Moja Crvena Zvezda
Домаћи шампионатФудбал

Касалица: „Имам муницију за Рад“

Како ствари стоје, Црвена звезда је опет добила нападача који ће давати двадесетак голова по сезони. Ради се, наравно, о Филипу Касалици. Он је на прва четири дуела у квалификацијама за ЛЕ постигао 3 гола, а прије неколико дана је на свом дебију за репрезентацију Црне Горе постигао гол. Како он сам каже за „Новости“, ово је најљепши могући почетак године.

Лепши почетак нисам могао да пожелим. Пресрећан сам и због победе и због гола којим сам наставио серију успешних дебија. У 2012. Сам поготком дебитовао за Звезду, дао гол на свом првом вечитом дербију, затресао мрежу у првој европској утакмици, а сада и на дебију у дресу Црне Горе.

Касалица такође истиче одличну атмосферу у репрезентацији.

Атмосфера у екипи је одлична, а многе саиграче познајем од раније. Селектор је задовољан и рекао ми је да сам ту, у кругу репрезентативаца и за квалификације, а сада је на мени да радом и играма у Црвеној звезди заслужим његово поверење.“

Филип неће играти у првом мечу четвртог кола квалификација за ЛЕ због картона.

Много ми је тешко и покушавам да не размишљам о тој утакмици, да заборавим на Бордо. Али не иде, не могу да прежалим што нећу моћи да истрчим пред пун стадион и дам свој максимални допринос на тако великој утакмици. Што је 23. Август ближи, мени је све теже… Знам само да те вечери на стадиону неће бити ватренијег навијача од мене.“ – након чега је овај нападач додао:

Остало је и снаге и „муниције“ за Рад. Учинићу све да дам допринос победи која би представљала одличан увод за дуел с Бордоом. Уосталом, кад играш за Звезду мотивација и глад за успесима и победама не могу да недостају.

 

Вест можете коментарисати и на нашем форуму овде.

 

Повезане вести

18 comments

milos 90 авг 17, 2012 at 15:11

Kasalica je odlican napadac,al kad vec nece da ga zovu iz Srbije,nek igra za CG

Reply
czvpop авг 17, 2012 at 12:47

Meni samo nije jasno zasto se niko iz glupavog saveza nije setio da nagovara Kasalicu da ne prihvati poziv Crne Gore, vec da saceka nas poziv… Reprezentacija Srbije NEMA NAPADACA, a pustimo prvog spica Crvene Zvezde da igra za CG… Nemam ja nista protiv CG, da me neko ne razume pogresno, ali prosto, siguran sam da je i njegova zelja vise bila da igra za nas, ali kao i obicno niko nema njuh da uradi nesto unapred u interesu svih nas, a ne samo licnom… Bitno je da se pozove Stojkovic, da mu zvizdi pola ljudi koji gledaju utakmicu, to je prva vest u svim medijima, a decko dao gol na debiju za CG i to se pomene tek onako… Pozovu Lazara Markovica, decka koji nije dao gol ne zna ni on od kad, momak veze nema sa napadacem, samo sto je brz… Kasalica je i brz i ZNA DA DA GOL… Ako je vec penzionisan rasni golgeter Pantela, nije mi jasno da li neko stvarno misli da cemo se kvalifikovati sa Lekicem i malim Markovicem!? Dobro, ne interesuje mene mnogo reprezentacija, moja reprezentacija je Crvena Zvezda, drago mi je sto je Miha selektor, ali sam ubedjen da neke igrace on mora da pozove, kao i svi pre njega…prosto Tomislav je Tomislav…
Nisam previse verovao u kvalitete Kasalice kada je dosao…ali decko me prosto odusevio, mislim da on u ovoj ekipi najbolje zna i najvise je svestan cinjenice da taj dres koji nose nije obican dres… On na pravi nacin dozivljava velicinu naseg kluba, na pravi nacin pokazuje koliko voli klub i koliko mu je stalo za svaku loptu… Utakmica protiv Omonije, 115. minut, Kasalica trci kao navijen da presinguje njihovog golmana kod ispucavanja… Alo bre, Zvezdin igrac trci pun sprint u 115. minutu… Ja to nisam video odavno, obicno posle 60. minuta niko ne moze do vazduha da dodje, a ovaj nas trci kao lud… To zelim da gledam, da se boris kao lav, pa ce te nagraditi navijaci, samo polako, a i Bog uvek pogleda one koji daju sve od sebe… Ne znam za vas, ali mislim da ovakvog borca odavno nismo imali… Mora on da radi jos dosta, sve to stoji, mlad je, ali zelja, borbenost i sve ostalo…to je za svaku pohvalu… Filip Kasalica je moj omiljeni igrac u ovoj sezoni i od njega najvise ocekujem… 15 golova ove sezone u prvenstvu, mozes ti to macori…. 😀

