Moja Crvena Zvezda
ПрипремеФудбал

Списак путника за Анталију

MDJ52291Након уводних неколико дана током којих су обављена бројна тестирања фудбалери Црвене звезде у недељу 13. јануара раним јутарњим летом путују у Анталију, где ће одрадити први део припремног периода. Тренер Јанковић на пут ће повести 25 играча за које сматра да у другом делу сезоне могу да остваре најбоље резултате и стигну резултатски заостатак у односу на првопласираног који износи шест бодова.

Пут Турске кренуће 25 играча:

Голмани: Бобан Бајковић, Александар Кировски и Милош Весић.

Одбрамбени играчи: Александар Пантић, Никола Микић, Урош Спајић, Јован Крнета, Милан Јовановић, Филип Младеновић и Стеван Рељић.

Играчи средине терена: Лука Миливојевић, Срђан Мијаиловић, Ненад Милијаш, Милош Димитријевић, Дарко Лазовић, Марко Вешовић, Каду Мендеш, Вукан Савићевић, Стефан Чикић и Никола Караклајић.

Нападачи: Огњен Мудрински, Огњен Ожеговић, Стефан Михајловић, Филип Касалица и Лука Милуновић.

Уз поменуте играче наредних 15 дана у Турској провешће и чланови стручног штаба: Александар Јанковић шеф стручног штаба, Братислав Живковић помоћни тренер, Владимир Чебзановић кондициони тренер, Срђан Максимовић као тренер голмана и Мирко Абрамовић секретар.

Медицинску службу чиниће доктор Попић Милисав и физиотерапеути Зувић Горан и Поповић Иван, а техничко особље, економи Милановић Стојан и Милановић Драган.
Због здравствених проблема које је имао током јесење полусезоне и због којих је месец дана одсуствовао са терена, нападач, Натанијел Асамоа биће подрвргнут додатним лекарским прегледима и анализама заказаним за 16. јануар. Након урађених прегледа фудбалер из Гане ће се прикључити саиграчима на припремама у Турској.

Повратак у Београд након прве фазе припремног периода заказан је за 28. јануар. У престоници Србије црвено-бели провешће само неколико дана, а затим поново отићи у Анталију на завршно брушење форме пред почетак пролећне полусезоне.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

92 comments

marko јан 14, 2013 at 16:05

gospodo urednici,nevalja Vam posao sa vasom kombinacijom tipa NIZAK REJTING.Problem je sto Vam istina ne odgovara,pa odma pokrivate tekst i skrivate istinu od publike okrecete istinu u suprotnom pravcu a to se vraca na Zvezdu kao mbumerang.Vi ste glavni krivci za losu situaciju u klubu.Otvorite oci

Reply
ssss јан 13, 2013 at 01:01

Ljudi pogledaj te golman Denis Petric brani d2france, nas covek!!! 😉

Reply
aleksandar sd јан 12, 2013 at 23:32

Gde su braca Srnic zasto nisu pozvani kad su igrali dobro u Cukarickom? Gde je Nikola Stosic mlad perspektivan golman reprezentativac.? Po meni bi Vukan Savicevic trebalo vec da igra utakmice od pocetka i da bude standardan… Zar u omladinskom pogonu nema neki levi bek pa majku mu zar opet ovaj Reljic?? Greska je sto mali Stojkovic nije dobio sansu,video sam u tom malom dobrog igraca malo podseca na Bastu po igri….

Reply
aleksandar sd јан 12, 2013 at 23:32

Gde su braca Srnic zasto nisu pozvani kad su igrali dobro u Cukarickom? Gde je Nikola Stosic mlad perspektivan golman reprezentativac.? Po meni bi Vukan Savicevic trebalo vec da igra utakmice od pocetka i da bude standardan… Zar u omladinskom pogonu nema neki levi bek pa majku mu zar opet ovaj Reljic?? Greska je sto mali Stojkovic nije dobio sansu,video sam u tom malom dobrog igraca malo podseca na Bastu po igri….

Reply
Stosic јан 25, 2013 at 19:18

Nikola Stošić ne brani u Zvezdi od prošle godine. Bio je u B timu Rada do skoro.

Reply
Deks јан 12, 2013 at 22:11

Sta je a Babaljem !?

