Moja Crvena Zvezda
КошаркаРегионална лига

Вукоичић пред Цибону: „Идеална прилика за брејк“

Кошаркаши Црвене звезде ДИВА отпутовали су у Загреб где их у суботу од 17 сати у Драженовом дому очекује дуел са Цибоном. Црвено-бели су у фантастичној серији од седам узастопних победа, док се са друге стране Загрепчани не могу похвалити завидном формом. Цибона се налази у средини табеле АБА лиге са четири победе и пет пораза, док у Еврокупу изабраници тренера Вељка Мршића још нису осетили сласт победе.

– Како пролази првенсво свака утакмица постаје све важнија јер има све мање простора за исправљање грешака, односно извесних пропуста. Очекује нас дуел 10. кола тако смо имали довољно времена да евидентирамо све позитивне и лоше стране у нашој игри, а оно што нам је приоритет је да неке поразе са старта АБА лиге морамо да вратимо победама на страни. Отежавајућа околност је у томе што то морамо да урадимо против тимова који претендују на горњи део табеле – почео је причу тренер Црвене звезде ДИВА Влада Вукоичић и потом додао:

– С обзиром да је Цибона једна од екипа са највишим амбицијама, ова утакмица је идеална прилика за брејк и наставак серије добрих резултат који имамо у последње време. Са друге стране, екипа Цибоне је везала неколико пораза у оба такмичења и сигурно да и они желе да ураде исто. Очекује нас јако тешка и неизвесна утакмица у којој ћемо надам се имати више знања и среће и да ћемо успети да дођемо до позитивног резултата.

Скаутинг наредног противника је по обичају темељно одрађен, тако да не би требало да буде изненађења:

– Екипа Цибоне је последњих недељу дана појачана за канадског плеја Џермејна Андерсона, који је прошле године успешно играо за Будућност. Он ће сигурно представљати право појачање за њих у наставку такмичења. Што се тиче осталих играча, ради се о комбинацијји искусних и младих кошаркаша, где су позиције равномерно и квалитетно попуњене што тренеру Мршићу даје могућност за велику комбинаторику на терену. Могу да се прилагоде игри противника на обе стране терена, али исто тако да спуштањем висине поставе играју брже, однсоно обрнуто у случају да траже доминацију под кошем. Све у свему, свесни смо квалитета и карактеристика Цибоне, знамо да нас чека добар ривал коме „гори под ногама“ али ћемо урадити све да се са гостовања из Загреба вратимо са позитивним резултатом – закључио је Вукоичић.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

16 comments

Prijepolje PPCZ нов 24, 2012 at 14:04

Tako je bas trebalo ustase u glavu sekirom,
bilo je bas dobro sve doci cemo opet Zagrebe…
nanananananaa

Reply
Бранимир нов 23, 2012 at 18:24

Андерсон? Онај мали шврћо? Ниђе везе! Како им је то појачање?! То може само да говори о њима. Прилично су јадни.

Reply
Zvezdas u srcu нов 23, 2012 at 14:06

Moze neko da mi napise tekst,reci pesme „Jedni tebi Zvezdo pevaju,drugi samo sever gledaju …“ …kako ide,ne znam,nisam odavde pa ne mogu razumeti bas!??
Pozdrav svima i hvala.

Reply
Loznica нов 23, 2012 at 14:42

Dok cigani tebi pevaju,drugi samo sever gledaju i nemogu da razumeju kako stvari ovde nastaju 😀

Reply
dejan нов 23, 2012 at 14:42

Dok CIGANI tebi pevaju
Drugi samo sever gledaju
I ne mogu da razumeju
Kako ovde stvari nastaju

Pokusace oni i sutra
Jadna li je ova Srbija
kada je puna kompleksa
nananan nanann nanana

Reply
Zvezdas u srcu нов 26, 2012 at 17:03

Hvala Loznica i hvala Dejane!! :mrgreen:

Reply
Zvezda u srcu!!! нов 23, 2012 at 14:04

Ali djuskanje Scotta i Brown-a……hahahhahahahhahhahahha,neprocenjivo!!!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
http://www.telegraf.rs/sport/427340-djuskanje-sa-delijama-soutajm-van-terena-skota-i-braunavideo

Reply
Zvezda u srcu!!! нов 23, 2012 at 14:02 Reply
CZHN нов 23, 2012 at 13:50

Ne pamtim teži trenutak za gostovanje u ZG zbog čitave situacije…Zato će pobjeda biti sladja!

Reply
Zvezda нов 23, 2012 at 13:31

Pljuvali su Vukojicica mnogi,ali sam rekao da je jedan od najperspektivnijih trenera…kako lepo koristi igrace,rezonske izmene pravi,odmara Rakoc-a bas kako treba i koliko treba,neverovatno kako ume da izvuce maksimum iz njih …..srce mi igra kada cujem da „Tajm Out“ drzi na engleskom zbog Scotta,Brown-a i Nelsona …..dok su ostali svi pametni momci i internacionalci koji znaju engleski jezik tako da problema u komunikaciji nema… 😆
…sa druge strane onaj mutavi prasac koji samo zna da psuje ne zna da bekne nista sem Srpskog i Crnogorskog i to u kocijaskom stilu,zato je i popu :mrgreen: .. u CSK-a …..dok on kaze,pa dok ovi prevedu …. ajajajaa :facepalm: :facepalm: :facepalm:
Idemo na pobedu u Zagrebu,samo hrabro i nema razloga za brigu …. 🙂

Reply
Simic79 нов 23, 2012 at 13:50

Da budem iskren bio sam jedan od onih koji je bio skeptik u pitanju Vukoicica ali sam izrazio nadu da ce me demantovati vodjenjem tima. I uradio je to. Svaka cast! Mora se jos malo popraviti igra u odbrani ali ocigledno je da su nasi igraci takvih osobina da uvek mogu dati kos vise od protivnika i da se vise akcenat daje u napadu.

Reply
Zvezda нов 23, 2012 at 13:58

Upravo tako brate. ❗
Ja sam iznenadjen kako Vukojicic vodi,ali se vidi da covek zna…..ponovicu-pogotovo sto „parla“ engleski i „Time out“ drzi takodje na ENGL.verujem da si upucen-a to je jedna od bitnijih stvari …ako dobijemo Cibonu sada,msm da smo spremni za „stepenik vise“. 🙂
I da ….umeren u izjavama,postuje svakog …i to sto kazes imas puno pravo …igramo na kos vise i realno protiv onakvog suta kao sa Sasarijem se i ne moze bas puno kroz odbranu,jedino sa mnogo vise faulova …sutevi preko ruke,samo sto sa centra nisu poceli da ubacuju trojke … :facepalm: :mrgreen:

Reply
Бранимир нов 23, 2012 at 18:17

У праву си. Брсти на енглеском, не би га ни Пиги Вујошевић могао разумјети.

Reply
dexy122 нов 23, 2012 at 23:16

Sto je ironicno jeste sto taj Dukljanin cita mnogo knjiga, i vodi igrace na predstave, a ne zna dve recenice da sastavi bez psovke. hahaha

Reply
Spartanac нов 23, 2012 at 12:44

next……. :mrgreen:

Reply
Nekac нов 23, 2012 at 12:39

Idemo delije, …

Reply

Leave a Comment