Reply
Realan авг 17, 2012 at 16:50

Oladim malo sta si se napalio,kao da je Batistuta.

Reply
Sasa авг 17, 2012 at 12:40

Ima li neke novosti u vezi sa Djalom,zna li se dali je blizi ostanku ili?Ja mislim da ga treba uzeti obavezno.Nadam se da ce Robi doneti najbolju odluku.Bez obzira sta bude sa Milijasem ovog momka ja ne bih da izgubimo.

Reply
dr авг 17, 2012 at 12:39

Gledao sam trening sinoc-Kabi je vrlo zanimljiv igrac-hitar,menja pravac,trazi loptu non-stop,dobra tehnika(dva puta okrenuo Vesu i Krnetu,dobio aplauze)ali mu vremenom ponestajalo snage-nije spreman.Verujem da ga nece uzeti(pitanje plate?)uz izgovor da nije spreman ili se ne uklapa u sistem(igra brzo)a to nama ne odgovara..Inace cinimi se da se ekipa dize i da ce VESOVIC biti najprijatnije iznenadjenje ove sezone-spreman je kao zver.Asamoa je pre Babalja!

Reply
Sasa авг 17, 2012 at 12:47

Steta bi bilo da ga ne uzmemo.Imamo sansu da bez obestecenja uzmemo dobrog i brzog igraca.Ukazala se prilika treba je iskoristiti.Ako nije spreman sad bice za dve nedelje.

Reply
Vladimir авг 17, 2012 at 19:27

Molim te, reci mi kako si saznao kada pocinje trening? Uzasno bih voleo da pogledam neki, ali ne znam kada pocinju i da li su otvoreni za javnost. Hvala unapred. Pozdrav.

Reply
D.P.CZV авг 17, 2012 at 12:23

Da li ima prenos utakmice ??????????????????

Reply
Vladimir авг 17, 2012 at 12:34

Меч Црвена звезда:Рад преносе Арена спорт и ТВ Прва.

Reply
FCRS авг 17, 2012 at 12:50

Brate, na pregledu programa Arene sport i Prve TV za nedjelju nema utakmice. Nadam se da imas provjerenu informaciju i da ce biti prenosa…

Reply
vracarac авг 17, 2012 at 12:11

Nista majstore zabi im dva komada u Bordou i jos bolje

Reply
NOKIA C5-03 авг 17, 2012 at 11:35

MA ZVEKNI TI JEDNO DVA KOMADA U NEDELJU I NE BRINI BRIGU 😀

Reply
lpool авг 17, 2012 at 11:34

Sve je to lepo al zar nije pametnije da protiv rada bude generalna proba za bordo,tj da igra Babalj ili asamoa???

Reply
Zvezda авг 17, 2012 at 11:47

Upravo tako rodjeni…kakav Kaasalica,treba da igra onaj koji ce u cetvrtak da igra …..

Reply
Srdjan авг 17, 2012 at 12:09

Koji Babalj koji Asamoa covjece. U spicu ce da igra Luka Milunovic iza njega Lazovic. Igracemo 4-4-2. Cu Babalj i Asamoa da igraju najvazniju utakmicu sezone a nisu ni debitovali (Asamoa nije skupio ni 90 minuta u Zvezdinom dresu).

Reply
maxbg авг 17, 2012 at 12:28

Konacno da neko napise nesto sto ima smisla.

Reply
Tuđman Franja Doživotna авг 17, 2012 at 22:37

Rad i narednih 5-6 mečeva u prvenstvu su najvažniji mečevi sezone.Bordo je samo dobra prilika za spektakl,i bonus za navijače.

Reply

Leave a Comment