Moja Crvena Zvezda
Домаћа такмичењаКошарка

Б. Поповић и Човић: „Ситнице одлучиле, били смо близу“

Bojan Popović
Bojan Popović

Још један сезона је завршена, опет без иједног освојеног трофеја. Ипак, овога пута можемо рећи да са нестрпљењем очекујемо следећу сезону, можда пре тога и прелазни рок, довођење играча, што до сада свакако није био случај. Иако нити један трофеј није освојен, клуб је коначно почео да се буди, публика то препознаје и то је дефинитивно нешто позитивно из ове сезоне.

Ове године смо играли и финале за разлику од прошле, а поражени смо од екипе Партизана после четири утакмице. Организација игре у нападу једноставно није била на свом нивоу, а своје виђење финала изнели су управо момци који су задужени за Звездин напад, Филип Човић и Бојан Поповић:

Били смо близу, али по ко зна који пут сами себе смо победили. Одлучила је наша лоша концентрација у моментима када се меч ломио. Изгубили смо две-три лопте, што је Партизан зналачки искористио и долазио у ситуацију да из контранапада постиже поене. Честитам екипи Партизана на заслуженој титули. Навикли смо се на „Пионир“, навијачи су нам помогли у Железнику, али терен је био сувише клизав„, рекао је Филип Човић, а преносе „Новости“.

Бојан Поповић се сложио са млађим колегом и додао:

Покушали смо у трећој четвртини да се вратимо у меч, али нисмо били стрпљиви. Уместо да одиграмо мирно, било је „стани-пани“, као да нас је глад за трофејима омела да одиграмо како знамо. У оваквим утакмицама сваки детаљ је важан и ситнице одлучују„.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму овде.

Повезане вести

29 comments

dusan јун 17, 2012 at 21:02

pa odlucili ste ,manje vise vas dvojica a to ipak nisu sitnice. najgori bekovski par u istoriji zvezde. nadam se da vas sledece godine nece biti i da ce stiven markovic, rakocevic, nedovic i cvetkovic biti bekovi.
mislim da za basket i ne treba da se brinemo, ali nam je fudbalski klub izgleda u totalnom hororu. prelazni rok traje i ne samo da niko ne dolazi, nego se cak i ne pise da neko dolazi. od svih vesti danas na ovom nasem sajtu nema nijedne koja se odnosi na fudbal i to u sred prelaznog roka. ali na mozzartu zato pise da se borha nece ni vracati u srbiju, a izgleda ni evandro. a mi ko drogirani slusamo kako je teska finansijska situacija i puni poverenja da ova bratija kao vraca dugove. pojavi se u nekom trenutku vest da dolazi neri kastiljo, ali ovi odmah demantuju, a mi naravno razumemo da je tesko. uzas na sta sve ovo lici

Reply
Delija DBC јун 17, 2012 at 15:40

Nemojte da zaboravite da je ovu sezonu Tomas izneo na svojim plecima,a njemu je istekao ugovor i velika je verovatnoca da nece ostati kod nas u klubu iako bi to svaki Cigan zeleo :'(
A od ostatka jedino sto vrede Petar Popovic,Nedovic,Cvetkovic,Lazic nije toliko los,moze da bude zamena,kao i Milutinovic(kad ga krene)
Tako da moramo skoro ceo tim da menjamo,ali po meni prioritet bi bio da se razgovara sa Tomasom i dati mu sve sto trazi,naravno ako se ima para za to,samo da bi ostao i uz Rakocevica(koji je prosle godine OBECAO da ce doci kod nas i od ove sezone,pa do kraja karijere nositi dres CRVENE ZVEZDE) i onog klinca iz radnickog FMP,Dimic ja msm da se zvase i jos jednog centra,beka i pleja da bi Zvezda mogla da osvoji titulu,ne zaboravite da glodarima ove sezone idu Macvan i Raduljica,kao i onaj plej kako se zvase ne znam ni ja…Od dobrih igraca sto ce im ostati to su Lucic i Milosavljevic,mada nisu losi ni Andjusic i onaj centar Besovic,kako vec bi…Kecman i Bozic su matori,tako da od ovog prelaznog roka pocinjemo od nule,sada cemo da vidimo cija je uprava bolja i koja ce dovesti bolje igrace,prosle sezone smo imali dug od 13 milki,sada imamo od 2 miliona,a ne verujem da su i oni u boljoj finansijskoj situaciji od nas,samo sto se zna ciji su mediji i to kriju kao zmija noge,idemo sledece sezone na titule,da prekinemo tu je***u dominaciju patlidzana uz pomoc sudija i razne mafije i ui fudbalu i kosarci,ima da se zna ko je gazda u SRBIJI!!!
NAPRED ZVEZDO!!!