Reply
Goran јан 12, 2013 at 22:27

Babalj će verovatno nazad u Australiju. Propala investicija zahvaljujući onom ko je potencirao da on dođe.

Reply
ssss јан 12, 2013 at 20:19

reljic, bajkobivic, dimitrijevic, mikic, pa dosta vise idite bre zaradite neki dinar 😉

Reply
zoran djala јан 12, 2013 at 20:06

imali neko od ovih da trci ispod dvadeset sekundi na sto metara.

Reply
mariachi јан 12, 2013 at 22:22

Moze Ronaldo Miric ali nije na spisku 🙁 :mrgreen:

Reply
dragan јан 12, 2013 at 19:52

Malo vise dezinformacijam ima u raznim saopstenjima.Od svih tih momaka 95 samo je Simic bio predvidjen,pa posto se desilo sta se desilo,zvan je Jankovic,ali posto je on navodno na putu,zvan je Maksimovic pa posto je i on otkazao pozvan je Karaklajic.Za tu generaciju 95 trener izjavljuje da su neobuceni,tako da nema razloga za ovoliku buku,dolazi 96 godiste taman da zamene ove i ispadnu iz lige.Bravo strucnjaci,ovoj deci niste imali ni za stan ihranu a pljujeteih oni su bar cetri godine za redom bili prvi. A koje rezultate imaju ti treneri koji daju ovakve izjave.Pricaju o milionima koje trebaju ta deca da uzmu.Zasta oni uzimaju pare.

Reply
Goran јан 12, 2013 at 22:29

Ajde sad prevedi to što si napisao.

Reply
delija ns јан 12, 2013 at 19:42

Da se nose u Sopot i Dimitrijevic,i p**ke,i obrazovanje…

Reply
Cira јан 12, 2013 at 19:19

Manje je bitno ko putuje za Antaliju,vec ko ih vodi…sa ovim trenerom NIKADA dobra Zvezda.

Reply
Goran јан 12, 2013 at 22:31

Ovaj će nas u grob oterati, a naročito sa odbranom.

Reply
DS јан 12, 2013 at 19:15

Ja sam na sportalu procita da su pozvani i Lukovic i Djurcikovic kojih nema na spisku koji je objavio MCZ,pa me zanima jesu li pozvani ili ne ?

Reply
M.V.P јан 12, 2013 at 19:23

Nisu, jer kako kaze Jankovic, „Ako neko ne uspe da se izbori za mesto u timu kojem je pozajmljen da bi igrao, uz poštovanje svih objektivnih i subjektivnih razloga za to, ne vidim rezuon vratiti ga u Crvenu zvezdu – da igra?! ….. „

Reply
aleksandar sd јан 12, 2013 at 23:14

A sta je sa bracom Srnic? cuo sam da su dobro igrali u Cukarickom, zasto oni nisu pozvani?

Reply
CZV јан 12, 2013 at 19:14

Odlicno,radujem se jer su pozvani Cikic,Karaklajic,Ozegovic i Mihajlovic,tu je i Savicevic.Zbog prve cetvorice se radujem jer su bili u omladincima (Ozegovic pre njih izasao iz omladinaca) i sada bi sigurno neko od njih trebao da dobije sansu da igra,to me raduje i raduje me sto bi trebalo da Vukan dobije vecu minutazu a voleo bih da na ovom klipu pogledate kakav gol daje Vukan,pustite 33 sekundu http://www.youtube.com/watch?v=1bnO9apBu0I

Reply
m јан 12, 2013 at 19:09

U Antaliju će od prvog dana Ognjen Ožegović? Bio je na pozajmici, poput nekih drugih, ali ste odlučili da ga povedete.

„Tačno, odlučio sam da mu dam šansu. On je dečko ponikao u Crvenoj zvezdi i pokazuje mi svakog dana da je gladam da uspe kao naš napadač! Interesantan je profil igrača, publika voli takve, zaslužuje šansu i daću mu je, kao i Stefanu Mihajloviću koji se nametnuo kao napadač u Sopotu. Očekujem da radom, ponašanjem, zalaganjem i odnosom prema obavezama izbore mesto u timu, a dobiće šansu“.
Janković je potom izneo zanimljivu tezu.

