Moja Crvena Zvezda
Домаћа такмичењаОдбојка

Булатовић и Митић: „Убедљиво само на први поглед, било је тешко“

Митић и Булатовић
Митић и Булатовић
Митић и Булатовић

Црвена звезда је резултатски изузетно убедљиво савладала Војводину у првом мечу финалне серије за титулу шампиона Србије. Тренер нашег тима Жељко Булатовић истакао је да је резултат убедљив само на први поглед.

„Прва два сета одлучена су једном лоптом, могли су да припадну и Војводини, зато је ових 3:0 сувише убедљив резултат. Задовољан сам као су момци играли прецизно у завршницама, то нас је подигло па смо у трећем сету одиграли перфектно. У првом сету је шкрипало у контрама, касније је то било пуно боље. Не смемо пуно да мислимо о овој утакмици већ да се одморимо колико је то могуће и да се окренемо другом сурету који се игра у недељу“, истакао је Булатовић за „Журнал“.

Михајло Митић тврди, као и тренер Булатовић, да се до победе дошло вема тешко.

Ово је било само резултатски убедљиво јер смо до победе дошли изузетно тешко. Играли смо максимално концентрисано и храбро сваки поен и то нас је вратило у игру у другом сету али и помогло да добијемо онај  неизвестан први сет. Најбоље би било да заборавимо ову утакмицу, да се одморимо и да још јаче уђемо у наредни меч, јер као што знамо серија се игра на три победе.“

Повезане вести

Leave a Comment