Reply
gg јун 18, 2012 at 00:00

Sledeće sezone 12 put, akcija htšššššš 😛

Reply
madness2233 јун 17, 2012 at 15:09

Covicu je istekao ugovor,tako da…po meni Bojan Popovic,Lazic,Subotic,Miltunovic out(prodaja).Sta je sa Nedovicem?Do kada on ima ugovor?

Reply
Luka јун 17, 2012 at 21:48

Nedović ima ugovor još godinu dana.

Reply
Aimar јун 17, 2012 at 15:00

Nije vas sramota da dajete izjave….

Reply
Dzozinjo_91 јун 17, 2012 at 14:49

Dace Bog da vas vise ne gledamo u dresu voljenog kluba….

Reply
------ јун 17, 2012 at 14:47

Odlučilo je Čoviću ono tvoje napamet dodavanje!!!

Reply
ShoNara јун 17, 2012 at 14:49

Tipa: lose
Lokacija: Raduljici u ruke.

Reply
gg јун 17, 2012 at 23:59

A mi se gubili na tribini i navijali punog organa kardiovaskularnog sistema tipa srce 😉

Reply
ShoNara јун 17, 2012 at 14:32

Dobro ovo je ipak selektivna sezona. Verujem da Bojan Popovic nece produziti ugovor, siguran sam da Covic ostaje, jedina nepoznanica je na koliko godina Covic ima ugovor, postoji opcija i da ga nema ili da je dozivotni.

Reply
nikola јун 17, 2012 at 15:31

Dok god je cale u klubu znaci najmanje jos 4 godine

Reply
ShoNara јун 17, 2012 at 15:45

Nemojte se zavaravati, trajace to mnogo vise od ugovorenih 5 godina.
Nije Covic djabe bacio milion i vise evra da se vrati grb. I kad istekne ovih 5 godina on ima fiskalni racun grba i moze da ga koristi, tako da Zvezda mora poceti iznova sa movim imenom, slicno kao vaterpolo klub. I u kosarci cemo biti Crvena zvezda VET.

Reply
dr јун 17, 2012 at 14:21

Ko ce sad docekati sledeci maj? I da opet izgubimo titulu,bilo bi strasno. Mada po nekim poredjenjima sa Olimpijakosom mi sledece godine uzimamo titulu 😛

Reply
Miki Delija јун 17, 2012 at 14:17

Slazem se da smo bili blizu(nikad blize glodarima u poslednjih 7-8 godina) ali se treba jasno i glasno reci da su sitnice koje su odlucile pobednika bili upravo Filip Covic,Bojan Popovic i Vuk Radivojevic…Mada,ne sumnjam da ce Kari ako ostane trener imati odresene ruke i da ce uspeti da selektira tim…A budite sigurni da u tako selektiranoj ekipi sigurno nece biti masta za igrace kao sto su Popovic,Covic,Radivojevic….

Reply
Dušan јун 17, 2012 at 13:04

Nisu odlučile sitnice nego direktno lopte koje ste vas dvojica prodavali u poslednjim napadima utakmica finalne serije. I dok ovog juniora mogu da razumem do nekle, jer nema ni kvalitet neki a ni iskustvo, Bojana Popovića u opšte ne mogu. U kakvim ekipama je igrao i gde je sve bio, reprezentativac bivši, a pravi početničke greške. Ja razumem da nigde nije bio nosilac igre, a ovde se forsira, ali da gubi lopte ko školarac – e to ne mogu da razumem. Nisam očekivao da ćemo biti ravnopravni iz više razloga, ali barem kad smo uspeli da uđemo u foto finiš ne mogu a da ne budem razočaran što smo izgubili direktno zbog takvih stvari.

Reply
Shate јун 17, 2012 at 13:00

Zao mi je sto moram da priznam, ali ja sam pun entuzijazma i euforije tako prosle godine docekivao ovu sezonu, a realno bilo je i osnova, Dosao Pesic, klub krenuo od nule, Delije obecale da ce da se vrate na kup i prvenstvo. Kad se setim samo licitiranja imena…dolazilo se i do Radmanovica. Ocekivao sam da ove sezone mozemo uzeti barem jedan trofej. Ali cvrc. I sada mi je identicna situacija kao prosle godine, opet se nadam da ce sledece sezone biti bolje 🙁 Ne volim sto moram da priznam, ali ovaj nadimak svake godine opravdavamo.

