Moja Crvena Zvezda
Куп СрбијеФудбал

Исправка пред жреб купа Србије

Одмах по окончању последњег сусрета осмине финала купа Србије између Партизана и чачанског Борца (1:2) многи медији су објавили саставе повлашћеног и неповлашћеног „шешира“ при жребу четвртфинала најмасовнијег фудбалског такмичења. Међутим, у тој брзини поткрала се и једна грешка коју је неопходно испративи.

Наиме, екипа Борца из Чачка која је елиминисала Партизан, самим тим заузима његово место у групи повлашћених тимова и неће моћи да буде потенцијални противник Црвене звезде у наредној рунди такмичења. Самим тим екипа суботичког Спартака је морала у „слабији шешир“.

Група повлашћених тимова:

– Црвена звезда

– Војводина

– Јагодина

– Борац

Група неповлашћених тимова:

– Спартак

– Рад

– Јавор

– ОФК Београд

Самим тим већ сада се зна и да ли ће ФК Црвена звезда четвртфинални сусрет одиграти на свом стадиону с`обзиром да су наши фудбалери у прве две рунде гостовали у Нишу и Кули. Уколико наш клуб за противника добије екипе Спартака, Јавора или ОФК Београда сусрет ће се одиграти на нашем највећем стадиону пошто су три наведене екипе у претходним рундама играли на свом терену. Уколико нам жреб додели екипу Рада о домаћинству ће одлучивати додатни жреб пошто су и „Грађевинари“ у прве две рунде били гости (Тимок Зајечар, Нови Пазар).

Жреб је на програму у петак 2. новембра са почетком од 12 часова.

 

Повезане вести

9 comments

Cira нов 2, 2012 at 13:06

Namestali su zreb i do sada,pa neka nameste i sada…mi moramo po kvalitetu da zgazimo svaku ekipu.

Reply
veliki pravi zvezdas нов 2, 2012 at 12:03

Svejedno ko god da dodje Crvenoj Zvezdi treba da se igra napadacki protiv njega ,licno ja bih volio Javor da igra protiv Crvene Zvezde na Marakani ,uprava napolje iz Crvene Zvezde na celu sa Vesicem i Lukicem

Reply
zvezdas_rajvoSa нов 2, 2012 at 11:56

Prognoza :
Crvena zvezda – OFK BEograd
Jagodina – Rad
Vojvodina – Javor
Borac – Spartak

Reply
Zoran нов 2, 2012 at 11:45

Idemo u goste Vojvodini -.-

Reply
Vlade нов 2, 2012 at 11:47

to nema šanse!!!

Reply
Brat Vidara нов 2, 2012 at 10:08

Pada nam se Rad 200%

Reply
CZ нов 2, 2012 at 11:18

I to u gostima

Reply
Vladimir нов 2, 2012 at 09:42

Лично сматрам да у купу Србије не треба да буде повлашћених екипа јер само у том случају куп такмичење добија на значају. Одувек је куп било такмичење у коме мали клубови могу да изненаде и стигну можда и до трофеја.

Reply
CZV нов 2, 2012 at 09:34

po meni su spartak,ofk i rad jaci od borca i vojvodine ja lazzi lakse bi bilo da nismo nosioci lakse bi izvukli stace vosa stace borac.

Reply

Leave a Comment