врх српског рукомета“, изјавио је Ненад Перуничић за „Спорт“.

Наш рукометни колектив се од децембра такмичи у домаћем шампионату и СЕХА лиги са свега пар искуснијих рукометаша, а екипу чине махом јуниори.

Повезане вести

2 comments

Zvezdomanija(f.Haker) мар 9, 2012 at 13:16

Hajde konacno da pokrenete nesto da se napravi plan za izlazak iz krize i da se nadju finansije.Stvarno je vise mucno gledati iz nedelju u nedelju nase poraze.Jedino dobro u svemu je sto ce ova deca steci neophodno sikustvo i tako postati igraci za godinu-dve dana.Napred Zvezdo

Reply
Srb мар 9, 2012 at 12:22

Sad su se tek setili?Pa sta ste radili sve vreme?

Reply

Leave a Comment