Moja Crvena Zvezda
Куп СрбијеФудбал

Лукић: „У Крушевцу почетак нове Звездине ере“

Владан Лукић
Владан Лукић
Владан Лукић

Председник Црвене звезде Владан Лукић сматра да ће освајање пехара у Крушевцу бити прави поклон за навијаче, као и да би тај чин могао да представља један нови почетак у домаћем фудбалу за наш клуб.

„Освајање пехара биће најбољи поклон за сјајну армију Звездиних навијача, која је многима показала зашто је Црвена звезда најбољи и највећи клуб у региону… У Крушевцу ће бити обележен крај сезоне, али нека за нас то буде и почетак нове Звездине ере у домаћем фудбалу“, рекао је Лукић, а преноси „Мондо“.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму овде.

Повезане вести

40 comments

Uros мај 16, 2012 at 01:57

lukic moze da radi sta hoce,nazalost to je jedna surova istina,covek ima poverenje navijaca i to je to,protiv rada se vice sampioni,sampioni,a mi drugi,tako bi bilo da smo i deseti,znaci rezultat ne igra nikakvu ulogu.Jednoga dana kada lukic osvoji titulu posle ko zna koliko godina veliki strucnjaci ce pricati kako su bili u pravu podrzavajuci ga,ali zapamtite da bi svako od nas u ovoj ligi mogao da bude drugi,a prvi,pa i to ce se desiti jednom samo je pitanje da li ce to iko docekati.lukicu sramoto odlazi iz Zvezde.Posto na predstojecim izborima nema vise od jednog kandidata precrtajte lukica i time izrazite svoje nezadovoljstvo makar simbolicno.Pozdrav svim pravim Zvezdasima!!!!!!!

Reply
petar мај 15, 2012 at 23:38

ako nekom treba karta neka salje u mail peregeta@gmail.com

Reply
Aca мај 15, 2012 at 23:38

Lukic redovno prima svoju platu,a kum adzic je jos uvek na platnom spisku,valjda da bi vratio kockarske dugove. U radnoj zajednici sada ima tri p[uta vise zaposlenih nego 1991 kada smo bili Evropski i Svetski prvaci.Bas interesantno. Samo za radnu zajednicu pod pretpostavkom da je prosecna plata 300 eura minimalno za godinu dana treba izdvojiti vise od milion eura samo za plate.Rezultata nigde.Svi znaju i to nije tajna da lukic nije doveo nijednog sponzora vec su to uradili demokratska stranka i sps a najvise petar skundric. Lukic je samo marioneta a pravi gazda kluba tj onaj koji o svemu odlucuje je goran vesic zvani savetnik. Lukic se pita u Zvezdi isto kao i moja pokojna baba a vlastima odgovara da se on opet kandiduje jer sa njim mogu da manipulisu do mile volje.Svima je jasno kako i na koji nacin Zvezda moze osvojiti titulu a ovde se pominju neke silne “igracine“ poput babalja,knezevica i jos nekih anonimusa i polutana jer pojedini hvala bogu ne svi Zvezdini navijaci ne vide dalje od nosa.

Reply
marko мај 15, 2012 at 23:51

Znas kako se kaze: „Gde Vesic prodje, tu trava ne nica!“ 😉
Opusti se i uzivaj… Bice ti lakse! Nemoj se dzabe nervirati, promasili su put… i nisu se vratili na pravi, nego idu, sve dalje i dalje… Ili sve dublje i dublje!

Reply
Ariljac мај 15, 2012 at 23:15

Nemam sta da ti zamerim sto se tice dovodjenja sponzora i tog dela,u sportskom delu si zakazao ali si se opametio i prepustio ga ljudima koji znaju svoj posao…Sutra u ime Boga da osvojimo kup i to je ok ali sam znas da nam fali titula! ZVEZDA U SRCU!!

