Moja Crvena Zvezda
ВатерполоДомаћа такмичења

Полуфинале купа: Црвена звезда – Војводина, субота 20h

Crvena zvezda - Vojvodina, polufinale Kupa
Crvena zvezda – Vojvodina, polufinale Kupa

Након велике победе над Олимпијакосом 11:9, у Лиги Шампиона, ватерполисти Црвене звезде немају времена за одмор. Већ за викенд следи борба за први трофеј после 20 година. Спектакл какав још није виђен. Ф4 купа Србије.

Дејан Савић и његови пулени иду корак по корак. После низа феноменалних утакмица и победа ове сезоне, на ред долази и борба за први трофеј. Као и за кошаркаше, и за ватерполисте је јануар битан месец са пуно утакмица. Олимпијакос је већ архивиран, браћи смо пожелели срећан пут, све најбоље и да се састанемо у финалу, а ми смо се окренули Војводини.

Прошле сезоне смо стали у финалу купа, изгубили од „Вечитог ривала“, а у полуфиналу били бољи, управо од Војводине, 8:3. Ове сезоне смо победили Војводину, у првом делу првенства у Новом Саду 9:6, а ово ће нам бити други дуел. У екипи Црвене звезде су сви спремни за предстојећи дуел, док су у новосадској екипи, Убовић и Матковић неизвесни. За спектакл је све спремно.

На конференцији за медије поводом завршнице купа, одржаној у просторијама ватерполо савеза, Дејан Савић и Коља Лазор су изјавили –

Дејан Савић: “ Сигурно је да ће покушати да нас темпом изненаде, јер смо се истрошили против Олимпијакоса. Имамо велике амбиције у купу. Прихватамо улогу фаворита, али нема опуштања. Ко год да га освоји биће заслужено, јер су ово четири најбоље екипе. Публика ће моћи да ужива јер после ко зна колико година имамо неизвестан турнир.“

Коља Лазор, директор ВК Војводина: „Ово је празник за све који воле ватерполо. Војводина је млад тим али неће изаћи са белом заставом, мада је Звезда велики фаворит. Даћемо максимум и ако се укаже шанса пробаћемо да изненадимо.“

Предигра дуго очекиваног спектакла је била у иницијативи три учесника да стране судије деле правду, са којом се једино није сложила Црвена звезда, а затим је иницијативу одбацио и Ватерполо Савез Србије.

Ф4 Купа Србије за ватерполисте одржаће се на Бањици 12-13.јануара, у организацији ВК Партизан. Парови су одређени на основу пласмана тимова на табели, након одиграног првог дела шампионата. У суботу 12.јануара, први полуфинални дуел од 18 часова играју Раднички и Партизан, док се у другом полуфиналном дуелу од 20 часова састају Црвена звезда – Војводина. Финале се игра дан касније, у недељу 13.јануара, од 19 часова. Трофеј брани Партизан, а директне преносе свих утакмица преносиће РТС.

Улазнице су у продаји по цени од 300 динара за трибине и 500 динара за партер, на благајни СЦ „Бањица“. После прве утакмице трибине ће бити испражњене за наредну.

Спектакл какав српски ватерполо заслужује. Најбољи светски ватерполисти, тренери, практично цела репрезентације Србије, репрезентативци Црне Горе, јуниорски репрезентативци, најбољи јуниори света… ватерполо свет на једном месту! Уколико на време не дођете до улазница за овај спектакл, директан пренос има на РТС, будите уз МЦЗ, ИДЕМО ЗАЈЕДНО ДО ТРОФЕЈА!

Полуфинале Купа Србије, субота 12.јануар 20 часова, СЦ “ Бањица“

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА – ВОЈВОДИНА!

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

10 comments

milan јан 12, 2013 at 21:18

sutra svi na sc banjica 19:00 da karamo grobare !!!

Reply
Milan јан 12, 2013 at 20:39

Jel zna neko rezultat ?

Reply
ds kumanovo јан 12, 2013 at 19:45

molim link nemam rts

Reply
borisglns јан 12, 2013 at 20:30

Nema na rts 2.Sednica je 👿

Reply
Dzoni јан 12, 2013 at 19:16

Opa, derbi u finalu. 🙂

Reply
Dusan јан 11, 2013 at 18:58

A neki link?

Reply
milenko јан 11, 2013 at 17:40

Bice tesko ali idemo do kraja

Reply
dexy122 јан 11, 2013 at 16:18

Prenos? Hoce li ga biti?

Reply
pera јан 11, 2013 at 16:34

Уколико на време не дођете до улазница за овај спектакл, директан пренос има на РТС

Reply
nn јан 11, 2013 at 18:21

rts 2 🙂 🙂 🙂 🙂

Reply

Leave a Comment