Moja Crvena Zvezda
Домаћа такмичењаРукомет

Црвена звезда – ПКБ, петак 20:30h

Bravo, Zvezdo!
Bravo, Zvezdo!
Bravo, Zvezdo!

 Рукометаши Црвене звезде се данас састају са ПКБ Падинском Скелом од 20:30h у оквиру 13. кола Меркур Осигурање Супер Рукометне Лиге.

И поред свих проблема, одузимања нових бодова и неразумевањем челних људи Рукометног савеза Србије, а помало у сенци финала ЕП за жене Србија – Црна Гора, овај дуел је битан за наше момке. Пре свега им треба одати признање и пружити велику подршку, јер поред свега наведеног и огромног камена и притиска из дана у дан, играју феноменално, најлепше, пуним срцем и за Црвену звезду. Наш тим, предвођен тренером, великим Ненадом Перуничићем, је у серији од четири победе у претходних пет дуела, а имамо лепу прилику да забележимо нову победу. Сви који буду у прилици, нека им дестинација буде „СЦ Шумице“. Ови су момци су то и више него заслужили.

Наши момци се и поред одузимања два бода, чиме је анулирана победа у Крушевцу, налазе на самом врху. 5. место, са 13 бодова. Треба додати да је другопласирана Војводина у предности пет бодова, а ако рачунате два одузета бода, јасно је какве момке имамо. Гости из предграђа се налазе на зачељу табеле, на 12.месту са 9 бодова.

Црвена звезда – ПКБ 20:30h часова, СЦ „Шумице“!

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Какво је Ваше мишљење о овој теми?

Повезане вести

1 comment

Djoksonidis дец 14, 2012 at 18:04

Ajmo , momci po pobedu za trece mesto i samopouzdanje! Znajte da niste sasvim zapostavljeni!
Zvezda oOoOoO

Reply

Leave a Comment