Moja Crvena Zvezda
Европска такмичењаКошарка

Звезда „сменила“ Ацу Петровића

Aco Petrovic
Aco Petrovic

Некадашњи тренер КК Црвена звезда, а до јуче тренер руског УНИКС-а из Казања Ацо Петровић напустио је клупу клуба из хлавног града Татарстана.

До овакве одлуке дошло је у четвртак, само дан пошто је екипа УНИКС-а поражена у Београду од Црвене звезде, управо некадашњег клуба Аца Петровића. УНИКС у актуелној сезони бележи резултате који су далеко испод реномеа и буџета клуба. Екипа која је била оформљена за равноправну борбу у Евролиги, поразом од Звезде знатно је закомпликовала и очекивани пласман у четвртфинале другог по квалитету европског клупског такмичења, а поред тога и у регионалној ВТБ лиги не стоје баш најбоље. Након 12 одиграних мечева заузимају тек четврту позицију  у својој „А“ групи иза екипа Спартака, Крила и Химкија и далеко су од жељене друге позиције која би их одвела у саму завршницу овог регионалног такмичења.

У наредном колу ТОП 16 фазе Еврокупа Татарстанци 13. фебруара дочекују екипу Галатасараја којој такође виси над главом мач испадања из Европе, па је и очекивано било да руководство клуба покуша шок терапијом да врати екипу на прави пут.

Повезане вести

1 comment

madness2233 феб 1, 2013 at 00:06

sta je ovo kaze tegeltija moguc povratak nedovica ili omara tomasa!?

Reply

Leave a Comment