Moja Crvena Zvezda
Други пишуЗвездине легендеФудбал

Просинечки преузима репрезентацију Словеније?

Robert Prosinecki

Како преноси Б92, доскорашњи тренер Црвене звезде Роберт Просинечки неће дуго чекати нови ангажман. Након одласка са београдске Маракане спекулисало се о томе гре ће Роби наставити тренерску каријеру. Помињали су се Ријека, љубљанска Олимпија и репрезентација Камеруна, али према последњим информацијама Просинечки ће преузети репрезентацију Словеније.

Руководство Фудбалског савеза Словеније незадовољно је радом досадашњег селектора Славише Стојановића, пошто је репрезентација ове некадашње југословенске републике на старту квалификација за СП у Бразилу 2014. године доживела два пораза од Швајцарске и Норвешке, а самим тим озбиљно и довела у питање борбу за једну од прве две позиције у групи.

У Словенији сматрају да би управо „велики Жути“ могао да покрене националну селекцију са мртве тачке, а очекује се да Просинечки на клупи Словеније дебитује већ током октобарских квалификационих мечева.

Повезане вести

16 comments

dex сеп 20, 2012 at 23:08

Ako je to istina onda Robi, naaajveci zvezdasu neka ti je sa srecom i da nam se vratis!!!

Reply
redjamo pobede сеп 20, 2012 at 17:21

Ako je ovo istina onda srecno Robi legendo nasa

Reply
Goran сеп 20, 2012 at 16:42 Reply
mczv сеп 20, 2012 at 16:04

Legendo vole te tvoji CIGANI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reply
Zeljko сеп 20, 2012 at 15:19

Slovenci demantovali.

Reply
Cira сеп 20, 2012 at 14:26

Robert Prosinecki hvaljen,pa osporavan…suze na rastanku…nema Zvezdasa kome se nije stezalo grlo kada je odlazio…
Robi, covek sa vizijom,covek ogromne energije,covek pokretac…
Imao je dugo moju bezrezervnu podrsku,a onda je brzo,iznenada tome dosao kraj…i dan danas se pitam da li je kriv Robi ili nedostatak kvalitetnih ofanzivnih veznih koji bi delili lopte u napred,koji bi imali fantastican pregled igre i precizan poslednji pas.Vreme ce pokazati da li je moja dilema imala osnova….
Dosao je Sale za koga sam se iskreno nadao da ce resiti taj poslednji pas i dominaciju na sredini terena pretvoriti u golove,pobede,a ono…
Vise ne dominiramo,nemamo ni pas igru,od besomucnog dodavanja presli smo na besomucno ispucavanje lopti.Sve sto je Robi gradio baceno je preko noci…nesto sto sam smatrao da treba unaprediti,propalo je…
Zar cemo viziju jednog trenera baciti i vratiti se starom dobrom dur sistemu ?
Onako kako je Zvezda igrala u Kragujevcu se vise ne igra ni u najnizem rangu takmicenja.Ako je Robi gledao tu utakmicu mogu samo pretpostavljati kako se porazavajuce osecao.
Naravno Saletu Jankovicu puna podrska,ali mora igru menjati iz korena.
Ne kazem da treba da igra kako je Robi igrao,jer je svaki trener individua za sebe,ali je jedno sigurno-Nece imati ni polovinu vremena koliko je imao Prosinecki da napravi da Zvezda razvaljuje…

Reply
Tuđman Franja Doživotna сеп 20, 2012 at 14:34

Sinak,Zvezda je u Kragujevcu pobedila,ako te niko nije obavestio,a to je u ovim momentima najbitnije.Neka puste Saleta da radi 20 meseci,i napravi 2-3 dopunske selekcije,pa će mo onda pričati o igri.Za mesec dana je ne može napraviti niki,ni Fergi ni Murinjo,ni Dejvid Koperfild.

Reply
Cira сеп 20, 2012 at 16:07

Ti prijatelju uopste nisi shvatio moju pricu…jasno je da je vazno to sto smo pobedili,ali sa ovakvom ocajnom igrom mi je jos uvek muka od te pobede.Tvrdim da pravi trener mora napraviti igru(neku) i posle nedelju dana,ali nasa Zvezda nije imala bas nikakvu igru i ako cemo se zavaravati sa 3-0 takvo razmisljanje ce brzo doci na naplatu,a to svakako niko ne zeli.
Nebulozna je izjava da pustimo Saleta 20 meseci,pa da tek onda trazimo igru…niti Sale,a ni bilo ko drugi nema to vreme…Nasi igraci nisu amateri da tek treba da uce ovu igru,vec su to sve supertalentovana deca koju treba dobro takticki potkovati i pustiti ih da razvale svaki tim u JSL.Misljenja sam da je ono sto je Robi napravio trebalo unapredjivati,a ne totalno odbaciti igru koja je gradjena toliko vremena i preci u drugu krajnost.(dur sistem,pa napred sta se uradi).Mi smo prikane bili podredjeni i kada je protivnik imao 9 igraca,pa ajde ubedi ti mene da za to trener nije kriv.

Reply
veliki pravi zvezdas сеп 20, 2012 at 13:42

Sve najbolje u nastavku trenerske karijere ti zelim Robi pa da se jednog dana vratis na velika vrata u nasu Crvenu Zvezdu

Reply
DejanS сеп 20, 2012 at 13:25

Nije mozda veliki trener, ali jeste sigurno veliki covek. Sve NAJ Robi.

Reply
era сеп 20, 2012 at 13:06

👿 👿 👿 👿 👿 👿

Reply
Uros сеп 20, 2012 at 12:42

Znam da nema veze sa temom,ali prosto je neverovatno,vratio sam se jutros sa eksurzije,i po prolasku kroz Novi Pazar,docekani smo kamenicama i raznoraznim vredjanjima itd.Bas bih da vidim kako ce veceras da sruse Beograd hhahhahah :facepalm:
Inace ovo je sjajna stvar za Robija ukoliko je istina 🙂

Reply
xQ сеп 20, 2012 at 12:29

Tomović: Ne volim Juventus zbog crno-bele boje 😀

Reply
zvezda сеп 20, 2012 at 12:13

danas mesec dana od kako je otisao…. tuga….

Reply
JoDe сеп 20, 2012 at 12:06

Reply
lpool сеп 20, 2012 at 12:05

brt na kojim si ti drogama???

Reply

Leave a Comment