Moja Crvena Zvezda
Други пишуЗвездаши широм светаФудбал

Медији Просинечког сада селе у Сплит

Robert Prosinecki

Од момента када је напустио тренерску позицију у Црвеној звезди, Роберт Просинечки је у медијима више пута постављан за тренера и селектора различитих екипа и репрезентација. „Добро обавештени“ извори су Робија већ постављали за селектора Камеруна, тренера Ријеке, већ је све било „завршено“ са руководством Фудбалског савеза Словеније око преузимања селекције ове бивше југословенске републике, као и договор око преласка у љубљанску Олимпију. Ипак, од свих тих нагађања није било ништа, али загребачки „Јутарњи лист“ је објавио да је „велики Жути“ сада најближи клупи клуба са стадиона „Парк младежи“.

Наиме, преамбициозни председнике РНК Сплит, Славен Жужул незадовољан је радом садашњег тренера Тончија Башића и жели да види Робија на клупи свог клуба. Како преноси „Јутарњи лист“, Башић је већ смењен након пораза од екипе Загреба, али је коначна одлука ипак пролонгирана за одређени временски период, тј. док се не постигне коначни договор са Просинечким.

На крају текста загребачки листи истиче да долазак Просинечког у РНК Сплит није нереална опција јер Жужул има новац, али има и жељу и амбицију. Прва жеља руководства клуба је да преузму доминацију у самом Сплиту, односно да коначно изађу из сенке далеко познатијег градског ривала Хајдука, а затим је Жужулова жеља да у перспективи крене и у „напад“ на најбољи хрватски клуб Динамо.

Повезане вести

4 comments

ivan окт 12, 2012 at 20:08

ama bilo gde da odes uvek cu biti uz tebe . robi majstore

Reply
zvezdas окт 11, 2012 at 21:45

Legendo vrati nam se u buducnosti kad bude bolje stanje u klubu,cekamo te svi i povedi nas u pohod na evropski vrh

Reply
Damjan Martinovic окт 12, 2012 at 14:03

Tako je!I sto pre nek nam se vrati! I ne smemo ga potrositi kao prvi put! Neka bude nas Aleks Ferguson!

Reply
VodnikOhrid окт 11, 2012 at 08:50

Sve najbolje ti zelim Robi !!! Hvala za sve sto si ucinio za Zvezdu !!!

Reply

Leave a Comment