„Ako uzmemo da je Ognjen Mudrinski naš prvi strelac, prvi izbor za mesto ‘gore’, a nemamo lovu za još jednog ‘top’ napadača trenutno, nije li logično da šansu dam nekome ko je ponikao u Crvenoj zvezdi i ko ima veliki potencijal?“
Ipak, neki povratnici sa pozajmica, poput Petra Đuričkovića, Stevana Lukovića i Filipa Stojkovića, nisu dobili mesto u avionu za Belek. Janković objašnjava kako je rezonovao u njihovim slučajevima.

„Ako neko ne uspe da se izbori za mesto u timu kojem je pozajmljen da bi igrao, uz poštovanje svih objektivnih i subjektivnih razloga za to, ne vidim rezuon vratiti ga u Crvenu zvezdu – da igra?! To bi trebalo da bude putokaz i ostalima koji idu na pozajmice, koje generalno pozdravljam kao put razvitka mladog igrača. Ali, ako ne igraju tamo, kako misle da igraju u Zvezdi?“, pita Janković nagoveštavajući da će Đuričković nazad u Radnički iz Niša, Stojković u Napredak iz Kruševca, dok će se za Lukovića pronaći nova sredina posle Kolubare iz Lazarevca.

Reply
Miljan јан 12, 2013 at 20:19

Djurickovic nije bio u Radnickom iz Nisa bio je u Kragujevcu.

Reply
Miki јан 12, 2013 at 22:51

„Ako neko ne uspe da se izbori za mesto u timu kojem je pozajmljen da bi igrao, uz poštovanje svih objektivnih i subjektivnih razloga za to, ne vidim rezuon vratiti ga u Crvenu zvezdu – da igra?!

RELJIC SE BAS NAMETNUO PRETHODNIH 6 meseci :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm:

Reply
m јан 12, 2013 at 19:06

To su „klinci“, „Zvezdina deca“ koja su odlučila da će im uskoro – kada im isteknu profesionalni ili stipendijski ugovori – bolje biti na nekom drugom mestu. Zato ih neće biti u Zvezdi, a protiv druge dvojice biće pokrenuti disciplinski postupci, najavio je u intervjuu za MONDO trener Crvene zvezde Aleksandar Janković.

„Ispao je ovih dana veliki problem sa Veljkom Simićem i Nemanjom Maksimovićem, momcima koji su 1995. godište i koji su bili predviđeni za put u Antaliju, ali su pokazali veliko nepoštovanje prema klubu i poneli se neprofesionalno. Ne samo da neće putovati, nego sam tražio i dobio podršku Upravnog odbora da se protiv njih pokrene disciplinski postupak“, kaže Janković u razgovoru za naš portal.

On je prvo objasnio šta se dogodilo sa Simićem, jednim od trojice igrača kojima na leto ističe ugovor.

„Lično mi je žao, jer smatram da su izmanipulisani od strane drugih, a i siguran sam da im sve ovo neće koristiti u njihovim karijerama. Veljko je od prvog dana s nama, sproveo je sve testove, a onda se u petak nije pojavio na treningu, nije ni odgovarao na naše pozive, nije se nikome javio, da bismo u toku popodneva dobili neko nemušto objašnjenje da mu nije bilo dobro. Kasnije su stigli signali da se iza svega krije to što mu u junu ističe ugovor i pozvali smo njegovog oca i njega na hitan sastanak u subotu ujutru“, prepričava Janković i nastavlja:

„Pojavio se sam, bez oca, čiji je izostanak pokušala da opravda neka švajcarska menadžerska agencija ističući da je Veljkovom ocu potrebno 15 dana da razmisli šta je najbolje za njegovo dete. Na sastanak, na kojem smo bili sportski direktor Zoran Stojadinović, potpredsednik Nebojša Čović i ja došao je samo Veljko i uopšte nije delovao kao momak koji je željan da uspe u Crvenoj zvezdi, tačnije bio je vrlo hladan i ponašao se kao da uopšte nije svestan propusta koji je napravio. A, napravio je veliki disciplinski prekršaj, koji mu sigurno neće biti od koristi. Ja sam zbunjen da neko sa 17 godina uopšte ne pokazuje želju da se bori za svoje mesto pod Suncem“.Janković je zaključio…

„Na taj način Veljko je sam sebe eliminisao sa spiska putnika za Antaliju i o njegovom statusu razgovaraće adekvatne komisije u klubu. Kada se to dogodilo, odlučio sam da na njegovo mesto pozovem malog Maksimovića, koji je takođe 95. godište i koji je u startu bio oduševljen pozivom. U tom trenutku nalazio se u Bosni i rekao je da je spreman odmah da se spakuje i dođe“.

