Moja Crvena Zvezda
Други пишуЗвездине легендеФудбал

Живадиновић:“Митић и Миљанић се преврћу у гробу“

Milan Zivadinovic

Некадашњи тренер Црвене звезде Милан Живадиновић никада није имао длаке на језику. Увек је отворено говорио о свим актуелним темама које су везане за наш клуб. Тако је и овога пута када се ФК Црвена звезда нашла у готово безизлазној ситуацији. Популарни Жива је на страницама „Спортског журнала“ написао:

– Срамотно је како данас изгледа Црвена звезда, толико да се Митић, Миљанић,… преврћу у гробу, стиде незнања и хохштаплераја у вољеном клубу. Понајвише јадне игре „Малог Муриња“.

Јанковићу отворено поручујем као неко ко после Муслина имам највише седења на Звездиној клупи: „Дечко, ако изгубиш дај оставку! Немој да фолираш ни себи ни друге. Звезда, ваљда толико би требало да знаш, не трпи губитнике.“

Није ни ситуација у Партизану сјајна. Међутим, они су тамо сложни и само вешто користе слабости Црвене звезде. Годинама егзистирају на томе.

Некада је вечити дерби био прави празник фудбала, фудбалска светковина. Данас? Туга, чемер, јад.Не можете, све и да пожелите, ништа лепо да видите. Партизан је у психичкој предности. А Звездину шансу видим у доброј менталној припреми, мудрој игри. Френетична подршка Делија је неопходна. Међутим, уколико значај меча спута играче, веже им ноге и донесе нервозу уследиће системски хаос и неизбежно дебакл.

Судбина Црвене звезде је једино у рукама њеног тренера. Исто као што је била у мојим рукама 1993. године пред двомеч финала купа. Звезда је тог лета распродала цео тим. Комшије су имале Мијатовића и компанију, али су ипак остали без трофеја.

Повезане вести

24 comments

atza87 нов 14, 2012 at 14:23

On je covek u pravo sto je najgore od svega. Ne znam koliko vas ozbiljno prati fudbal (van nase lige) i koliko se razume (bez ikakvih uvreda), ali mi godinama nemamo ozbiljnog trenera. Kod ozbiljnih trenera rade se i uce takticke zamisli na treningu i posle na utakmicama se tacno moze videti kako „glasi“ odredjena akcija i kako se sprovodi na terenu. I posle svega 2 utakmice obican gledalac moze da primeti bar 2-3 akcije jer se toliko puta ponavljaju u toku meca a mi to NEMAMO. I to je pokazatelj koliko ozbiljnog trenera imamo, a prvi sam bio da se on dovede, ocigledno sam pogresio..

Reply
Bata нов 14, 2012 at 15:56

Ali da budemo iskreni, nemamo ni igrace koji bi mogli da isprate rad takvog jednog trenera. Ovi tantusi ne znaju ni da beknu a kamoli da shvate i odigraju smisljenu akciju. Stvarno mi nije jasno sta ovi klinci vide u njima i zasto ih toliko velicaju. Zvezdin igrac je nekada bio GOSPODIN kako na, tako i van terena.

Reply
maximu нов 14, 2012 at 13:59

otjerati jankovica pod hitno covjek veze nema nemogu svatiti da nije nista naucio od muslina sve dobivene utakmice smo dobili na silu ili uz pomoc sudija realno a sto se tice vesica i bivse uprave odmah ispitati i strpati u zatvor sto hitnije kako je moguce da njegova zena vesiceva bude u marketingu zvezde i samo pegla zvezdin racun i jos nesto ove vode ne sve sto su uzimale kes strpati u zatvor sa vesicem pa neka tamo usutkavaju masu

Reply
eliiahu нов 14, 2012 at 13:40

Ova ekipa moze, pokazala je protiv Bordoa u Beogradu, samo im treba neko ko ce im uliti dozu samopouzdanja i drskosti…
Igraj i bori se u subotu kao nikad pre… Ma kakvo srce, ostavi muda na terenu!!!

Reply
pravda za vladana нов 14, 2012 at 13:24

bata zivu za sefa 😆
covek je super, radio za 50 dm ,
igrali smo strasan fudbal,

Reply
MladenNk нов 14, 2012 at 12:49

Ti si budala Zivadinovicu

Reply
Cira нов 14, 2012 at 12:34

Zivadinovic je apsolutno u pravu sto se tice Aleksandra Jankovica…ali nasi cekaju da puknemo u derbiju,pa da ga najure.Ni jedan trener koji je sedeo do sada na klupi Zvezde nije imao manje OSNOVNOG fudbalskog znanja od Saleta…kada kazem osnovnog mislim na stvari koje vide i fudbalski laici kojima nije to struka,a da ne pricam o finesama trenerskog poziva.

