Moja Crvena Zvezda
Домаћа такмичењаРукомет

Перуничић:“Играли смо до границе фанатизма“

Први вечити рукометни дерби за сезону 2012/13 је окончан. Сигурно, на велико изненађење свих мече је завршен поделом бодова (26:26), иако се претходних дана у спортским круговима само постављало питање са колико голова разлике ће екипа Партизана славити.

Након сусрета тренер наших рукометаша Ненад Перуничић је изјавио:

– Играли смо до границе фанатизма. Момци су дали све од себе и мислим да су одиграли и изнад својих тренутних могућности. Знали смо да само тако можемо да се супроставимо Партизану јер су иза њих тешки мечеви у Лиги шампиона. На крају остаје чак и жал због последњег шута за победу. Црвена звезда има младу екипу која тек треба да напредује. Жао ми је што смо у прва два меча били некомплетни. До пре четири дана смо практично имали болницу у клубу због стомачног вируса. Два меча смо играли без четири најискуснија играча и без њих ови млади рукометаши не могу да изнесу терет играња у Црвеној звезди.

О будућим плановима Перуничић је рекао:

– Идемо даље. Чекамо да се Пантелић опорави. Он је опериосао нос и много недостаје овој екипи. У међувремену настављамо са добрим тренинзима и идемо корак по корак.

Свакако поред резултата, главни утисак рукометног дербија је и податак да је сусрету вечитих ривала у хали СЦ „Вождовац“ на Бањици присуствовало свега 500 гледалаца. Свакако премало за једну од светиња српског рукомета.

Повезане вести

Leave a Comment