Reply
Nikola јун 17, 2012 at 12:46

Ljudi, ostavite vise malog Covica na miru. Decko ne igra toliko lose, ali se samo njegove greske komentarisu. Po meni je od februara Milutinovic mnogo gori od njega a njega niko ne napada. Covic ne moze da igra dobro kad je stalno pod ogromnim pritiskom, ako promasi bacanje svi ce da ga pljuju, ako izgubi loptu isto. Jedva se usudjuje da sutne zbog straha da ce da promasi. Verujte mi da bi on najvise voleo da mu tata nije predsednik kluba i da moze sam da se nametne treneru i da igra bez pritiska. Tada bi pokazao sve sto zna. Slazem se ja sa vama da su on i Bojan Popovic veoma lose odigrali vecinu ove sezone, ali mogli bi da ga pustite bar jedan mec da odigra bez pritiska i negodovanja na svaku njegovu gresku. A sto se tice Nedovica, on je moj omiljeni igrac od 2007. i nadam se da veliki strucnjak kao sto je Pesic zna zasto mu ne daje veliku minutazu. Moje misljenje je da naredne sezone treba sto vise ubacivati Cvetkovica. Pozdrav 😀

Reply
Aleksandar јун 17, 2012 at 12:58

Ma da pritisak je kriv sto u odlucujucim momentima izigrava Rouza… Ako si profesionalac moras i sa pritiskom dobro da igras. Ova obojica su jedne velike ribe koje se u zadnjim minutima us***.

Reply
Aca јун 17, 2012 at 12:46

http://www.youtube.com/watch?v=BFJIIO9ZRTw
Delije u Zelezniku – dok Cigani tebi pevaju
http://www.youtube.com/watch?v=STNMPQDBBTA
Delije u Zelezniku – ceo izvestaj
Niko Zvezdo nema to sto imas ti…

Reply
nikola јун 17, 2012 at 11:46

Filipe, kao veliki Zvezdaš i kao čovek koji je 20 godina stariji od tebe, želim da ti kažem da treba da te bude sramota što daješ bilo kakve izjave o tome kako su „igrači“ Zvezde prodali nekoliko lopti jer si TI taj koji je „prodao“ nekoliko bitnih lopti (uz par ludosti kapitena Radivojevića). Ova ekipa Zvezde ima jedva prosečne košarkaše (uz dva odlična), a ti nisi čak ni taj prosek! Sa ovakvim timom je čudo što smo uopšte došli u situaciju da igramo u finalu i da (i pored poraza 3:1) budemo maltene ravnopravni sa Partizanom. Ipak jedna cinjenica ti ide u prilog: kada sam bio klinac govorilo se „nemoj da si sebičan, neka ti tata kupi klub pa igraj kako hoćeš“, a tebi je tata bukvalno kupio klub pa možeš da radiš šta hoćeš a nesrećni Pešić mora da malog Nedovića „drži“ na klupi dok „tatin/gazdin sin“ pokazuje svoju nesposobnost na parketu.
Morao sam da kopiram posto je covek pogodio sve sto se desava u Zvezdi

Reply
Aca јун 17, 2012 at 12:04

Zasto siris neistine i brutalno ovde lazes da je gospodin Nebojsa Covic kupio kk Crvena Zvezda ??? Ako nisi znao Zvezda nije na prodaju, ali je ovo sto je uradjeno prosle godine ( sporazum o poslovno tehnickoj saradnji ) trebalo uraditi jos pre 5-6 godina kada je i bilo nagovestaja i sada tvrdim da bi Zvezda za to vreme osvojila nekoliko titula pod rukovodstvom gospodina Nebojse Covica i njegovog poslovnog tima.Covek je predsednik kk a ti besomucno lazes kada ga nazivas nekakvim gazdom. Ubuduce kada pricas o velikom Nebojsi Covicu moras da ustanes i da stojis mirno, jer ono sto je on uradio za Zvezdu od 12.08.2011 kada je dosao u klub nisu uradili njegovi predhodnici u poslednjih 10 i vise godina vec su isti pravili i napravili ogroman dug koji je u poslednjih deset meseci Gospodin Nebojsa Covic i njegov tim sposobnih ljudi uveliko sanirao.

