Moja Crvena Zvezda
Домаћа такмичењаКошарка

Радивојевић тренира пуном паром

Вук Радивојевић
Вук Радивојевић
Вук Радивојевић

Вук Радивојевић успешно се опоравља од операције колена. Борбени бек ове сезоне није одиграо ниједну такмичарску утакмицу, претила му је још дужа пауза, али се захваљујући одличном хируршком захвату и вредним радом Радивојевић на паркет вратио брже него што се очекивало:

– Одлично се осећам. Одрадио сам пет пуних тренинга са екипом и све се одвија на најбољи могући начин. Чињеница је да ми недостаје кондиције, али на томе ћу највише радити у наредном периоду – рекао је Радивојевић.

На питање које свакако највише занима све навијаче Звезде, када ће поново заиграти у црвено-белом дресу, Радивојевић је одговорио:

– Када тренер и медицински тим буду проценили да сам потпуно спреман – јасан је био Радивојевић.

Што се тиче здравственог билтена у табору црвено-белих треба истаћи да је Филип Човић пре пар дана добио незгодан ударац у колено. Осетио је бол, пропустио је неколико тренинга и због те повреде није био у саставу за меч против Радничког ФМП-а.

Никола Васић се успешно опоравио од повреде руке и он такође пуним интезитетом тренира са екипом. Ван строја је и даље Бојан Радетић који је на старту АБА лиге, у мечу против Цедевите, покидао предње укрштене лигаменте колена.

Повезане вести

5 comments

Ariljac апр 13, 2012 at 13:42

VUK LJUDINA! 😀

Reply
miki апр 13, 2012 at 13:09

Kada i sa kim igramo sedecu utakmicu u super ligi???

Reply
Gaca62 апр 13, 2012 at 13:14 Reply
Vladimir апр 13, 2012 at 14:33

У уторак 17. априла играмо са Радничким у Крагујевцу, а затим следе још два гостовања. Прво у Вршцу, а затим у Новом Саду.

Reply

Leave a Comment