Ali…

„Ovog jutra pozvao me je Nemanjin otac i rekao da je on upisao kurs za vožnju i da ne može sada da prekida to, tako da se neće odazvati pozivu za pripreme. Je l’ treba da vam kažem da sam bio šokiran i ponašanjem i stavom? Ispostavilo se, verovatno slučajno, da i Maksimovića zastupa ista menadžerska agencija iz Švajcarske. Žao mi je što su tako mladi dozvolili da neko drugi stavi znak pitanja iznad njihovih karijera zbog ličnih interesa. Žao mi je, ali niko svojim prisustvom neće čašćavati Crvenu zvezdu“, poručio je Janković i podvukao:

„Ovo je očigledno velika tema za razmišljanje“.

Reply
ZvezdašPula јан 12, 2013 at 18:56

Još jedan dokaz da ovaj čovjek pojma nema poslu trenera. Nikada niti jednom treneru nisam želio vidjeti leđa kao ovom demagogu. Ali sva sreća pa će brzo dobiti nepovratnu kartu iz svijeta trenera.

Reply
dragan јан 12, 2013 at 18:56

Mirko,Karaklajic,Maksimovic i Milutinovic su bili povredjeni u tom periodu pa nisu pozivani inace su reprezentativci u svom godistu.

Reply
Mirko јан 12, 2013 at 18:44

molio bi nekog da mi objasni gde su deca sto igraju u reprezentaciji jaksic sakic jovanovic ni karaklajic ni maksimovic neigraju za u 18

Reply
Dejo Delija јан 12, 2013 at 18:31

Sta je sa Srnicima, zasto njih dvojica ne vrate s pozajmice.
Treba nam stoper i vezista! A oni su na tim pozicijama!

Reply
@Dejo Delija јан 12, 2013 at 19:10

Niko od njih ne igra stopera ! Dragoljub je levi bek a Slavoljub krilo.

Reply
Dejo Delija јан 12, 2013 at 19:15

A levi bek nam kao ne treba!

Reply
@Dejo Delija јан 12, 2013 at 19:22

Ne pametuj sad,napisao si stoper i ja sam te ispravio da Srnic nije stoper,a kao sto mozes da vidis drugi levi bek ce nam biti Reljic,to je odluka trenera koju ti ne mozes da promenis i dzabe sada meni solis pamet.

Reply
Spartacus јан 12, 2013 at 18:10

Dakle mi kad platimo ratu Slobodi za igraca koji je igrac drugog kluba tada ce nam biti skinuta blokada….

I jos citam ovo za Babalja i njegov ugovor od milion eura i ne verujem..

Da li je iko normalan bio u prethodnoj upravi?

Reply
Ultras јан 12, 2013 at 18:52

Moramo da pronađemo način da se takve stvari više nikad ne ponove!!!

Reply
Mare јан 12, 2013 at 18:04

Aman ljudi hteli ste ovu upravu pustite ljude neka rade sad, oni su valjda strucni, nije sig ovo sve smislio jankovic nego u dogovoru sa Dzajicem i Stojadinovicem, mora Reljic jer ne mozemo da igramo samo sa 1 levim bekom, a bolji je od nenadica, za boljeg nemamo para trenutno jbg, jos ce tu Asamoa da se prikljuci i bice super 🙂

Reply
Jerkovic јан 12, 2013 at 17:45

Koja odbrana ,katastrofa! Mikic ,Mladenovic,Reljic ,Krneta.. ne zna se ko je gori . I raspali Dimitrijevic i Milijas u sredini,nastavlja se ista prica,uzas zivi..

