Moja Crvena Zvezda
Клупска дешавањаРукомет

Бутулија:“Члан УО ЈСД Партизан хоће да нас уништи“

Igor Butulija
Igor Butulija

Рукометни клуб Црвена звезда налази се на „путу без повратка“. Црвено-бели рукометни колектив налази се пред тоталним колапсом и нестајањем са рукометне сцене Србије. Поводом последњих дешавања након тренера Ненада Перуничића, јавности се обратио и први човек клуба Игор Бутулија који је у емотивном разговору са представницима медија изјавио:

– Први човек Рукометног савеза Србије Велимир Марјановић пролетос је искористио парламентарне изборе у Србији како би на брзину сазвао ванредну Скупштину РСС-а на којој су на важне функције постављени одређени људи. За директора лиге поставио је члана УО Партизана, председник Заједнице прволигаша је такође члан УО Партизана, а сменио је и председника Судијске организације. Генерални секретар РСС-а је 20 година наступао у Партизану, али он нема никакве везе са овом причом, јер часно и одговорно обавља свој посао. Потенцијални спонзори РК Црвена звезда су опомињани да ће клубу ити одузимани бодови за „зеленим столом“. Све ово што се већ годинама нама дешава, не догађа се у другим спортовима. Да ли је могуће да нам ово раде у земљиу којој влада општа економска криза? Сасвим је јасно да Марјановић ради шта год хоће, а ми морамо да се боримо против његове самовоље. Мора се знати да је Велимир Марјановић био председник РК Партизан, сада је члан УО РК Партизан, и члан УО ЈСД Партизан.

Повезане вести

3 comments

VESICU ODLAZI! дец 26, 2012 at 13:16

Dokle bre vise?Svaki dan iste price,iste kuknjave?Butulija koji su ti to potencijalni sponzori koji vec godinama ostaju samo potencijalni?Nesto se tu veoma cudno desava!Tu jedino Gazda DrMr Cova da upadne i resi vam(nam) situaciju.

Reply
Anka дец 26, 2012 at 12:04

Ako je tako alarmantno, daso idi u MOS i obrati se ministarstvu. Nece idi dalje do EHF i arbitrazne komisije. Sedeo si u savezu i znas kakve se malverzacije dogadjaju. Znam i ja ko sve vrslja i kakvi tu rukometni glodari sede, ne ni Partizanovci nego bas glodari! Devedesetih najveci partizanovaci SPSovac je sedeo na celo saveza, pa je savez funkcionisao kao bog derbiji su bili za prave rukometne sladokusce, ovi sto sada sede su kompleksasi i nesposobni, Ali si ocigledno i ti nesposodban kad ne znas da se izboris sa tim niti si pragmatican niti si organizator..

Reply
bojan дец 26, 2012 at 09:01

😯 :facepalm: au sta nam rade nemogu da verujem, a i ova uprava da je malo sposobnija mogla bi nesto da uradi, tako da napolje iz zvezde, da bi mogli doci ljudo da izvuku bilo sta iz ovog kluba…..

Reply

Leave a Comment