Moja Crvena Zvezda
КошаркаРегионална лига

Миливоје Лазић: „Играчи морају да живе за Звезду“

Шеф стручног штаба КК Црвена звезда Миливоје Лазић и његов први помоћник Милан Гуровић дебитоваће на утакмици против Сплита на својим новим радним местима. Лазић пред гостовање у Хрватској истиче да зна шта ради и шта жели од екипе и сваког играча.

„Иако сам сада први пут шеф стручног штаба, иза мене је доста искуства. Знам шта радим и шта хоћу, од екипе и сваког играча понаособ. Црвена звезда од самог старта мора да покаже карактер. Кључ успеха је мотивациони фактор сваког појединца, у сваком моменту сви морају да буду свесни где су дошли и шта морају да ураде. Што се мене тиче, апсолутно сам спреман да испуним обавезе и носим се са притиском који изазива место првог тренера“ рекао је Лазић за „Журнал“ и додао да кошаркаши морају да живе за клуб како бисмо бележили победе.

„С обзиром на број промена нереално је очекивати да од самог старта све буде под конац. Али, морамо да победимо Сплит и Задар из простог разлога да бисмо добили додатну енергију, самопоуздање и сигурност што ће самим тим утицати на скраћење процеса уигравања екипе. Да бисмо то урадили играчи морају да живе за Црвену звезду.“

Црвено-бели сезону почињу 29. септембра, у суботу.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

4 comments

Kiza сеп 27, 2012 at 01:43

Samo nemojte da u kosarci bude kao posle danasnje vaterpolo utakmice…Dugo nije bilo trofeja, ali to ne znaci da ce ovaj skup odlicnih individualaca odmah da postane mocan tim i masina koja melje sve pred sobom. Malo strpljenja za momke i bice sve kako treba! Maksimalna podrska za njih! Napred Zvezda!!!
P. S. Snimak tegeltije pored vujosevica sa danasnjeg treninga partizan igokee i ocigledno uvlacenje u …. neprocenjivo…

Reply
Бошко70а сеп 26, 2012 at 14:18

Кад је жреб за Евро куп.

Reply
n сеп 26, 2012 at 13:08

znate li vi da su se oni jadni grobari radovali na stadionu protiv tromsa kad su culi da bordo vodi …. Jadno …

Reply
NOKIA C5-03 сеп 26, 2012 at 13:02

MA MORAJU DA GINU ZA NJU I DA JE VOLE KAO MI NAVIJACI BEZKONACNO!!!

Reply

Leave a Comment