Reply
Miki Delija мај 15, 2012 at 21:16

Ovo obecanje mi zvuci kao da je rekao-dajte mi jos 10 godina i napravicu projekat evropske Crvene Zvezde,majke mi……

Reply
nele мај 15, 2012 at 18:55

Ima li ko link za tekmu Zvezda-Partizan kosarka na mojoj kablovskoj nema rts1i2 nego satelitski… Pozdrav

Reply
marko мај 15, 2012 at 19:40 Reply
realno мај 15, 2012 at 18:21

Lule dunster !!!! 😀

Reply
MILAN KG мај 15, 2012 at 16:59

prevarant lukic opet prica price da ima obraz i karakter ne bih se ponovo kandidovao. jedna stvar mi uzasno smeta kad su u pitanju navijaci svi pricaju najbolja publika ovo ono naj brojnija jeste dodje 25 hiljada kad je ulaz dzabe a kad je cena 100 i 200 kinti dodje 12 hiljada od toga 8 hiljada sa sezonskim kartama o cemu mi pricamo, kad je nas rival kiksirrao iulaz je bioi dzabe doslo je 40 hiljada ljudi cim smo mi kisnuli i kad se ulaz placa 100 dinara dolazili su samo oni najverniji koji su tu cele sezone njima svaka cast kapa dole.

Reply
Žile мај 15, 2012 at 16:02

Daj ne baksuziraj nas života ti.Milina je bilo dok je naš predsednik ćutao zbog predstojećih izbora i tako nas poštedeo raznih izjava i saopštenja kojima je toliko puta narušavao ugled našeg kluba.Početak nove ere bi bio da nam se izviniš i kažeš da nisi ispunio ni jedno obećanje,da se ne kandiduješ i da konačno preuzmeš odgovornost za ono što je radjeno u klubu za vreme tvog mandata.

Reply
Slobodan мај 15, 2012 at 16:13

Ne talandraj neznalice…

Reply
Žile мај 15, 2012 at 16:16

Pošto si ti sveznalica,podseti nas šta je to uradio gospodin Lukić od onoga što je obećao?

Reply
marko мај 15, 2012 at 17:29

2009/10 godina:
• obračun sa fudbalskom improvizacijom i nedisciplinom u našem Klubu i uspostavljanje reda među svima koji su u kontaktu sa profesionalnim pogonom, makar i po cenu rezultata;
• borba za titulu i osvajanje prava za učešće u jednom evropskom kupu kroz osvajanje jednog trofeja u nacionalnom takmičenju ;
• borba za plasman u Ligu Evrope;

2010/11 godina:
• najmanje jedna titula u zemlji i učešće u evropskom kupu bez većih takmičarskih obaveza uz težnju da se igra što duže u tom takmičenju odnosno pokušaj da se „prezimi u Evropi“ (Liga Evrope ili Liga šampiona);

2011/12. godina:
• najmanje jedna titula u zemlji i učešće u evropskom kupu uz obavezu da se prezimi u evropskom takmičenju (Liga Evrope ili Liga šampiona);

2012/13 godine:
• plasman u najprestižnije evropsko takmičenje bez većih takmičarskih obaveza u domaćim takmičenjima jer sam siguran da ćemo inercijom dobre organizacije i kvalitetne selekcije biti dominantni u Srbiji. U toj sezoni FK „Crvena zvezda“ bi morala konačno da ima jak, stabilan, standardan, uigran tim koji ima svoju prepoznatljivu igru.

– Kako nista nije uradio! Nama je u sledecoj sezoni, najvaznija LS, a nasu cemo ligu igrati opusteno! Jer smo DOMINANTNI! 😀 😀 😀
– Izjavi ladno ovo covek pre 3 godine, i nije ga uopste sramota da se ponovo kandiduje! Pa ja bi u zemlju propao, od sramote!
UPRAVA NAPOLJE!

Reply
as мај 15, 2012 at 22:25

A KO DA DODJE BREEEE?? AJDE TI SE KANDIDUJ MOLIM TE!!! vidis da svi beze kad dugujemo boga i oca…bar imamo nekog precednika

marko мај 15, 2012 at 23:56

Upravo, umesto da vracaju dugove… Oni planiraju TITULU sa dugovima 30+mil! Da nije zalosno, bilo bi smesno! To bi i dete od 7god, zakljucilo, da klub pod dugovima ne moze da funkcionise normalno, a mi mastamo o nekim crnim titulama! O nekoj novoj eri sa 30+mil oko guse!
Poenta price, je da su promasili svoj cilj! Umesto da su se usresredili da vrate dugove, pa da se polako krene iz pocetka, oni su pokusali da dovodjenjem novih igraca osovje titulu, ali oce to juce… I sad ce ponovo da dodju novi, i ponovo da narastu dugovi, i tako u krug… Mislim da ako se nastavi praksa od prethodne 3 godine, nema nama spasa, ni tutule…

Aca мај 15, 2012 at 16:53

Svaka cast sve si tacno rekao. On jos ima obraza da se kandiduje iako nijedno predizborno obecanje nije ispunio a dug se uvecao skoro duplo,90% igraca nisu stoprocentno u Zvezdinom vlasnistvu,posebno ovih deset koji su dosli u poslednjem prelaznom roku i za koje ce Zvezda prilikom njihovog odlaska morati da plati odredjeni procenat njihovim bivsim klubovima i menadzerima a on se krece u rasponu od 30-50.Obmanjivao je javnost i navijace pricom kako je za samo 7 meseci od njegovog dolaska u klub dug smanjen za 6 miliona eura – http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2009&mm=12&dd=17&nav_id=398883
a ja mislim da neko ko besomucno laze navijace ne moze i ne sme biti predsednik Zvezde.

Reply
Žile мај 15, 2012 at 17:12

Nažalost tako je u celoj državi,čast i obraz nisu u modi a odgovornost je reč za koju mnogi ne znaju šta znači.Ipak je fotelja važnija od svega.

Reply
Šeša мај 15, 2012 at 17:34

Jel neko branio nekom drugom da se kandiduje???? GDje su ti VELIKI ZVEZDAŠI sad?? Kad je pričati prazne priče po raznim ružnalima, onda je tu Dule Savić i slični, pa evo im sad prilika, kandiduj se, dovedi sponzore, napravi program, izvuci nas iz govana, budi bolji od Lukića!!!! Ne kažem da je Lukić bezgrešan, i da je savršen, ali shvatite, da u ovom trenutku nema boljeg koji hoće da se uhvati u koštac sa svim onim što nosi sadašnja Zvezda!

Reply
Aca мај 15, 2012 at 17:43

Pusti te napamet naucene pesmice i izandjale i otrcane parole.Zna se zasto se niko nije kandidovao.Jel bi se ti moz\da kandidovao a da ne znas koliki je pravi i stvarni dug koji lukic krije kao zmija noge. Pa jos vesicev pravilnik o izborima u kome pise da se ne moze kandidovati niko ko nije clan kluba godinu dana a ta promena statuta i pravilnika dneta 22.03.2012 dakle da nije smesno bilo bi opet smesno. A ovako kako lukic vodi klub ogrnut crveno belim salom moze i moj pokojni deda.To moze svako pa i on. Sramota za klub,sramota za navijace,mislim one prave i postene.

Reply
Žile мај 15, 2012 at 17:52

Tačno je da se niko nije kandidovao i to je sramota za sve zvezdaše,ali Lukić se već hvatao u koštac i posle 3 godine pošto nema rezultate, zašto ponovo on?Bilo bi interesantno da se objavi da li predsednik Zvezde prima neku mesečnu nadoknadu od kluba i da li i koliku platu prima njegov prvi savetnik g-din Vesić?

Reply
milos мај 15, 2012 at 19:33

Ma neeee, on radi za dzabe, hrana mu je ljubav prema Zvezdi i svekolikom Srpstvu, krenuo je putem hriscanskih mucenika i posti na vodi i hlebu 365 danaa u godini. Odela ima dva, jedno iz Brankodexa, a drugo iz 1. maja i oba su kupljena na snizenju od 70%

Mora jednom biti bolje...Arsen Venger мај 15, 2012 at 15:40

A jel mozes ti meni da obajsnis sta je sa Filipom Jankovicem? do danas sam mislio da su krivi roditelji i menadzeri a sad cujem iz ovih novih nezavisnih novina drugu pricu… Hocu bre da izadjete jednom pred novinare i da sve stavite na videlo i sto se tice duga , filipa, zakasnjenja plata itd! Kad bi sve to uradio ne bih ti zamerio toliko jbg ipak je teska situacija a zameram ti nov stadion ( izgradnju), neispunjenja ni jednog obecanja, zameram ti sto imas takve celnike i savetnike kluba…

Reply
alex86 мај 15, 2012 at 17:06

Jel bi mogao da ostavis link?Bas me zanima sta je u pitanju?

Reply
Mora jednom biti bolje...Arsen Venger мај 15, 2012 at 17:36

uopste ne mogu da nadjem sajt novina Informer ..

Reply
igor мај 15, 2012 at 15:34

zaj.. ta obecanja,pun mi ih je ….!!!

Reply
milan_rs мај 15, 2012 at 15:23

Vise ne znam ni sta da kazem, razmisljam sta da napisem u vezi ove teme i nista mi ne pada na pamet. Sta god i da kazem nece valjati ni glavesinama ni navijacima. Shvati bar jednu stvar LUKICU, ZVEZDI je mnogo bitnija titula od pisljivog kupa jer na kraju krajeva lakse cemo opstati u evropi preko ls nego preko le gde su tezi protivnici. Zato ne zavaravaj nas vise ko BOGA te molim, ne kopaj sebi jamu davajuci takve izjave koje su by the way davane i 2009 kad si dolazio u klub pa vidi na sta spadosmo. Milo mi je sto smo pakistance dobili 3 puta zaredom ali covece hocu TITULU i tacka.

Reply
Stokić Mihajlo мај 15, 2012 at 14:53

Lukiću ne dozvoli da Partizan bira broj u žrebu za sledeće prvenstvo. Tako oni nama namjeste teške rivale jedan za drugim, a sebi da kada imaju evropske utakmice lagane protivnike.

Reply
alex86 мај 15, 2012 at 14:17

Lukicu ako ne bude tako,ti neces biti predsednik i to je to.

Reply
CIGANIN! мај 15, 2012 at 14:14

Ako sledece sezone ne budes osvojio duplu krunu i uveo zvezdu u evropu, samo se spakuj i idi! veruj mi! OCEMO DZAJU!

Reply
crni_redstar мај 15, 2012 at 14:03

kecojevica rodica i petkovica obavezno kupiti! u sredini ce nam trebati jedno pojacanje ,nadam se ninkovic…milijas je prespor,a i pusi sto govori da je neozbiljan i da ga boli ona stvar da gine za zvezdu…borha da se vrati i da se dovede golgeter ako moze! mada je ozegovic zverka! posle kvalifikacija da prodamo lazovica i cavu…a mikica i petkovica sto pre!

Reply
delija мај 15, 2012 at 14:02

poklon? kup je neki uspeh? STA CE NAM?! treba na liga! jedino tako mozemo do LS i ozbiljnijih para, koje su nam ocigledno preko potrebne.

Reply
Šeša мај 15, 2012 at 17:36

O kakvoj ti Ligi šampiona pričaš?! S kojim timom? Pa USPJEH je ako se uguramo u grupnu fazu LE, a zato će nam trebati VELIKA sreća!

Reply
marakana мај 15, 2012 at 14:01

po koji put obecavas pocetak nove zvezdine ere !

Reply
lpool мај 15, 2012 at 13:38

Jaaaooo samo ti nemoj nista da obecavas i bice sve super..

Reply
mariachi мај 15, 2012 at 13:38

Ako ode Lazovic, naj.. si 😀

Reply
Bojan мај 15, 2012 at 13:32

Лукићу одлази и не осврћи се. Ниси испунио ниједно предизборно обећање, пустио си Аџу низ воду кад си видио да би и ти могао отићи, а прије тог сте били као нокат и месо. Играчи нису примили плату ко зна колико дуго, а ти причаш о стадионима и Звездиним градовима. Лиценца нам виси о концу, боље да је ниси ни тражио него да нам је Дачић омогући. Имаш ли образа Владане Лукићу?

Reply
marko мај 15, 2012 at 17:47

Samo me zanima koji su ovo 23 slepaca! Koji su udarili minus!
Pa vi ljudi zaista zivite u iluziji, da ce Zvezdi biti bolje sa ovim covekom! JA stvarno ne znam, sta li vi mislite, cemu li se nadate!?
– Zbog takvih kao sto je on, sam i prestao da se opterecujem rezultatima! Jer nista ne moze vise da me iznenadi!
– A covek koji obeca nemoguce, i nista od toga ne ispuni! A ima obraz da ponovo s*** jede g**** o nekim planovima, i da se ponovo kandiduje za „spasioca“ Zvezde… To nije COVEK!

Reply
ssss мај 15, 2012 at 13:15

aj i to da vidimo

Reply
escort мај 15, 2012 at 13:03

Tako je Luka! Samo pametno u prelaznom roku. 2-3 mlada reprezentativca i 2-3 iskusna igraca ali kvalitetna. Neka se Gazprom malo izuje, pa da ne strepimo u LE, bar do 4. kola, gde su velike zverke poput |Celsija, Intera, Atletika….

Reply

Leave a Comment