Moja Crvena Zvezda
Клупска дешавањаКошарка

КК продужио сарадњу са Балкан Бет

50cb1e75973f4lu5z0106_headlineНа обострано задовољство КК Црвена звезда ДИВА и БАЛКАН БЕТ продужили су сарадању. Црвено-бели су обновили спонзорски уговор који је са реномираном спортском кладионицом потписан још прошле године. Компанија Балкан бет успешно послује још од 1998. године и поседује 104 кладионице у Србији, од чега чак 46 у Београду. Један је од лидера приређивача игара на срећу у региону и препознатљив бренд не само по услузии понуди игара већ и ексклузивитету својих уплатних места.

Као што знате прошле год Црвена звезда је кренула у нови почетак. Наша компанија је препознала напор и труд руководства и пожелели смо да помогнемо како Звезди, тако и српској кошарци. Већ на крају прве сезоне било је видљиво колико је та одлука била исправна. Драго нам је што смо помогли да Звезда размишља и о европским успесима – почео је причу Срђан Остојић председник Управног одбора и потом додао.

– Ове сезоне продужавамо сарадњу уз жељу да можда већ у наредној сезони имамо два српска тима у Евролиги. То је јако битно за град Београд и српску кошарку. Надамо да ће и други градови, у којима је раније кошарка била спорт број један пронаћи компаније које би помогле да се тај спорт унапреди. Балкан бет живи од спорта и логично је да и врати спорту колико је то могуће. Први део сезоне је био успешан, а ја нам желим још успешнији крај – поручио је Остојић

О значају потписивања овог уговора директор КК Црвена звезда ДИВА Давор Ристовић је рекао:

– Балкан бет је прошле године препознао тренутак кад нам је требала помоћ. Помогли су нам, успели смо да изгурамо прву сезону на најбољи могући начин и да се припремимо за ову, у којој све функционише много боље. Задовољство нам је што се сарадња наставља и ове године, то показује да смо отишли корак даље. Желели бисмо да се сарадња успешно настави и наредних сезона. Надамо се да ћемо у сарадњи са Балкан бет-ом успети да се такмичимо и у Евролиги од следеће сезоне – закључио је Ристовић је Ристовић.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

Leave a Comment