Moja Crvena Zvezda
Домаћа такмичењаКошарка

Симоновић: Дошло је време да се и ја истакнем

img_2441Црвено-бели су и трећи пут ове сезоне савладали крагујевачки Раднички, овога пута у 4. колу Агрожив Суперлиге, резултатом 82:81. Црвена звезда је тако осим веома важне победе у домаћем првенству направила и лепу увертиру пред сусрет ова два ривала у полуфиналу завршног турнира АБА лиге. Најефикаснији у редовима Црвене звезде био је Марко Симоновић који је постигао 22 поена, а после утакмице изнео је своје виђење:

-Ово је била јако тешка утакмица за нас, која је дошла у незгодном тренутку. У последње време смо мало пали у форми, али тренирамо напорно да то превазиђемо. Вечерас смо играли без Нелсона који је мотор ове екипе. Успели смо да се скупимо, да одиграмо са млађим играчима на позицији плејмејкера, и на крају да заслужено добијемо утакмицу. Честитам екипи Радничког на фер и коректној игри – рекао је Симоновић после утакмице, а преноси званични сајт клуба.

На констатацију новинара да је пружио изванредну партију Симоновић је одговорио:

Ракочевић и Катић су лидери екипе, али у овом тиму има 12 играча који могу да одиграју на високом нивоу. Овог пута дошао је ред да се и ја истакнем – нагласио је Симоновић.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

11 comments

Branimir апр 12, 2013 at 17:38

Први дио сезоне Симон је био врло једноличан и монотон. Сва његова игра заснивала се на статичној игри и шуту са 3 поена са 7 метара, па је након испуцавања завршавао на клупи. Од Нове године Симон је заиграо разноврсније, са продорима, улазима, закуцавањима, скоком у нападу и одмах је постао опаснији за противника, а тиме и пожељнији за тренера и саиграче. Симон је показао да може, ја сам то од њега и очекивао, мада још није испунио сва моја очекивања. Мислим да има простора за повратак у праву форму, каквим га памтимо из ранијег периода, због чега је и доведен у Звезду.

Reply
Zvezda апр 12, 2013 at 17:01

zasto je on vise od pola derbija bio na klupi ne razumem ali ok,ja se samo nadam da ce se dici forma do F4 ABA

Reply
forza stella rossa апр 12, 2013 at 09:41

Jedini raspolozeni suter u poslednjih mesec dana!Covek presedeo na klupi ceo veciti derbi gledajuci svoje saigrace kako lome tablu,pokusavajuci da ubodu koju trojku i stignu prednost!!!Jos jedan u nizu divnih poteza trenera Vukoicica….

Reply
mladjen апр 12, 2013 at 00:08

Sramota je za admine da nema vesti o odbojci!!!! SRAMOTA!

Reply
CzvBoys апр 11, 2013 at 23:30

Bravo Simone,samo tako nastavi.

Reply
Igor апр 11, 2013 at 23:15

Bilo je krajnje vreme da pruzis nesto od onoga sto si pruzao u Buducnosti i Albi

Reply
Kastro апр 11, 2013 at 23:21

Pruzio je par dobrih utakmica, uostalom bio je igrac februara meseca, sto govori da se lik totalno preporodio i ucutkao kriticare

Reply
dexy122 апр 12, 2013 at 07:38

Ako cemo realno, vise je pruzio od Skota ove sezone. Od kako je usao u formu u februaru, konstantno je bio u dobroj formi, dok se Skot jos uvek pronalazi. Kad krene sledeca sezona tek ce eksplodirati. Iako ja mislim da je Simon za velike utakmice, jer ima veliko srce, voli te bitne koseve. Nesto kao Teodosic.

Reply
dexy122 апр 11, 2013 at 23:10

On Savovic i Katic jedini dobri u danasnjoj utakmici. Uopste nije bilo dobre timske igre.

Reply
Kastro апр 11, 2013 at 23:20

Druze i Vuk je odigrao odlicno

Reply
dexy122 апр 12, 2013 at 07:35

Slazem se. Kako sam njega zaboravio? 😉

Reply

Leave a Comment