Reply
@Jerkovic јан 12, 2013 at 19:21

Jel vi imate neki problem u glavi ??? Zasto vam je uvek za sve kriv Mikic ??? Da li ste vi bre normalni,pa setite se golova koje je Mikic dao za nas,pre 2 sezone trebala nam je pobeda da bi se izjednacili sa partizanom po broju bodova i Mikic je dao gol u 85 minutu za pobedu,Mikic je dao gol u Bordou za prolazak u LE,Mikic je imao odlican solo prodor protiv BSK-a i dao gol,Mikic je dao jos dosta golova i to bitnih,Mikic se uvek trudi i solidan je bek,ne znam zbog cega nekima on smeta,decko se bori uvek za nas dres,a vi ste propaliteti koji po ceo dan sede ispred ekrana i pametuju nesto,vi bi kao bolje igrali…Milijas,covek jeste spor ali ima pas i sut,kad se setim gola protiv Bajerna,pa protiv partizana kad ga je zavukao iz daljine,koliko je lepih i bitnih golova dao,pa nas je spasao i protiv Radnickog KG,dao gol za pobedu u derbiju…ti si decko za lecenje.

Reply
Jerkovic јан 12, 2013 at 19:46

a ti sine iskompleksirana isfrustrirana osoba,tisina bre i ne glumi mi strucnjaka,veze o fudbalu nemas dilejo jedna..

Reply
@Jerkovic јан 12, 2013 at 21:47

Da,ti definitivno imas problem u glavi,ko si ti da mi kazes da li ja znam nesto o fudbalu ili ne ? Da li me poznajes pa mozes da procenis ? Nisi dovoljno inteligentan,cim ne umes da mi odgovoris na neki bolji,pametniji nacin nego me vredjas.

Reply
Jerkovic јан 12, 2013 at 22:28

e mali sajsi mi ga

@Jerkovic јан 12, 2013 at 22:52

Bravo majstore,bravo…

Sova јан 12, 2013 at 17:26

Mislim da je ovo najslabiji tim u zadnjih 20 godina koji cemo imati ove polusezone. Ako je to cena da se neke stvari uklavire za sledecu sezonu onda uredu, ali samo da ne bude i sledece sezone stelovanje tima za onu sezonu tamo i tako dalje u nedogled. Sramota sta napravise od Zvezde. Sada se borimo za drugo mesto sa ovakvim timom.

Reply
@Sova јан 12, 2013 at 19:24

Zaboravljas Djordjevica,Ignjatijevica,Savia,Bogdanovica,Blazica,
Jevtica,Perovica,Lekica…

Reply
Majstor јан 12, 2013 at 20:46

sta imas protiv tog tima ja se kladim da bi oni da igraju umjesto ovih danas ladno osvojili titulu
oni su jedini tim koji je u proteklih 6 godina bio ispred partizana skoro citavo prvenstvo dok pizona ne smijenise

Reply
@Majstor јан 12, 2013 at 21:50

Nemam nista protiv,oni su meni bas bili gotivni i bili su skoro celu sezonu ispred partizana,ali niko od njih nije bio reprezentativac a iz trenutnog igrackog kadra imamo dosta reprezentativaca tako da ne moze niko da kaze da je sadasnji tim slabiji od tog koji je trenirao Pizon.Ovaj kadar je pobedio partizan 4 puta za redom,dok onaj kod Pizona nije uspeo ni jednom.

Reply
jagodina navija za zvezdu! јан 13, 2013 at 00:51

mnogo slab tim ali mi je bio jako drag.:) borili su se za svaku loptu malo nam je falilo i titulu da osvojimo …

Reply
Vladimir јан 12, 2013 at 17:26

Mijovic, Reljic, Maksimovic… Cirkus 😀

Reply
Dejan јан 12, 2013 at 17:22

Gde je u celoj prici Ivica Momcilovic,on neide ostace da trenira ove sto ostaju,pa ako nisu za tamo oterajte ih zasto da ih placate.Pozvali su malog Karaklajica da popune broj,jednog igraca iz omladinske skole,decko nije vezni igrac na koje mesto je pozvan.Nisu pozvali Sakica koji je vezni igrac i kapiten reprezentacije,ali direktor skole preporucuje a nema poima.

Reply
Mirko јан 12, 2013 at 18:37

nije bitno kakav si igrac nego ko te gura u zvezdi je sve moguce

Reply
Kecho јан 12, 2013 at 17:21

ma koliki bio optimista,ali od ovoga nema nista…

Reply
nikola јан 12, 2013 at 17:14

ko je ovaj Никола Караклајић.?

Reply
Bogi јан 12, 2013 at 18:08

Mali Kare je omladinac,izuzetno brz igrac koji moze da igra na poziciji bocnog napadaca i krila.Mada je proteklu polusezonu igrao na poziciji levog beka zbog nedostatka kvalitetnog igraca na tom mestu.

Reply
Mirko јан 12, 2013 at 18:34

sta je sa jaksicem sakicem jovanovicem kad se razumes odgovori

Reply
zvezdan јан 12, 2013 at 17:01

Ljudi , braco cigani ovo je mesto gde svi dajemo svoje komentare i svi mi bar ja tako mislim volimo podjednako nasu ZVEZDU.Budimo strpljivi vidite i sami kakav je plan bio da se mi unistimo totalno, ali hvala bogu i gospodinu Vucicu i drzavi sto je upala u zadnji trenutak. Sto se tice ovog malog Reljica licno mislim da nije on kadar za NASU ZVEZDU JER JA PAMTIM MAROVICA I RADINOVICA BEKOVSKI TANDEM IZ VREMENA SLAVNIH JER TO JE KRITERIUM ZA OCENU DA SE NE LAZEMO. Pustimo vise price daj mu sansu pa dokle bre vise glodari nam uzese 5 titula a i ova sesta je pod znakom pitanja necu bre da se uce na nasoj ZVEZDI prosecni fudbaleri , ALI MISLIM DA JE KRAJ JER DOSAO JE NAS KOMANDANT DRAGAN DZAJIC KUCI, I VERUJTE ZNAM DA JE VEOMA TESKO ALI KAD TOG COVEKA VIDIM NA MARAKANI I PRE PAR DAN DAJE IZJAVU ZA NOVINARE A DOLE ISPOD PISE PRESEDNIK CRVENE ZVEZDE SRCE MI JE NA MESTU OSAM GODINA SAM CEKAO TAJ DAN POVRATKA BRACO SAMO STRPLJENJA VBICE SVEGA JER DOSAO JE DZAJA ….

Reply
Delija јан 12, 2013 at 16:56

Ma dajte miovicu sansu kad vec moze i reljic :facepalm: Bolje neko nase dete ili ovaj Nenadic da dobije sansu…..Nenadicu bi i bio red da se da sansa da vidimo sta zna makar neku prijateljsku…..Tosic -Ninkov bekove kao njih dvoje dugo necemo imati!

Reply
Dragan јан 12, 2013 at 17:19

Ovog trenera golmana Maksimovica treba se resiti podhitno, 150kg zive vage, a od golmana pravi ciste linijase, nznm samo ko njega cuva i stoji iza njega

Reply
Krajina... јан 12, 2013 at 17:54

Citiracu recenicu iz jednog filma: „Samo tiću molim te“ 😉

Reply
Mirko јан 12, 2013 at 16:53

Gde su igraci iz generacije 95? Jaksic , Sakic , Maksimovic , Milutinovic ? kakav crni Reljic , Krneta ? strasnoo

Reply
Dejan јан 12, 2013 at 17:26

Bravo Mirko pravo pitanje,ta deca nazaduju sa ovim Kaplanovicem i polako odlaze iz Zvezde.Kamo srece da su njih poveli na priprema i bog da ih vidi za godinu dana

Reply
Aleksandar јан 12, 2013 at 16:47

SUPER, Stevan Reljic je naravno zasluzio da bude na spisku za razliku od F.Stojkovica.. Nista se kod nas nije promenilo, sad je jos gore. Jankovicu idi u p.m !!!

Reply
M.V.P јан 12, 2013 at 19:31

SR16 je levi, a Zuca desni bek..

Reply
DSBL јан 12, 2013 at 16:44

Drago mi je sto cu videti Asamou u svom gradu(Banja Luka)….DS 1989

Reply
delija9091 јан 12, 2013 at 17:27

Ne bih se mnogo nadao njemu. Kao sto pise u tekstu.
💡 Zbog zdravstvenih problema koje je imao tokom jesenje polusezone i zbog kojih je mesec dana odsustvovao sa terena, napadač, Natanijel Asamoa biće podrvrgnut dodatnim lekarskim pregledima i analizama zakazanim za 16. januar. Nakon urađenih pregleda fudbaler iz Gane će se priključiti saigračima na pripremama u Turskoj. 💡

Reply
Nenad јан 12, 2013 at 17:53

Асамоа има додатне прегледе 16 и као што је написо Дејан долази после на припреме

Reply
Djape јан 12, 2013 at 16:43

Reljic?! :facepalm:

Reply
ne razumem јан 12, 2013 at 16:43

nije mi jasno zašto Asamoa i Filip Stojković nisu na spisku. ne mora čovek biti fudbalski stručnjak da bi shvatio da su nam njih dvojica potrebni, to i laik vidi. i šta će Stevan Reljić tu? baš me zanimaju razumna objašnjenja za sve ovo.

Reply
Psiho јан 12, 2013 at 16:41

……………………………………………….Bajkovic……………………………………………………..
.
…………………. Spajic……………………………………………..Jovanovic………………………..
.
Pantic………………………………………………………………………………………………….Reljic

……………………………..Mijailovic……………Milivojevic………………………………………….

Lazovic……………………………………………………………………………………………….Kadu
.

………………………………Kasalica………………………..Mudrinski………………………………..

Pojačanja:Golman x1, štoper(Kosanovic), bek x1, veznjak x1
Izmene:
golman:Kirovski, Vesic, (Neki novi)
štoper: Krneta (Kosanovic)
bek: Mikic, Mladenovic()
Veza:Milijaš, Dimitrijevic, Savicevic, Karaklaic
Krila:Vesovic, Milunovic
Napadač:Ozegovic, Mihajlovic

Evo svi trenutn igraci u timu osmim Kosanovica
Ove zagrade su -Pojačanja-
4-4-2
Mislim da je ovaj ti preeeejak u 2-3 pojačanja!!

Reply
emirko svemirko јан 12, 2013 at 16:36

Maksimovic potpisao za kiparski Apolon to je sjajna vest !!!

Reply
Chinez јан 12, 2013 at 16:31

Ne zaboravite da je Stevica Reljic, solidan desni bek, ali kod nas je imao nesrecu da igra levog beka. Decko se sluzi i levom i denom nogom, ali je rodjeni desnjak, tako da je ono sto je pruzao na levom beku je i vise od maksimuma.

Reply
Aleksandar јан 12, 2013 at 16:48

Bravo! A u Borcu iz Cacka mu je stvarno bila jaka konkurencija.. -.-

Reply
dexy122 јан 12, 2013 at 16:29

Boli me uvo ko igra i ko ide na pripreme. Bitno mi je samo da svi daju 120% mogucnosti(komentari da su dali, se ne racunaju). Nema nam nista drugo nego da verujemo Jankovicu da zna sta radi i da je stvarno problem bila fizicka sprema(Ja se nadam da je to jedini problem jesenje polusezone). I odmah da kazem mi treba da se pomirimo da smo izgubili titulu. Kako je Covic rekao nasa titula je ako Zvezda ostane ziva na kraju ove sezone. Od sledece cemo moci da razmisljamo o tituli, a sada ako se osvoji titula, to bi bilo samo brze ozdravljenje i nista drugo. Jedina prednost osvajanja titule bi bile pare u Evropi, jer bi vrlo verovatno igrali barem LE.

Reply
Spartacus јан 12, 2013 at 16:27

A sto se tice ovih mladih igraca da li neko moze da mi pojasni da li nekim ugovorom klub moze da zabrani njima da imaju menadzere do 18 godine tj. da ih zastupa samo klub?

Reply
redjamo pobede јан 12, 2013 at 16:27

Ja verujem u Jankovica ali ipak mi je ovo sa Babaljem cudno. Samo da ne bude kao sa Barkosem

Reply
Mirko јан 12, 2013 at 16:26

Gde su tu Simic, Jaksic , Sakic , Maksimovic ? sta se desava sa njima ?

Reply
Spartacus јан 12, 2013 at 16:25

http://www.transfermarkt.co.uk/en/ognjen-vranjes/profil/spieler_94807.html

Ognjen Vranjes koji u Zvezdi nije odigrao ja mislim ni jedan mec sada je standardan u reprezentaciji BiH i izmedju ostalog za njega se interesovao Manchester United koji u njemu za par godina vidi zamjenu za Vidica.

