Moja Crvena Zvezda
ВатерполоКлупска дешавања

Ватерполисти поражени од Партизана у ревијалној утакмици у Нишу

Ватерполисти Црвене звезде
Ватерполисти Црвене звезде

Ватерполисти Црвене звезде одиграли су ревијалну утакмицу против Партизана на чаирском базену, а циљ ове акције био је промоција једног од најтрофејнијих спортова у Србији. Одлична забава и много деце на трибинама обележили су овај догађај у коме су ватерполисти и једног и другог тима сву негативну енергију која влада међу „вечитима“, као и ривалитет оставили по страни, подредивши целу манифестацију млади основцима из Ниша.

У првом полувремену оба тима играли су са „пола гаса“, виђено је доста атрактивних голова, одбрана, а публика је била одушевљена. У другом полувремену играли су и омладинци нишког клуба Наис који је био технички организатор, те су млади момци имали прилику да играју „раме уз раме“ са најбољим ватерполистима на свету. Да нагласимо да је Партизан славио са 16:15, али као што смо рекли значај манифестације оставио је резултат у другом плану.

Предраг Перуничић, државни секретар за спорт, за „Јужне вести“ рекао је да је цела манифестација протекла одлично:

Ова акција има циљ да што више деце заволи ватерполо, научи да плива. Приоритет нам је школски спорт. Драго ми је што смо ову акцију почели баш из Ниша. Овај град је некада имао фудбал и рукомет у врху.“

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

 

Повезане вести

4 comments

Dejan CZ окт 26, 2012 at 22:56

Kada je vec revijalno i postignuto toliko golova sto onda nisu odigrali nereseno, ali vraticemo im u prvenstvu, jer mislim da smo ove godine jaci od partizana, ali borba ce biti sa Radnickim, tu mislim da smo malo losiji, ali to je pred nama i vreme ce pokazati. Naravno voleo bi da gresim i da razbijemo i Radnicki

Reply
igor milojevic окт 26, 2012 at 21:09

To nije bila utakmica i komentar koji je preneo sportski zurnal nema veZe sa stvarnoscu, danas je odigrana revijalna egzibiciona utakmica pred osnovcima i cilj je bio da se promovise vaterpolo sto je i u potpunosti ispunjeno.Cela akcija je pokrenuta od ministarstva sporta. Drago mi je da je Zvezda ucestvovala u ovakvoj utakmici i pokazala deci da je sport nesto sto povezuje ljude a ne da ih udaljava. Mislim da smo uradili jednu lepu akciju, toliko radosti i osmeha na jednom mestu ne moze da ostavi nikoga ravnodusnim. Prelepi komentari dece, koja ponekad su izgleda zrelija od nas starijih, sto na jednom mestu vide igrace zvezde i partizana u prijateljskom odnosu nas tera da se zapitamo gde smo pogresili i zasto vise nema ovakvih susreta i u drugim sportovima. DECIJI OSMEH NEMA CENU….na nama je da pravimo rezultate i obradujemo nase navijace, postenim radom i trudom.

Reply
Papa Jole окт 26, 2012 at 22:39

Браво Игоре, а „биће дана за мегдана“ како кажу наши стари 😉

Reply
baba simana окт 26, 2012 at 20:07

😎

Reply

Leave a Comment