Moja Crvena Zvezda
Домаћа такмичењаРукомет

Порази рукометаша и рукометашица

Anđelić

Субота 17. март свакако је била неуспешна за Рукометни клуб Црвена звезда. И мушки и женски погон нашег рукометног клуба доживео је поразе.

Рукометаши Црвене звезде доживели су, можда и очекиван пораз у Крагујевцу. Црвено-бели „вртић“ је ипак прилично намучио трећепласирану екипу наше Супер лиге.

Раднички Крагујевац : Црвена звезда  30:29 (13:14)

Око 200 гледалаца у крагујевачкој дворани „Језеро“ присуствовало је веома узбудљивом сусрету у коме не би било незаслужено и да су наши рукометаши освојили бодове. Након првих тридесет минута меча након којег су црвено-бели имали минималну предност, виђена је веома занимљива борба у наставку која је кулминирала драматаичном завршницом. На жалост наших рукометаша домаћин је пре свега захваљујући незадрживом Немањи Цветиновићу стигао до победе.

Управо је Цветиновић био најефикаснији актер сусрета са 12 погодака, док је у редовима црвено-белих рукометаша Анђелић девет пута затресао мрежу Крагујевчана.

Црвена звезда: Иванишевић, Пауновић, Живковић 6, Шљиванчанин 1, Пантелић, Томић 1, Ољача, Павић 3, Косановић (9 одбрана), Пушица 3, Петровић, Ћирић 4, Докић 1, Анђелић 9, Брајовић, Милутиновић.

Рукометашице Црвене звезде доживеле су, слободно се може рећи праву бламажу у Инђији.

Железничар : ЖРК Црвена звезда  35:29 (17:11)

До јуче последњепласирани тим женског елитног рукометног ранга, екипа Железничара из Инђије, очитала је праву рукометну лекцију играчицама у црвено-белим дресовима. Екипа која претендује да поново изађе на Евро сцену свакако себи не сме да дозволи овакав луксуз.

Пред око 200 гледалаца у Спортској хали у Инђији, домаће рукометашице су приредиле ново изненађење против црвено-белих девојака. Треба напоменути да је Железничар претходне сезоне као учесник нижег степена такмичења избацио Црвену звезду из куп такмичења.

ŽRK Crvena zvezda

Код домаће екипе најефикаснија је била Петра Врдољак са 9 погодака, док се код црвено-белих истакла Трифуновићева са 10 погодака.

ЖРК Црвена звезда: Марић, Бокарић, Кокоресковић, Стекић, Мистрић, Павлов, Радовић, Лежаја, Обрадовић, Миливојевић, Трифуновић, Степандић, Чолић.

Рукометашице Црвене звезде тренутно заузимају четврту позицију на

суперлигашкој табели са 14 бодова из исто толико мечева.

Након 21. одиграног кола рукометаши Црвене звезде на табели Супер лиге заузимају осму позицију са 20 освојених бодова.

Повезане вести

1 comment

cccc мар 18, 2012 at 11:35

sta se desilo s nasim rukometnim klubom? na pocetku sezone su na sva usta pricali o tituli, sad se ne zna da li ce rukometni klub uopste docekati kraj sezone… bruka i sramota!

Reply

Leave a Comment