Reply
Aleksandar јун 17, 2012 at 13:03

Aco sve ima svoju cenu u ovoj zemlji. U ovom slucaju je “cena“ koju mi moramo da podnesemo FILIP COVIC. A nasi rezultati i nase nade (Nedovic,Cvetkovic) ceh placaju.

Reply
Aca јун 17, 2012 at 13:20

Zvezda je platila mnogo vecu “cenu“ nego sto je to filip covic. Klub zamrznut na 5 godina,grb bio u tudjem vlasnistvu,hteli da nam skidaju koseve sa kalisa, dug ogroman… Jedino je Nebojsa Covic izasao u javnost i pred navijace i rekao koliko iznosi pravi i stvarni dug kk, uspeo da za kratko vreme sanira 12 miliona duga, uspeo da obezbedi budzet kakav takav za ovu sezonu, svi igraci i zaposleni u klubu primili su svoje plate na vreme, nikom se nista ne duguje, grb vracen na kalis, igrali smo finale kupa i domaceg plej ofa… SASVIM DOVOLJNO. CAK I PREVISE. Stvari treba tako posmatrati, a ne kroz filipa covica. Da li vi stvarno mislite da on nije igrao uopste, a da su igrali nedovic i cvetkovic Zvezda osvojila neki trofej ?? Varate se i to puno. Zvezda prvo treba da uspostavi sistem,da se zna najzad ko i sta radi u klubu, da se pokrenu i mladje kategorije, pa tek onda da se razmislja o nekom kvalitetnom rosteru koji bi mogao da ugrozi partizan. Za ovo kratko vreme dosta je uradjeno i ja jos jednom zahvaljujem velikom Nebojsi Covicu.i izrazavam nadu da e sledece godine Zvezda osvojiti barem jedan trofej koji tako dugo svi zeljno iscekujemo.

Reply
Aleksandar јун 17, 2012 at 13:27

Ako samo uporedis sta su sve Filip Covic i B.Popovic za provedeno vreme na parketu ucinili sa tim sto su Nedovic i Cvetkovic sve ce ti biti jasno. Tu mi nesto smrdi. Svaka cast Covicu sta je u klubu uradio “finansijski gledano“ ali sportski nista. Uopste ne vidim zelju da se promeni kostur ekipe. A realno sa ovom ekipom nemamo nikakvu buducnost. Bilo kako bilo, vreme ce pokazati svoje…

Aca јун 17, 2012 at 13:40

Pa nisi valjda ocekivao da u tako ocajnom stanju u kome se klub nalazio Covic uradi nesto vise na sportskom planu ?? Koliko je novca bilo na raspolaganju toliko je i moglo da se uradi a u ovom momentu to je veliki uspeh. Sta je to lukic uradio na sportskom planu a u fk se slivaju sponzori sa ogromnim parama ? Nista, a ja tvrdim da ni sledece sezone nece nista uraditi. Covic je za razliku od njega poslovan covek koji zna kako se rukovodi tako velikom klubu. On se za razliku od lukica ne udara po ceo dan u grudi i urla na sav glas “ja sam zvezdas“ vec kvalitetno i odgovorno radi svoj posao, a kk Zvezda ce vrlo brzo postati stabilan klub vrdan svakog respekta i postovanja.

Reply
Aleksandar јун 17, 2012 at 14:03

Gde iskopa sad Lukica bre?
Ako i dalje budu igrali Covic, Popovic, Lesic i i i nama nema spasa. A kako izgleda u klubu nemaju nameru da izbace ove poluigrace. Malo je naivno to tvoje razmisljanje ali videces sta mislim. Mi sa ovim igracima gubimo samo vreme koje ustvari i uopste nemamo.

Saljivdzija јун 17, 2012 at 11:41

Pogresili ste naslov 🙂 Treba da pise B.Popovic i Covic:“Odlazimo u paketu jos samo masnu da stave“ 😀

Reply
Delija Prokuplje јун 17, 2012 at 11:38

Pa vi ste nas pobedili!!!Vas dvojica…Covic ukrade loptu pa proda 6.A ti Popovicu kako te bre nije sramota…Bezite iz Zvezde.Popovic nas pobedi u prve dve utakmice i Covic u trecoj……………….

Reply

Leave a Comment