Moja Crvena Zvezda
ВатерполоТрансфери

Деки Савић: „Појачања по мом укусу“

Дејан Савић
Дејан Савић
Дејан Савић

Одлична појачања успела је у своје редове да доведе Црвена звезда овог лета. Новинара „Журнала“ интересовало је ипак да ли може да представља неки проблем што је наш тренер Дејен Савић играо са већином током своје играчке каријере.

„Нема ту никакве мистерије. Играо сам са свима њима, Са Шелетом читав живот. Играо сам у последњој години против Вапенског. Знам их, знају ме. И друго сви су они такви професионалци, играчи са толико медаља да би заправо било смешно уопште да се размишља да може да буде проблема. Уз то личности су по мом укусу и знам како ће да приступе послу“ објаснио је Деки.

Наш тренер тврди да они који Звезду већ виде на трону не знају ништа о спорту.

Тај који говори на тај начин не зна ништа о ватерполу, о спорту. Направили смо нови тим, има ту још пукотина. Да није Партизан слабији? Па ставите на папир и један и други састав. Соро, Ћук, Митровић, Мандић, Дедовић, Јокић, Радовић. Ко може да каже да смо у предности. Звезда има пред собом десет степеника, а ми смо још на првом.“

Вест можете коментарисати и на нашем форуму овде.

Повезане вести

7 comments

нсцз авг 28, 2012 at 14:21

Сјајни спортисти,сјајни људи.Хвала вам што сте поново уздигли Звезду.

Reply
Kastro авг 27, 2012 at 19:16

Samo napred. Bicemo mi sampioni. Verujemo u Jelinica i Savica

Reply
Anka авг 26, 2012 at 15:14

Bravo Deki odlicno si to rekao. Jedno je dovesti vrhunska pojacanja a sasvim je drugo uklopiti ih u celinu. I drago mi je sto je ovako izjavio kako bi se unapred zapusila usta pljuvacima koji posle prve utakmice opletu po svakome, bez doze realnosti. Puna podrska momcima i tebi!

Reply
Pitam se авг 26, 2012 at 15:07

Da li neko zna kolika su prosecna primanja po sezoni u vaterpolu velikih zvezda i igraca poput Filipovica, Udovicica, Prlainovica. Ivovica……? Znam da su zanemarljiva u odnosu na neke druge sportove ali nemam ni predstavu kolika bi ona mogla biti. Pozdrav!

Reply
Marko авг 26, 2012 at 16:19

Koliko se secam, Vanja Udovicic je pre 2 godine potpisao za Mladost iz Zagreba, za platu od 100 000 € godisnje…

Reply
Simic1979 авг 26, 2012 at 14:26

Hocemo Filipa Filipovica ili Vanju Udovicica!

Reply
Nikola авг 26, 2012 at 10:40

Mislim da su oni po ukusu svakog trenera jer su medju najboljima na svetu 😀

Reply

Leave a Comment