Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

МВП против ТСЦ-а – Осман Букари

Црвена звезда је победом над тимом из Бачке Тополе освојила шесту у низу, а укупно 34. титулу првака државе, чиме смо још једном потврдили нашу доминацију. С обзиром на то да је Осман Букари уписао хет-трик, није било тешко погодити ко је понео епитет играча утакмице.

На основу статистичке платформе ИнСтат, Букари је уписао индекс 272, Канга 266, а Виго 262. И упркос томе што је Букари био најбољи играч на мечу, са највећим индексом, и са три постигнута гола, велику пажњу на себе скренуо је и Канга, на основу бројних статистичких параметара.

Канга је освојио највише дуела (14), најбоље дриблао (6), учествовао у највише напада (135), деловао у највише акција у шеснаестерцу (11), имао највише пасова (78), примио највише додавања (78), имао највише размењених лопти (30 са Вигом). Дефиниција диригентске партије, с тим да се и са три старта у одбрани истакао Габонац, раме уз раме са Азаровим. Практично једини офанзивни сегмент у ком Канга није био најбољи је тај што је Катаи прихватио највише додавања у шеснаестерцу, чак девет, али то свакако није позиција миљеника Звездиних навијача који је “пројектилом” са ивице казненог простора потврдио феноменалну партију.

За дефанзиву су највише били задужени управо штопери, те је Ераковић пресекао осам додавања, а девет лопти одузео, баш као и Драговић.

The post МВП против ТСЦ-а – Осман Букари appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment