Moja Crvena Zvezda
Клупска дешавањаФудбал

Стефановић: „Кастиљо далеко, забрана трансфера због неажурности“

Генерални секретар Црвене звезде Ђорђе Стефановић прокоментарисао је писања у медијима о доласку Нерија Кастиља у Љутице Боогдана.

„За долазак многих играча сазнали смо из медија, рецимо за Пауљевића и Катаија, слично је и са Кастиљом. Да се разумемо, гледали смо видео материјал о њему, добар је играч, али далеко је то од реализације. Није још ни раскинуо уговор са садашњим клубом… Ако Перица може да га доведе радо ћемо га узети“, објаснио је Стефановић, а објављује „Журнал“.

Стефановић је истакао да је забрана на довођење нових играча донета услед неажурности.

„У питању је нечија неажурност. Јер, ми смо због лиценцирања за европске купове исплатили све обавезе према Миловановићу, Перовићу, Ранђеловићу, Ђорђевићу и Васиљевићу. Да то нисмо учинили не бисмо ни добили лиценцу за Европу. Није ми јасно због чега не постоји комуникација између међународне и дисциплинске комисије ФСС, ипак, у понедељак ћемо доставити сву потребну документацију. Тако да ту проблем не постоји„, рекао је генерални секрета и појаснио да ће и одштета за поломљене столице бити регулисана.

Нама је крагујевачки Раднички дужан за поломљене столице, због чега смо предложили цесију Металцу, јер је реч о отприлике истој штети. Милановчани су то у старту прихватили, међутим, очигледно је да и код тих клубова постоји неажурност. Због тога ћемо тражити од Радничког да намире нама штету, а ми ћемо од тога исплатити Металац. Тиме ћемо се позабавити, такође, следеће недеље, тако да и ту не постоји проблем.“

Вест можете коментарисати и на нашем форуму овде.

 

Повезане вести

61 comments

realno, zar ne јун 16, 2012 at 01:08

uprava napolje!!!
nikog nismo doveli, treba nam , evo redom
—————–
desni bek
zadnji vezni
levo krilo
10tka
i stoper
i spic
————
a koga smo doveli, – nikog
levo krilo ko ce da igra, milunovic
desni bek, vesovic
zadnji vezni nesigurni micko za jace utakmice, luka je spor i nije moderan vezni, ima on druge kvalitete ali nije on onaj pravi zadnji vezni
napadac ko je, borha, babalj koji je klinac i niko ne zna nista o njemu
ko je 10ka pored evandra, imali smo najsporiji vezni red u evropi,

Reply
neri from peristeri јун 16, 2012 at 01:03

caos amigos, so yo, neri from peristeri
parica is con mi in cafe, drinkezi kolja koka,
so yo jogado en pachuka, pero strela vermaha, mujto bjene

Reply
igor јун 15, 2012 at 23:30

Dokle vise naslovi u novinama;kastiljo ne dolazi u zvezdu,marko ne dolazi u zvezdu,janko ne dolazi u zvezdu,mirko ne dolazi u zvezdu,dokle bre vise,niko ne dolazi u zvezdu.

Reply
strucnjak јун 15, 2012 at 22:23

bucko ser..a si,
dovedi moju babu! mnogo si ti dobar u pm! mrsss napolje mafijo lukiceva!

Reply
Nemanja јун 15, 2012 at 21:15

Kakav bre Neri vratite ve Segunda Castilla on je dokazan igrac a i cini mi se jeftini od ovog JEDAN JE ALEHANDRO SEGUNDO CASTILLO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reply
kastiljo јун 15, 2012 at 22:24

tako je,moj “imenjak“:) je odlican igrac,samo je problem sto imamo 2 klasicnih zadnjih veznih(mijailovic i milivojevic koji jeste klasican zadnji vezni) tako da bi to bilo samo bespotrebno gomilanje…

Reply
Nemanja јун 16, 2012 at 08:25

Znam ali Milivojevic trenutno igra ofanzivnog feznog a segundo ne moze da pravi guzve (:!

Reply
veliki pravi zvezdas јун 15, 2012 at 20:03

Crevnoj Zvezdi je potreban desni bek pod hitno Stefanovicu i upravo Crvene Zvezde sa Lukicem i Vesicem na celu i Zvezdi su potrebni sponzori a njih malo ima a treba da ih ima mnogo vise u Crvenoj Zvezdi

Reply
Branimir јун 15, 2012 at 20:22

Делијо, ја све очекујем да порастеш још већи.

Reply
ShoNara јун 15, 2012 at 20:28

Ti si mentalno poremecen u Crvenoj zvezdi.

Reply
Aureliano Buendilja јун 15, 2012 at 23:41

opet ti na vestima o Crvenoj zvezdi posle dosta vremena na vestima o cervenoj zvezdi i sad komentarise o crvenoj zvezdi sto pises tako ruzne komenatre na vestima o crvenoj zvezdi nemoj vise tako ili nas zezas o crvenoj zvezdi na j.benim komentarima o j.benoj CRVENOJ ZVEZDI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reply
djole јун 15, 2012 at 19:20

Ima li šta od novog ugovora sa Gaspromom ili je to obećanje bila samo predizborna igra.

Reply
Darko јун 15, 2012 at 19:20

Vidim da mnogi pluju bucka,ok ne kazem da je bucko sjajan,ali je za Adzica tata mata!Uporedite transfere koje je Adzic radio a koje je on,naravno,uz pomoc Prosineckog,pa onda ocenjujte.Ne bi trebalo da zaboravite koliko sada ima zvezda svojih igraca u reprezetaciji a koliko dok je bio Adzic.Ovo sto sam napisao,ne bih zeleo da neko pomisli da imam nesto protiv Adzica,veliki pozdrav za sve DELIJE!

Reply
dusan јун 15, 2012 at 23:18

sjajno ti je poredjenje, ali ima jedan problem. u poredjenju sa adzicem bi verovatno i bandera sa ulice bila fantasticno uspesna. dakle, to sto je stefanovic bolji nego adzic to ne znaci nista jer je SVAKO bolji od adzica. a situacija je mnogo losa. partizan je prvak u svemu i ne vidi se kraj tome. a ja na to ne mogu da se naviknem.

Reply
MarkoDS јун 15, 2012 at 19:14

Pripreme pocinju za koji dan a mi nikoga nismo doveli, prebacili smo neke iz treceligaskog Sopota i doveli Babalja i to je sve! Ja molim Boga da da makar jednu sezonu pocnemo jaki na svim pozicijama. U ovom trenutku nemamo desnog beka koji pravi razliku, Bajkovic ne zna da li ide ili ostaje a nemamo normalnog golmana, ne zna se nista oko Tosica i Lazovica, Borha takodje neizvestan. Kadu takodje ne zna da li ostaje ili ide. STRASNO, AKO OVAKO NASTAVE NEMA NISTA OD TITULE I JA CU SIGURNO DA SE UBIJEM

Reply
MarkoDS јун 15, 2012 at 19:17

I da dodam da se groblje pojacalo sasvim lepo, Slovenac Suler, Zabija, Pauljevic, Knezevic, Scepovic, Lovre i uglavnom ce im otici krs poput Rnica, Markesa, Babovica za koga se zna da nista ne zna ali su mu nabili cenu preko novina.

Reply
Nemanja јун 15, 2012 at 21:18

Sta te briga za glodare NEK RADE STA OCE………….MI SMO CIGANI NAJACI SMO NAJACI!!!!!!!!!!!

Reply
dusan јун 15, 2012 at 18:49

znao sam da ce ovaj da demantuje dolazak kastilja, ali me je interesovao nacin. i iako sam mogao sve da ocekujem ovo nisam ni u najludjim snovima. ako perica moze da ga dovede neka ga dovede!? pa perica ti je radio kao skaut, i ukazao ti je da je ovaj igrac slobodan za dz, a ti se izivljavas? i obratite paznju na te gluposti sa polomljenim stolicama? sa cesijom – ustupanjem potrazivanja metalcu!? koga je briga za polomljene stolice? neazurnost? pa kakva neazurnost fss kad ti tek u sledeci ponedeljak dostavljas dokumentaciju??? jel stvarno mislis, bucko, da svi ovde imamo 15 godina i da ne znamo da nas farbas? ali, nema razloga za brigu jer tim ostaje na okupu, posto niko ne moze nigde da se proda. osim evandra kome je verovatno prekipelo pa ce nas verovatno oduvati i otici sam. ponovo sledi juris na evropu, ispadanje u drugom kolu od neke poluekipe, ponovo sledi suocavanje sa realnoscu da toletovu super crno belu ligu ne mozemo da osvojimo sa ovom upravom, ponovo sledi optuzivanje svega i svacega za licnu nesposobnost, iznosenje „tacnih“ podataka o dugu kluba, i ponovo bodrenje samih sebe da je sledeca sezona (2013/14) pravi momenat. u medjuvremenu verovatno odlazi prosinecki. i tako cemo sve dok bude moglo.

Reply
ShoNara јун 15, 2012 at 17:43

Vidim da su male sanse da dovedemo igraca kalibra Neri Kastilja, kada vec ne mozemo dovesti njega ili nekog njegovog kvaliteta, mozda bi bilo najpametnije da se oslonima na ovo sto imamo.
Odbrana nije problem, nece se puno menjati, a i nije planirano pojacanje u tom delu tima.
Sredina moze dobro da funkcionise i u sastavu Micko Milivoje i Evandro. Trebalo bi zadrzati Paseka, ko zna, mozda nam i zatreba i bude koristan.
Napad je najjasniji, ne treba nam vise igraca u napadu, cak nam treba da nekoga prodamo ili pozajmimo. U sredini napada ce biti Babalj i mozda Borha, svi ostali imaju otvorenu poziciju krila, naravno desno je Lazovic, zamena u slucaju kartona ili odmora je Borha, a levo su Kasalica, Milunovic i Borha.

Reply
MarkoDS јун 15, 2012 at 19:21

Desni bek nam treba!

Reply
milossm јун 16, 2012 at 08:03

bagayoko jeftiniji od petkovića iz ofk bg

Reply
Nemanja јун 16, 2012 at 08:28

Mani se Bagayoka ja bi skako do plafona kad bi on dasao ali imali sta ociglednije od toga da on nece doci.

Reply
nebo јун 15, 2012 at 16:57

A mi kao nismo bilia zainteresovani za Pauljevica i Kataija ????,ajde bucko ne kaki …sam Prosinecki je rekao da bi rado video Pauljevica …nego ocigledno nismo sposobni da dovedemo nijednog boljeg igraca,reputacija nam je srozana..

Reply
igor јун 15, 2012 at 16:19

taj bucko je tutuban kakvo g zvezda nije imala!!!

Reply
CZV јун 15, 2012 at 15:54

Bucko vragolane jedan 🙂

Reply
zvezda mi je sve јун 15, 2012 at 14:18

http://www.transfermarkt.co.uk/en/nery-castillo/transfers/spieler_9711.html
Na transfermarkt-u piše da je Castillo prešao u Pačuku.Ako ništa drugo,bar smo pokušali da dovedemo igrača tog kalibra,što znači da pokušavamo da dovedemo igrača koji će praviti razliku.Ipak nadam se da ćemo uspeti da dovedemo ta dva pojačanja o kojima je neko ovde pričao(izgleda da je jedan od njih ovaj napadač po podacima nekog sa sajta) http://www.youtube.com/watch?v=AeV6oY2DFRc& feature=related.Gradjom izuzetno podseća na Adebayora.Ukoliko jeste mislim da bi nam to bio pravi potez.Dobili bi na skok igri(svi znamo kako igraju ekipe protiv Zvezde),kao i iskusnijeg pravog centarfora koji se nije dugo pojavi na našim livadama(jos od Žigića,mada je možda i BABALJ taj,ali za svaki slučaj za Evropu treba jedan iskusniji).Doveden je Babalj ali on je jos mlad,od njega se mnogo očekuje,on je pravi zalog za budućnost ,pred njim tek predstoji vreme da se dokazuje,nama treba jedan iskusniji špic koji će odmah praviti razliku.Mišljenja sam da bi sa ovim igračem dobili upravo to.

Ako uspemo da dovedemo pominjane igrače uz još par pojačanja,mislim da stoka odmah može da skida gaće.(tj. izbušićemo im iste)Mada su ih skidali i tokom proleća.
Pozdrav svim DELIJAMA (NIKO ZVEZDO NEMA TO ŠTO IMAŠ TI)

Reply
igor јун 15, 2012 at 16:18

Ja mislim da nece biti vise pojacanja,al pravih pojacanja,mozda dodje neko sa kvalitetom kao sto imamo.ovo sa kastiljom pitanje je koliko je bilo stvarno,mi smo u problemima i to stoji vec duze vreme i zato ne mozemo da ocekujemo neki spektakularan transfer!!!

Reply
Cage јун 15, 2012 at 13:46

Ovaj bilde samo demantuje i demagogise!
Imaju 35 igraca, umesto da rasprodaju bar deset, oni duguju i njima plate…
Sto se ne prodaju Mikic, Kadu, Petkovic, Miric, a Ozegovic, Asamoa na pozajmice…

Reply
ShoNara јун 15, 2012 at 14:22

Nije poceo prelazni rok, zainteresovanim klubovima nije hitno jer obicno klubovi koji su zainteresovani za igrace koje si nabrojao imaju ambiciju da budu u sredini tabele i sa transverima im se ne zuri.
Druga stvar je sto se nama zuri i sto smo mi u problemima.

Reply
Nenad јун 15, 2012 at 13:22

Vidim ja opet nece biti nista od pojacanja (nadam se da gresim) a u tom slucaju i sesta titula za redom ode u komsiluk!

Reply
Lukicu,otvaraj sef :) јун 15, 2012 at 12:13

Na fudbalskom trzistu ima dosta slobodnih igraca i iskusnih i mladjih,ali da bi dosli u ligu koju ne poznaju mora im se ponuditi veca plata nego sto im nude klubovi iz jacih liga plus bonusi recimo fiksna plata 300 000 evra,a svaka pobeda u kojoj ucestvuje taj igrac da bude premirana sa 5 000,znaci tridesetak pobeda u prvenstvu i kupu donelo bi tom igracu oko 150 000,a osvajanje titule recimo jos 50 hiljada,a to bi ukupno bilo oko pola miliona sto nije mnogo,ako je igrac slobodan i dovoljno mlad da se kasnije proda i naravno kvalitetan da bude jedan od najzasluznijih za osvajanje trofeja,a Milijas bi i vise kostao,jer nije slobodan i nije igrac sto moze da odigra i kao centralni vezni i kao levokrilni napadac,a potreban je svakako kreativan igrac,ali takticki skolovaniji fudbaler od Kadua,koji je svojim losim pozicioniranjem cesto ostavljao prostora i to sporacima poput Vukica i Ilica,a taj novi igrac bi morao biti i dovoljno brz,prodoran na krilu sa dobrim centarsutem sve i da ne bude levonog,jer ce u nekim utakmicama vezni trio ciniti Mijailovic,Milivojevic i Evandro,a taj igrac bi onda igrao na levom krilu,a u istoj formaciji,ali ofanzivnijoj postavci igre bi igrao uz Evandra,a ispred jednog zadnjeg veznog,a onda bi Kasalica ili nekog drugi igrao kao krilni napadac.

Reply
ShoNara јун 15, 2012 at 14:25

Jos samo da Robi procita tvoj komentar i da ne razmislja nista, sve si mu ti objasnio.

Reply
Realan јун 15, 2012 at 14:53

Brate al ti blago receno nista neznas.

Reply
Jovan Kontić V.B. јун 15, 2012 at 17:02

a i u školi razvaljuješ 😀

Reply
gizmod јун 15, 2012 at 15:36

ti mora da razvaljujes u menadzeru?

Reply
Aca јун 15, 2012 at 12:03

Trgovac ti laže sa smijehom, žena laže suze prosipljući, niko krupno ko Stefanovic ne laze.

Reply
M.V.P јун 15, 2012 at 19:01

A niko kao Aca ne smara!

Reply
Branimir јун 15, 2012 at 20:18

А Турчин?

Reply
boki zvezdas јун 15, 2012 at 11:47

Niko realan nije ocekivao da Kastiljo dodje.Dajte ljudi malo realnosti.Nas racun je u, blokadi,Evandro preti da ne dodje na pripreme zbog duga,Borha izjavljuje da mu se duguje,jedva smo isplatili dug za dobijanje evro licence,dugujemo zajednici imamo zabranu registrovanja igraca.
E sada Kastiljo raskida ugovor sa Arisom upravo zbog toga sto mu se duguje i sto je klub u haosu.Zar neko misli da njegovi menadzeri ne znaju stanje u Zvezdi???
Sa druge strane njegova plata sigurno nije manja od 500.000 evra.Za nas samo san.
I naravno pitanje dali bi on kod nas predstavljao toiko pojacanje imajuci u vidu kako je igrao adnjih godina.

Reply
DELIJE KG јун 15, 2012 at 11:29

Ljudi nevezano za ovu temu,ali nasi vaterpolisti sledece sezone igrace u grupnoj fazi LIGE SAMPIONA!!!Znaci nema kvalifikacije,nego direktno…svaka cast momcima,pogotovu Viktoru Jelenicu i Dejanu Savicu!Znaci kakav ce show da pravimo na Banjici auuuuuuuuuuu 😀

Reply
nikolas јун 15, 2012 at 11:26

I NIKOLAS LODEIRO iz ajaksa je takodje slobodan igrac…mlad i talentocan…msm da bi se dobro uklupio u nasu formaciju…takodje msm da bi dovodjenje Semira Stilica bio dobar potez…

Reply
007 јун 15, 2012 at 13:04

Brate ako mislimo na istog igraca taj Lodeiro(msm Urugvajac) ima ponudu Aston Vile i jos nekih premijerligasa imas na stranim sajtovima…..
A taj Stilic je po meni limitiran igrac,jer nisam ubedjen da je on bas puno bolji od Milunovica,Kasalice pa cak i Perovica….!
I siguran sam da nece gomilati bzv igrace na toj poziciji levog veznog…..!

Reply
Звезда - Србија јун 15, 2012 at 10:52

Није ми јесан Перица Огњеновић. Јер он његов менаџер па покушава мало кроз медије да му омогући бољи уговор тиме што говори да је Звезда заинтересована за њега, а Стефановић каже да није, јер логично је да је боље радити у тајности да не би зезао око висине примања. Што се тиче Бабаља, ваљда су данас или можда и јуче требали да буду обављени лекарски прегледи, тако нешто сам прочитао, па тек онда следи потписивање, а ако се то деси вероватно ће бити представљен почетком следеће недеље.

Reply
SHERIFF јун 15, 2012 at 10:51

Ode Obiora u Kazahstan 😀

Reply
madness2233 јун 15, 2012 at 10:41

Dajte tog Semira Stilica isto mu istekao ugovor,majku mu vise uvek mi kasnimo kada nekog stranog igraca zelimo dovesti.Ramadani mu je menadzer,tako da imamo sansi.

Reply
Mirijevac јун 15, 2012 at 10:43

Ne vidim koja je to prednost ramadani???Svi znamo da je naklonjen komsijama a i da gleda samo svoj dzep.sto znaci da bi bila neka gadna klauzlula u ugovoru…

Reply
madness2233 јун 15, 2012 at 10:48

Pa vec imamo 3-4 njegova igraca (Maksimovic,Dusko Tosic,Micko…) isti nam djavo.

Reply
madness2233 јун 15, 2012 at 10:51

I Ninkovic je Ramadanijev igrac.Nama treba rezultat pre svega,treba sve uraditi i pojacati tim.

Reply
Slobodan јун 15, 2012 at 11:07

Koji ce nam k…. stranac iz Bosne… Treba nam stranac da pravi razliku, prava prica je bila ta oko Kastilja, od koje na zalost nema nista…

Reply
madness2233 јун 15, 2012 at 12:47

Pa taj stranac iz Bosne igrao za Lech u LE,dao jedan gol,imao 3 asistencije,igrao protiv Juvea i Citya ..sta bi vi jos ?!

Reply
lpool јун 15, 2012 at 10:39

ahahahah svaki put fazon ja tebi ti meni i dodjes mi-dodjem ti 😀

Reply
milossm јун 15, 2012 at 10:17 Reply
Alke јун 15, 2012 at 10:34

JBG :/// sportske.net/vesti/domaci-fudbal/83119.html

Reply
Shate јун 15, 2012 at 12:43

Pa Zoki kaze…isli smo kod livca…:D

Reply
Miki Delija јун 15, 2012 at 16:47

Ma vidis da smo zabagreli….al` ako se malo upicanimo…mozda nesto i moze da se zavrsi 🙂

Reply
Wosa јун 15, 2012 at 09:57

E da vas pitam nesto zna li iko ocel i biti to predstavljanje Babalja il’ sta ne kontam on jos niej potpiso bar nista zvanicno?Nema nigdje sliak sa zvezdinim Dresom i to !

Reply
Mirijevac јун 15, 2012 at 10:31

Logicno bi bilo da njegovo predstavljanje bude kad i legea dresova,jer bi bilo glupo da ga predstave u starom.A i bice veca atrakcija tada,marketinski potez uprave…

Reply
Aimar јун 15, 2012 at 09:16

Svaki prelazni rok se pominje neko bum pojacanje i od toga na kraju,naravno,nema nista……

Reply
Mirijevac јун 15, 2012 at 09:27

Mi nemamo para za bilo kakvo BUM pojacanje,BUM je da Lazovic produzi ugovor.Mada ja mislim da je ovo sa Kastiljom taktika da se skrenu neprijatelji sa nekog drugog transfera,ver je u pitanju neki mlad igrac pa da nam ne kvare posao hohstapleri sa juga.

Reply

Leave a Comment