Reply
Ryber Palunko нов 14, 2012 at 12:48

Janković je izgubljen slučaj kao trener. Sad, kad sam se složio sa Živadinovićem, idem se, kao i Zlatko, nešto niže, ispovraćati jer sam ga vidio.

Reply
Dejan Zvezdas Ivanjica нов 14, 2012 at 12:24

Stojadinovic je rekao da pobeda Zvezde u derbiju odrzava Jankovica na klupi,u suprotnom on leti…na njegovo mesto dolazi iskusan strucanjak…vidim pominje se Grof Bozovic,a ja sam nacuo da nije on u pitanju vec Ivan Jovanovic(trener Apoela)…

Reply
JA нов 14, 2012 at 11:49

Овај увек има нешто да присере и да се направи паметан, ан икад није ту кад треба! Живо одјеби!

Reply
milos нов 14, 2012 at 13:07

on nikada i ne treba da bude tu,bolje za nas… 😛

Reply
Zlatko нов 14, 2012 at 11:24

Povraca mi se kad vidim ovog

Reply
Pop нов 14, 2012 at 10:40

Ma dajte moderatori malo ozbiljnosti. Gde ste izvukli ovog prevaranta sad u ovom trenutku.!?

Reply
homer нов 14, 2012 at 10:16

e Živa,zmiu šah i pali u park na klupicu,dosta nam je naše muke,samo mi još ti fališ da mi soliš pamet i deliš lekcije! ajd….

Reply
Anka нов 14, 2012 at 10:15

Tacno sto si rekao da Miljanic i Mitic prevrcu u grobu, ne da se prevrcu nego se okrecu ko na raznju jer su njih dvojica od Zvezde stvorili instituciju!
Ali ti postavljam pitanje kao i vecin. Kad si takav murdoser sto se nijednom nisi ponudio zajedno sa svojim „kolegama“ poput Duleta Savica da pomognes Crvenoj Zvezdi da se udruzite protiv onih koji su je cerupali. Ne nego ste ko piz** svaki put dolazili u skupstinu i pognute glave ili bili suzdrazni ili glasali za iste. A sad kenjas po medijima i intervujima. SRAM TE BRE BILO. Kao trener bio si okej, ali ne vunderkind. A sto se tice Muslina nisi mu ni do kolena postruci kad je Zvezda upitanju a o Ljupku Petrovicu da ne govorim. Znaci pre nego sto im pomenes ime treba da se naklonis. Uz duzno postovanje tebi i tvojim godinama ali kenja mi se od likova kao sto si ti jer kad god Zvezdu zadesi cunami filozofi poput tebe isplivaju na povrsinu a nijedan da se drzne i da pomogne.

Reply
Anka нов 14, 2012 at 10:44

xaxa..nervira me covek pa to ti je stalno on ima nesto da kaze bilo da se radi o cunamiju u Zvezdi bilo u Reprezentaciji.. 🙂

Reply
balvan нов 14, 2012 at 10:05

bravo zivo!!!
ja odavno pricam kako partizan profitira jer smo mi mnogo pali i sa oraganizacijom i sa trenerima. uprava je katastrofa vec godinama.
konacno da cujem neku izjavu koja potvrdjuje ono sto mislim vec godinama.
pa ja ne verujem po stoti put pisem, da su lukic, vesic, radojica bozovic, maza, stefanovic, pantovic……….pa koji su to likovi? sramota

Reply
balvan нов 14, 2012 at 10:06

zaboravih da dovrsim:
da su oni u zvezdi…..

Reply
UROS нов 14, 2012 at 10:09

Bravo legendo kako si to zakljuci svaka ti cast,ja bih tebe za precednika!!!

Reply
balvan нов 16, 2012 at 10:22

ne, nego bolje ti da dodjes!!!
sigurno imas sve kvalitete….
od broja odgledanih utakmica do fakulteta 😉

Reply
Goran нов 14, 2012 at 10:38

Ti očigledno jesi klinac kad ne poznaješ propalog Živadinovića.

Reply
balvan нов 16, 2012 at 10:32

ne razumes sustinu problema 😉
a i verovatno zbog takvih navijaca nam i klub propada
verovatno podrzavas samar piksiju, koromanu….. odlazenje igraca i slihtanje delijama jer su izgubili utakmicu, a ovi ih napusavaju!!!! sramota.
za tvoju informaciju idem na stadion vec vise od 30 godina, idem na utakmice CAK i na verske praznike 😉
nema veze vazno da su delije zadovoljne, a ne navijaci zvezde.
sramota!

Reply
Goran нов 14, 2012 at 10:00

Beži bre prevarantu. Ti nisi kompententan da govoriš o Zvezdi. Da si dobar trener radio bi negde.

Reply
Александар нов 14, 2012 at 10:00

Ајде, бре, Живадиновићу, о**би! ❗

Reply

Leave a Comment