Moja Crvena Zvezda
КошаркаРегионална лига

Конференција за медије после победе над Крком

Влада Вукоичић, фото hotsport.rs
Влада Вукоичић, фото hotsport.rs
Влада Вукоичић, фото hotsport.rs

Након победе Црвене звезде над Крком, на конференцији за медије појавили су се, поред тренера Вукоичића и Секулића, капитен гостију Мурић као и Елтон Браун.

„Као прво досли смо да одиграмо храбро и јако, али Звезда је била боља, честитам им. Имали смо добре периоде, што нас радује, јер смо прошлу утакмицу играли лоше“ рекао је капитен гостију, а на његове речи надовезао се тренер Секулић.

„Мислим да овакву Звезду је немогуће добити у Пиониру. Мислим да нисмо погодили доста отворених шутева и зицера. Звезда је имала предност, ми смо се враћали, али сваки пут је наступио лош период, нешто се деси, да се Звезда врати. Честитам Звезди на победи“ истакао је Секулић и додао:

„Имамо проблема са повредама, неколико важних играча нису били са нама, а нисмо имали довољно искуства.“

Новинарима се потом обратио Елтон Браун.

„Била је ово веома вазна победа, вратили смо се после одличне утакмице у Еврокупу. Ово је био добар тим који игра добру одбрану и напад. Срећан сам што смо победили“ рекао је Елтон и прокоментарисао навијаче.

„То је нешто што не могу да опишем, то је јако пуно емоција. Не могу да играм, ако не осећам емоције. Волим ове навијаче и задовољство ми је да играм овде.“

Своје виђење утакмице изнео је и Влада Вукоичић.

„Екипа Крке је потцењена у смислу имена, мислим да су добар тим који има доста кадровских проблема, и да ће бити бољи, иако и сада играју добро. То су играчи који знају да играју кошарку. Имају добру кошаркаску причу. Одбрана им је статистички и на терену доста активна. Задовољан како смо играли већи део утакмице у одбрани. Свесно смо им пустили неке шутеве. Нисам задовољан нападом и како смо бранили кош. Број поена није једино мерило. Превелики број изгубљених лопти, показали смо дозу умора и пада концентрације. Како физички, тако и емотивно. У ових недељу дана, до петка, мислим да имамо довољно времена да се спремимо за следећи мец. Имамо напокон, позитиван скор. Иако ништа спектакуларно нисмо урадили, прија“ изјавио је Вукоичић и додао:

„Не постоји посебан рецепт за сваки тим, радимо од утакмице до утакмице. Имамо један број искусних играча, који су играли у Европи, знају шта значи ритам среда-субота и шта значи играти са великим амбицијама. Очекујем још помоћи од њих.“

Утакмици и конференцији присуствовали: Марина Р. и Борис М.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

12 comments

MilanCa88 нов 19, 2012 at 00:56

Нова Гробарска песма:
,,Да имам комплекс поносно
кажем свима, и када ми дође
Интер, ја певам циганима’

Reply
Mladjen нов 19, 2012 at 00:17

Kad igramo sa Sasariem?

Reply
Luka нов 19, 2012 at 07:40

U sredu igramo protiv Dinamo Sasarija u 19,30 h.

Reply
zvezdas нов 18, 2012 at 22:51

Da li se ove srede igra euro kup,posto Vukojcic prica da imaju vise vremena za odmor?

Reply
Luka нов 19, 2012 at 07:39

Igra se u sredu.

Reply
Danko нов 18, 2012 at 22:07

Krenulo nas…napokon!

Reply
Andrej нов 18, 2012 at 21:31

Juce smo dobili derbi u fudbalu, u Pioniru bili prisutni ti isti fudbaleri, kao i vaterpolisti, a podrska pozorisna, kao da smo izgubili sva tri prethodna meca sa vecitim rivalom…

Reply
Stefan нов 18, 2012 at 22:20

U pravu si,nekoliko desetina povede navijanje ali sta vredi kad ostatak nece da ih prati i samo ispadaju budale i to zbog glupog BOJKOTA!

Reply
kka нов 18, 2012 at 22:50

ja sam sad dosao iz pionira,pa mogu da ti kazem da je dzabe sto ima 5-6 hiljada ljudi ako nema ko da povede navijanje…

Reply
damjan94 нов 18, 2012 at 22:58

pa zat sto nema ogranizovanog navijanja

Reply
SRV нов 18, 2012 at 23:25

Zato sto navijaci protestuju ABA Ligu…

Reply
Michael нов 18, 2012 at 23:33

Zato sto Covic nije platio reket vodjama

Reply

Leave a Comment