Moja Crvena Zvezda
ПрипремеРукомет

Рукометаши почели припреме

Nenad Peruničić
Nenad Peruničić
Nenad Peruničić

 Рукометаши Црвене звезде започели су јутрос припреме за други део сезоне. Ненад Перуничић и његови пулени одрадили су јутрос у 10 часова на „Маракани“ први тренинг. Време их је послужило, а искрено се надамо да ће и мало среће и друге околности.

На прозивци тренеру Перуничићу су се одазвали сви сем Николе Докића, који ће каријеру наставити на Исланду, а осим Ољаче, ново-старо лице је и Стефан Алчаковић, који је стигао из шабачке Металопластике.

Ненад Перуничић је изнео очекивања за МЦЗ, за сам почетак припрема.

Почели смо данас да радимо, мало смо померили тај сам почетак припрема. Целе припреме ћемо одрадити овде и искрено се надам да ћемо имати прилике да одемо недељу дана ван Београда, јер је овај почетни, базични део припрема најбитнији. „

Докић је напустио клуб, Ољача и Алчаковић су се вратили.

Докић је 99% напустио клуб, нашао је ангажман на Исланду. Ољача је повратник, као и Алчаковић, који је наше дете, поникао у школи Црвене звезде. Дошао је из Металопластике, игра на позицији крила и драго нам је да се вратио код нас. Одбрану смо појачали са Ољачом, али у нападу би били доста компетитивнији и јачи да је остао Докић. Али, идемо даље, желимо му све најбоље. Само да нас заобиђу повреде, што до сада није био случај.“

 Први меч у наставку сезоне, заказан је за 9.фебруар против Југовића, у „Шумицама“. Први део сезоне рукометаши су завршили на 9.месту са 11 бодова. Одузета су 4 бода, јако битна, која би наш тим довела, на праву, четврту позицију.

Пратите припреме на МЦЗ и будите уз рукометаше Црвене звезде.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

Leave a Comment