Eto jos jedan od promasaja prethodnih uprava Zvezde…

I usput da kazem da mi se svidja sve ovo sto radi nova uprava…

Reply
jagodina navija za zvezdu! јан 12, 2013 at 16:43

igrao je je u jag.igrao je sa tomovicem u paru.:)

Reply
delija9091 јан 12, 2013 at 17:24

Ovo nije nikakav promasaj. To za Mancester se pisalo pre pola godine i on na kraju zavrsio u Vladivostoku. Naravno, kaki Mancester kad mozes u Alaniji da igras. To je njegov menadzer malo podmazao novinare da bi podigao cenu.

Reply
Spartacus јан 12, 2013 at 17:51

Decko ima 23 godine samo… Uostalom mozda i nije materijal za united, ali Zvezdi je mogao dosta dati.

Reply
MILAN KG јан 12, 2013 at 16:24

kad su u pitanju igrack poput simica,jankovica… recicu samo jedno KO NIJE SA NAMA TAJ JE PROTIV NAS!!!!!!!!!!!

Reply
otpisani101 јан 12, 2013 at 16:23

na ovom spisku su gotovo isti fudbaleri iz jesenjeg dela prvenstva kada smo to se svi slazemo igrali najgore u istoriji…tu je po neki vracen sa pozajmice gde kod jankovica nece igrati ni jedan minut pored dimitrijevica,milijasa i da ne nabrajam vise…tu je i isti trener koji u jesenjem delu izgubio sve utakmice malo jace koje se mogle izgubiti …i tu je nova uprava od koje smo ocekivali promene na svim nivoima i od toga nije bilo nista…i dalje mislim za ovu ligu srbije koja je pri dnu evrope da i ova ekipa moze do titule ali sa jankovicem to nije moguce…jer trener koji na marakani izgubi od vojvodine 3-0 a moglo je biti i 7-0 i ne bude smenjen onda vise za trenera zvezde nema nikakvih kriterijuma…daj boze da gresim i konacno osvojimo titulu ali to su cinjenice…zvezda je zivot a sve ostalo su sitnice…

Reply
Foreign јан 12, 2013 at 15:56

Sudeći po ovom spisku (a to su igrači na koje se računa) moje mišljenje je da sve što nam je potrebno jeste jedan jak i stabilan štoper, a ne sviđa mi se što su oba leva beka klimava i Dimitrijević kao pojava. Takođe nemamo neko pravo levo krilo ali uzdam se u klince 🙂

Reply
Krajina... јан 12, 2013 at 15:58

Ako se ne varam jarane, mali Karaklajic je lijevi vezni. Tako da, mozda eksplodira ove zime…

Reply
Sova јан 12, 2013 at 17:24

To jarane mozes Dinu merlinu da kazes.

Reply
Krajina... јан 12, 2013 at 18:09

Mozete me i ti i on polizati po mojim krajiskim mu*ima. Isti si kao i on, izrode…

Reply
Dzoni јан 12, 2013 at 15:48

A i ovaj Reljic fantom nikako da ode iz Zvezde

Reply
Darko јан 12, 2013 at 16:09

Decko se bar bori. Tako da ce da natera ladenovica da se potrudi bar malo!

Reply
VESICU ODLAZI! јан 12, 2013 at 15:41

Kad sad nisam poludeo necu nikada!!!!SR16 iliti Stevica Reljic ide na pripreme!!!!!Covek nije imao klub 6 meseci i sad ga mi vodimo da konkurise za mesto levog beka!!! :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm:

Reply
Delija HN јан 12, 2013 at 15:41

Dobro je sto ce Asamoa dobiti sansu. 😀

Reply
Krajina... јан 12, 2013 at 15:40

Puno srece ekipi i nadam se da cemo povezati sve linije time, a narocito odbranu! P. S. Gospodine Jankovicu, ako citate ovo, molim vas da makar na jednoj probnoj tekmi probate formaciju 4-4-2 ;). Jos jednom, puno srece i vole vas Delije Republika Srpska!

Reply
Rastko јан 12, 2013 at 15:36

vraca se stevan reljic u velikom stilu, da pokaze ko je i sta je :facepalm:

Reply

Leave a Comment