Moja Crvena Zvezda
Домаћа такмичењаКошарка

Суботић пред Слободу: Одбраном до победе

i-27Утакмицом против Слободе, која је на програму у суботу 4. маја од 19 сати у Пиониру, кошаркаши Црвене звезде Телеком настављају такмичење у Агрожив Суперлиги Србије. И пред овај меч тренер црвено-белих Дејан Радоњић има кадровских проблема пошто због повреде рамена неће моћи да рачуна на Вука Радивојевића, а под знаком питања је и наступ Бориса Савовића који има проблема са скочним зглобом.

И за утакмицу са Слободом руководство клуба одлучило је да капије београдског храма кошарке буду широм отворене, па ће улаз бити бесплатан.

Теже него што се очекивало црвено-бели су у прошлом колу победили новосадску Војводину, а и у дуелу са Ужичанима црвено-бели имају епитет фаворита:

Против Војводине нисмо одиграли на завидном нивоу. Међутим, ова екипа је још једном показала да има карактер. Подсетићу да смо минут и 37 секунди пре краја били у заостатку чак осам поена за Новосађанима. Нисмо се предавали, веровали смо да можемо да направимо преокрет и уз велику борбеност смо у томе успели – почео је причу Бојан Суботић и потом додао:

Надам се да ће начин на који смо изборили ту победу утицати да додатне подигнемо пољуљано самопуздање. Преокрети које смо направили у дуелима против Радничког у полуфиналу АБА лиге и овај против Војводине недвосмислено показају да смо способни да се извучемо из практично беизлазне ситуације и када нешто силно желимо то можемо и да остваримо. Мислим да је то наш велики квалитет и да смо сада тога сви свесни.

О дуелу са Ужичанима Суботић је рекао:

Кошаркаши Слободе биће растерећени, јер у Пиониру немајун шта да изгубе , а могу много тога да добију. Сигурно ће бити силно мотивисани. Са друге стране, му улогу фаворита коју имамо на папиру морамо да докажемо на терену. То ћемо успети ако будемо максимално борбени и концетрисани. Одбрана мора бити веома агресивна и нипошто не смемо да потценимо ривала јер би то могло скупо да нас кошта – закључио је Суботић.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

9 comments

Stefan мај 4, 2013 at 19:05

Ako neko ima nek’ pusti link sto pre!

Reply
milos мај 4, 2013 at 18:58

ima li gde prenos…

Reply
Stefan мај 4, 2013 at 19:05

Vec 15 min trazim na netu izgleda da nema 🙁

Reply
Ryber Palunko мај 4, 2013 at 17:39

Onda već jednom odigrajte tu prokletu odbranu, a nemojte samo sr*ti o njoj!

Reply
Aca мај 4, 2013 at 19:02

Lepo si rekao, ne znam dal se secas trenera zove se Darko Ruso, njegove ekipe su igrale na 60 poena, i on je imao izreku: sut moze da ne ide ali odbrana se ili igra ili ne!

Reply
Branimir мај 6, 2013 at 21:26

Гдје је сада тај човјек и шта ради?

Reply
... мај 4, 2013 at 15:12

Suboticu, bolje bi ti bilo da svoju pricu potvrdis na terenu..

Reply
Srdjan мај 4, 2013 at 14:14

Ajde uozbiljite se vec jednom. Zaigrajte kao u Laktasima i dobicete sve po 20 razlike u KLS. Protiv Partizana je presudila njihova bolja odbrana u drugom poluvremenu i neki nasi promasaji otvorenih suteva za tri poena ali i mozda neke odluke sudija, tehnicka Cvetkovicu…

Reply
emirko svemirko мај 4, 2013 at 13:31

Ocekujem bar 30 razlike 🙂

Reply

Leave a Comment